Tandläkaren.

Kom precis hem från tandläkaren. har dragit ut min sista mjölktand, ( jo jag vet jag är 19 år men jag är lite efter ). Känner att bedövningen börjar släppa nu då de börjar dunka där tanden suttigt & upp i huvudet. Känns lagom kul låt mig få vara bedövad ett par timmar till tack!

Skolan idag rullade på bra & vi har börjat skriva på vårat arbete om Hörselskadade, känns jätte bra att vara igång.

Nu skall jag plugga teori.

Puss

20090830


Bloggtorka

Ja? Har inte haft någon motivation till att skriva, det har jag inte nu heller men får väl skriva ett par rader om veckan ialla fall..

Skola, skola & skola. Har rullat på bra vi har ju inte börjat med så mycket ännu. Har varit hos tandläkaren & på måndag skall jag dit igen & dra min sista mjölktand. Haha. Lite efter.
Igår åkte jag mamma & moster till min kusin. Vi passade barnen medans det var borta en sväng. Mamma & jag tog de små på en liten promenad till lekplatsen . Mycket trevligt & roligt att träffa dem igen.

Nu skall jag strax rusa till bussen & ikväll blir det antagligen inflytningsfest med Erika & Albin & kanske utgång vi får se!

Ha en bra fredag ..

Måndag

I do not want to be buried,
 i want to live forever.

Seg dag.. har varit sjukt trött hela dagen & jag skall snart hoppa i säng. Jo jag vet att klockan bara är halv nio men jag behöver sova igen alla timmar jag missat i helgen.
Skolan rullade väl på ganska bra jag & jennifer har skrattat åt allt ungefär. Helt sjukt men så är det när två idioter är trötta.

Nu skall jag se om jag får igång datorn jag lånade av min kusin.

Hörs imon!

Bilder ifrån gårdagen.

Några bilder ifrån gårdagen.


Borde väl inte lägga in denna underbara bild egentligen ;)



Erika hjärtat .


Åsa & Samuel


Några jag inte vet vilka dem är.


En full & glad malin :)


Floda-Nisse

Ah alltid när jag varit ute eller festat vaknar jag sjukt tidigt. Idag vaknade jag vid nio antagligen utav huvudvärk.
Nu skall jag ialla fall ut med hundarna & sedan skall jag ev till min kusin & plugga teori.

Puss

Erika's 21 års fest

Nyss hemkommen från Erikas födelsedags fest som blev nästan allt annat än lyckad :). jag hade ialla fall roligt & det var mycket trevligt folk där. Vid typ tio i två kom Billdal's bror & hämtade oss och nu en & en halv timme senare är jag hemma. Jag somnade underbart gott i bilen så jag är inte så värst trött nu. Jag ha rnog aldrig legat så bejvämt i en bil förrut.
Gjorde iordning lite müsli till mig nu när jag kom hem men inte fan får jag ner något mår illa bara jag tittar på det även om jag är sjukt hungerig.

Nu får jag hoppa i säng ialla fall utan att ha ätit något & hoppas att baksmällan inte kommer ifatt mig imorgon.

Bilder från kvällen får ni imorgon.


Torsdag K.

Tog en paus i teoripluggandet för att blogga & läsa lite andra bloggar!
Idag var det somsagt typ tävlingar i skolan, vi vann inte. fast det var ju inte väntat att vi skulle heller :)
Imorgon börjar vi med vanliga lektioner känns ganska konstigt med tanke på att det är fredag, vi borde ju egentligen vänta tills måndag tycker man ju. Känslan av att börja skolan igen, hm ja jag har nog inte riktigt hunnit känna efter men än så länge känns det helt okej. Det kändes faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att träffa alla igen, jag tror man har saknat dem under sommaren även om man inte vill det själv. Om ett år tar jag studenten, nej det är inte ens ett år kvar. Vad kommer hända med alla då? kommer man någon gång se & träffa folket igen? Den tanken skrämmer mig lite. Eftersom det finns folk i skolan som man verkligen inte vill leva utan längre.
hursomhelst efter skolan imorgon skall jag till ullared, skall bli rätt gött.

Nu skall jag fortsätta med teorin,

Puss

Torsdag M.

Om några minuter skall jag gå iväg till bussen till skolan. Hela skolan skall typ tävla mot varandra idag i olika grenar how fun. jag kommer inte vara med ialla fall.. Det är synd att det blåser ute idag annars hade det nog varit rätt varmt ute.

Efter skolan skall jag nog till bilskolan direkt annars kommer det nog inte bli gjort.

Vi hörs senare.


20090819

Skokan idag rätt segt.. Men roligt att träffa några ialla fall :) Det kommer bli väldigt tomt utan Helena detta året, jag saknade henne redan och man skall stå ut ett helt år. Det går nog snabbt trotts allt får ialla fall hoppas på det.
Jag borde plugga teori men jag gör bara massa annat hela tiden, typiskt mig.
Nu skall jag ialla fall ut med hundarna, sedan får vi väl se om jag orkar plugga:P


idag flyttade min bästa vän till Halmstad, det kommer bli tomt utan henne här. Nu kan man inte bara ringa & säga skall vi ses. Jag har nog inte riktigt fattat att hon flyttat nu, men hon kommer ju hem på helgerna :) love you girl och önskar dig all lycka på högskolan <3

Onsdag m.

