16 November 2010

Det bästa som finns är nog när man fått lön.. När man kan slänga över pengar på ett sparkonto & se hur pengarna stiger & man får mer sparat.. Hade detta varit för ett år sedan så hade jag inte haft ett öre sparat utan jag hade slösat allt på skit...


11 november 2010

God morgon, eller kanske man skall säga godnatt?

I brist på annat ligger jag just nu i min säng med en hejjande huvudvärk & en frysande kropp som skakar. Mysigt javisst, fast ännu mysigare vart de nog när jag för en halv timme sen vaknade & var helt pissblöt av svett typ? Sprang upp & väckte mamma som snällt stod utanför toadörren när jag kräktes lite. Fyfan säger jag bara va äckligt det är.. Men jag hoppas det bara vart en gång så jag kan somna om snart igen. Men lite nojjig är man ju!!

Amber mår ialla fall bra efter sin operation, fick dock veta idag av vetrinären att stenen hon hade i sin urinblåsa vart en oxalatsten. Tyvärr så hon måste stå på special mat nu resten av livet. Lite tråkigt men så länge hon är frisk så.

Nu ska jag slänga på en film.


5 November 2010

Imorse klocan 8.00 lämnade jag Amber hos vetrinären. Det känndes inte roligt. Men jag hoppas operationen går bra & just nu väntar jag på att de skall ringa & berätta hur de har gått.

Idag skall jag inhandla gardiner tror jag & åka upp till lägenheten för att pyssla lite..
Ikväll kommer Mikael & imorgon skall han & pappa hämta soffan, medans mamma & jag är hemma med nyopererad hund!
Äckligt ;)

Leia från hunddagiset. Någon gång i mitt liv skall jag med ha en Amerikansk bulldog!


3 November 2010

Jahapp dagarna flyger förbi.. Denna veckan har jag mest varit i lägenheten & försökt få ordning. Idag skall jag dock inte dit.. Blir en tur till Ikea med gubben ikväll. Innan dess vet jag inte vad som händer, skall nog städa lite i mitt rum. Men fan nu blev jag sugen på att köra upp ännu fler saker. Jaja de blir nog bra!

Amber skall opereras på fredag, vääääldigt nervös inför detta måste jag säga. Min älskade lilla prinsessa som är så liten & söt. Usch ja.

Ikväll är de ju bonde söker fru på tv & nörden här ska ju självklart kolla. Haha


Amber ett halv år gamal ungefär.


RSS 2.0