17 Juli 2010

God kväll.
Jag har hunnit med en del idag tro det eller ej, läkarbesök, jennifer har kikat på valparna, vi har druckigt te två gånger om & Erika har varit här på en promenad & massa tjöt. Mysigt träffar ju inte henne så ofta som man borde kanske.

Nu har jag lagt mig tillrätta i min säng med Zizza bredvid mig, skall alldeles strax läsa min bok som är så himla bra.

God natt allesammans.


14 Juli 2010

God kväll.

Idag har jag haft en mysig dag i Kungälv med Jennifer & Laura. Inte träffar Laura sen studenten så det var roligt :) Sedan har mamma & jag varit ute & gått. Jag blev nästan på cyklad av en jävla cyklist som inte kunde sakta ner. Jag skulle precis ta tag i Zizza som rullade runt ner i diktet samtidigt som jag själv skulle hålla balansen. Efter skrik, gap & tjöt med den gubben var han påväg att cykla på mig ytterliggare än gång. Vad är de för fel på folk egentligen? Cykla där du ska & inte i skogen .

Imorgon har jag nog inga planer vad jag vet, men på Fredag skall jag träffa Malin, oj va länga sen det var.6 Juli 2010

Kom precis hem från jobbet har bara hunnit slänga i mig lite lunch. Skall alldeles strax hoppa i duschen innan Partin & jag skall åka & handla sedan skall vi hit & käka midda. Trevligt, skall be honom hjälpa mig att fota valparna med gick ju inte igår när man var ensam.

Senare blire nog en promenad med Jennifer tror jag :)


5 Juli 2010

Sitter & slö kollar på sällskapsresan har nyss jobbat & skall åka & jobba om tre timmar igen. Funderar på vad jag skall göra en hel vecka, jag är ensam hemma med Zizza Amber & alla valparna hm sova ensam är väl inte min grej kaske men det skall nog bi bra :D .

Varje dag klockan fem på morgonen har Amber väckt mig alltså prick fem helt sjukt . Valpisarna är iaf 6 dagar dag :).

& nu skall jag ta lite nya foton på dem om det går när man är själv.


bebisar 4 dagar gamla


tik 1 232 gram


tik 2 252 gram


tik 3. 267 gram


3 Juli 2010

Amber har fått en fin idé om att väcka mig klockan halv sex varje morgon sedan valparna föddes. Snacka om väckarklocka dock kunde hon ju börjar gnälla halv åtta st lite mer lagom tid. Men imorse var mammsen snäll & tog ut henne sedan somnade hon om igen & jag vaknade av att hon pussade mig på näsan. Sötnos.
Igår var det lite sorg en utav valparna kilade vidare till ett bättre ställe, lite tråkigt men vi har ju sett ända sen födseln att den varit dålig. Amber har därimot lugnat ner sig nu efter valpens bortgång.

Nu skall jag mamma & Linda åka & kolla på kläder nice, fast först skall jag äta en efterlängat kiwi.

Ha en fin dag senare idag kommer det bilder på de små underverken som idag är  4 dygn gamla.


RSS 2.0