Sitter med mitt morgonkaffe & skall snart göra mg iordning. Skolan börjar idag & jag hoppas att det bara är upprop idag & att vi slipper leka massa jävla lekar & skit. Jag har skolångest, jag har aldrig gillat att vara i skolan. Men vi får väl se vad som händer iår. fats det skall bli lite spännande att se vem jag får som mentor iår. Om jag får tillbaka min gamla eller får en ny, jag hoppas på det sist nämda.

Nu måste jag göra mig iordning.

Imorgon.

Börjar skolan. jag har go kramp i magen & har haft det typ hela kvällen. Jag vet inte om det är för skolan, men jag tror det.. & för att de kommande två veckrna kommer vara ganska så stressade. Nu är det ialla fall mitt sista år på gymnasiet & jag hoppas att det kommer gå snabbt. Det flesta har sagt till mig att trean går fort så vi får hoppas på det. Det skall bli ganska kul att träffa folk igen, ialla fall vissa. Som man delar sin vardag med när man är i skolan, typ Fia, Malin Jenny, Alex, Ola, Gustav & jennifer <3. Det ska nog bli roligast att träffa henne nu & jag hoppas hon har mycket att berätta, alltid lika roligt att höra på hennes historier :).

Imorgon flyttar Madde & jag känner att jag har inte riktigt fått säga hejdå till henne. Som tur är kommer hon ju hem på helgerna, vissa ialla fall då får vi se till att ses.
Jag tycker det kan bli helg nu, Erika fyller år & det blir fest som Malin & jag åker på :)

Bild från förra året.: Jag, Amanda, Billdal & Tomten.



20090818

Nu sitte jag hos Amanda & väntar på att kaffet skal bli klart & på att on kommer från tandläkaren. Då blr det promenad med henne ille & Zizza :).


Onsdag M.

Vaknade för en halv timme sedan. Skall kila in till bilskolan & plugga lite nu på morgonen tänkte jag. Sedan skall jag till Amanda. Tar med mig Zizza också så skall vi promenera i staden. Sedan senare ikväll kanske vi kan ta en promenad Madde?

Nu måste jag kila.

ha en fin dag,


Söndag

Igår kväll åkte Madde & jag & hämtade Isaac. Vi kollade film American crime & sedan körde vi hem honom igen:P Vi hade en mycket trevlig åktur & lyssnade på Jackson. För en gångs skull lyssnar jag & Madde på samma musik.

Idag blir det teori plugg & powerwalking i fontin tror jag!




Europe.

Dagens:


Igår åkte madde jag & Isaac ner till stan. Tog en cider på kontiki & drog sedan till Götaplatsen för att kolla på Europe. Det var riktigt bra tycker jag. Förutom att jag mådde illa nästan hela kvällen så var det en kanon bra dag!

Idag skall jag ta med mig Zizza & åka till Amanda för promenad & kaffe i det regniga vädret. sedan skall jag nog upp till Madde ikväll. Hon flyttar på Onsdag . det känns inte bra i hjärtat det inte! Men hon kommer ju komma hem nästan varje helg ialla fall.

ha det så bra idag!


Bild från utgång förra helgen

Dirty

Dagens låt
Dirty diana- Michael jackson


Onsdag M 20090812

Sitter nu med mitt morgonkaffe & läser bloggar. Madde skickade en blogg till mig som jag just nu är en av mina favoriter.

Snart kommer mamma hem från jobbet då blir det ut & köra bil en timme kanske? Sen kommer Madde ner till mig så skall vi göra säkerhetskontroll på Partins bil, vi måste träna nu & eftersom han har volvo så är det ju extra bra :)

Min dator har fortfarande inget internet känns lite segt eftersom jag bara kan sitta vid datorn på morgonen då, men men.


Living with,

För ett tag sedan såg jag hela denna dokumentär med Madde & efter det har jag sett den två gånger till. Den är helt grym. Här kan ni se en del utav den.




Onsdag.






tisdag M.

Nu har jag äntligen tillgång till en dator & kan skriva lite om helgen.

Madde & jag planerade att dra till combi på Lördagen, men efter lite prat med Erika så bestämde vi oss för att åka med dem till kontiki i stan istället. Sagt & gjort. Ibörjan var det lite små segt, men efter ett tag blev det ett rätt bra drag där också:) Vi dansade, pratade, skrattade. Madde & jag träffade två som vi pratade med. Runt tolv tiden kom Billdal & vi skulle åka med honom. Madde ville inte följa med så hon stannade med det två killarna. Det blev en rolig natt med go musik, donken trevliga människor. Var hemma vid fem tiden då var jag inte ens trött men fick tvinga mig själv att somna.

Nu skall jag dricka upp mitt kaffe, börja göra mig iordning & lyssna på Michael Jackson innan jag skall köra till Backaplan med mamma.

Ha det bra!


20090810

Åhmin dator gick typ söder igår, ialla fall så skall den formateras senare idag tror jag. Så det får bli en närmare uppdatering från helgen om min dator börjar fungera ikväll.

Nu har jag väldigt brottåm, skall duscha, springa ut med hundarna & göra mig iordning innan klockan tio då madde & jag skall till bilskolan någon timme. Vid tolv kommer Malin till Kungälv & vi skall fika.

Idag fyller Partin 22 år. grattis hjärtat!

utgång :)

ändrade planer gott folk, det blir stan & kontiki istället. Hoppas ni får en bra kväll för det kommer vi ha!

Ha det ballt :)

20090808

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Känns som jag börjar få ont o halsen men jag hoppas att det går över.

Ikväll blir det combi med Madde iaf :)

Fredag kväll.

Efter att mamma & jag varit på ikea idag körde hon in mig till stan. Mötte upp malin & Daniel vis svingeln. Han skulle lämna in sin gitarr som det tydligen inte var något fel på.  what ever.
Efter det började vi gå in på stan, jag fick köpt ett par vita shorts från rut, ansiktmasker & nagelack från åhlens. Jodå jag är nöjd. Men det gjorde gött ont hjärtat när jag var tvungen att köpa ett nytt fritidskort. 600 spänn, usch :/
Runt tre tiden mötte jag upp Amanda vi tog bussen till mig & promenerade & pratade en väldig massa strunt, hon är bra!

Nu skall jag hoppa i säng & slänga på någon bra film. & Grattis Lisette som fyller 20 idag :)


Bilder från i torsdags

Nu äntligen efter en vecka har jag fått bilderna från sticky av Jenny. Var en sån galet rolig kväll..


Sofie & Sofia.


Jag, Malin & Sofia på pc


Sofia, Sofia, malin, johannes & jag


Skååååål. Jag & jenny på sticky.


<3 Underbara vän!

Imorgon skall mamma & jag till ikea & sedan skall jag ner till stan & träffa malin.


Onsdag 20090805

Har varit på bilskolan idag med Madde. Vis att där i typ en & en halv timme, innan vi båda blev gör hungeriga & gick till donken. Känner sig verkligen nyttig :)
Ikväll skall jag ut & powerwalka, skall bli gött, måste börja komma igång igen efter nu efter att ha varit lat hela sommaren.



20090804

Plugg mesta tiden av dagen idag. Känns rätt okej nu faktiskt.
Kört bil idag & varit ute & gått i fontin.
har inte hänt så mycket mer,
nu blir det iaf tv.

Hörs imon.


Amanda & bojjan.

natt bloggning

Jag kom & tänka på att skolan börjar alldeles snart, det händer mycket i huvudet just nu. Åh..


Das Klass, dock är inte alla med, jag saknar & jennifer saknas. Ja endel saknas:P




20090803

Färgade mitt hår idag, blev ju itne direkt som jag hade tänkt mig. Mitt fula röda lyser igenom men jag får stå ut ett tag med det, det ser inte så jätte farligt ut.



pluggat teori har jag också gjort & lyssnat sönder denna underbara låt!

Don’t walk away
See I just can’t find the right thing to say
I tried but all my pain gets in the way
Tell me what I have to do so you’ll stay
Should I get down on my knees and pray

And how can I stop losing you
How can I begin to say
When there’s nothing left to do but walk away

I close my eyes
Just to try and see you smile one more time
But it’s been so long now all I do is cry
Can’t we find some love to take this away
‘Cause the pain gets stronger every day

How can I begin again
How am I to understand
When there’s nothing left to do but walk away

See now why
All my dreams been broken
I don’t know where we’re going
Everything we said and all we done now
Don’t let go, I don’t wanna walk away
Now why
All my dreams been broken
Don’t know where we’re going
Everything begins to set us free
Can’t you see, I don’t wanna walk away

If you go, I won’t forget you girl
Can’t you see that you will always be
Even though I had to let you go
There’ nothing left to do
Don’t walk away


alla förändras.

Wooho jag har pluggat lite teori idag. yes känns lite duktigt.
Kört Partins bil också, eh underbar bil att köra men fan va stor den är.
Promenad, prat & the hos Jennifer har jag också hunnit med idag. Mysigt.

By the way slänger in lite gamla bilder på mej.


Madde & jag 2006


Samma kväll 2006, mitt långa svarta hår. Saknar det, ialla fall det långa!


2007. Klippt av mig mitt låååånga hår :(


2007


juni 2008


Sommaren 2008


Vindern 2009


Sommaren 2009

Natti

nattbloggning

I torsdags var en otroligt rolig dag, eller ja iaf kväll. Runt fem tiden mötte Malin & jag upp Fia & gänget, i drog till Pc. Vi skulle fira Fias 18 års dag :). Efter pc drog vi till Sticky. Galet mycket folk men det var jätte roligt. Malin & jag tog det nog lugnast & drack bara två cider var... Vi är bra! Blev lite dans en mest massa prat med underbara människor.

Idag har jag gjort mest ingenting, hyrt & kollat film, käkat godis & varit hos Jennifer en sväng.

imorgon får vi se vad som händer,  måste jag plugga massa teori ialla fall...

Puss

RSS 2.0