Lycka

God kväll allesammans

Jag har fått ett bra avslut på dagen. Jag åkte nämligen ner till min gamla praktik plats på förskolan & samlade ny energi av alla glada barn som sprang omkring och lekte. Det är så otroligt roligt när barnen känner igen än & verkligen tycker det är roligt när man engagerar sig i dem. Och det bästa av allt är attt imorgon efterskolan så skall jag jobba . De behövde en vikarie & självklart ställer jag upp. Finns inget bättre än att vara där. Då är man lycklig.

Madde & jag var ute & gick förut jag avreagerade mej, eh som vanligt på henne. Stackare! Men ja.

Så morgondagens planer är skola från 9-30-11.00 sedan jobb 11.30-16.30.

Nu skall jag kolla på film är otroligt trött.

Ha en bra kväll alla.


Tisdag.

Denna morgonen har hittills varit inte bra. Vi får se hur dagen slutar!

måndag

Dagen har innehållit glädje & ledsamheter.
och förlåt om ni nu uppfattade mej som otrevligt, men det var inte meningen isåfall!

btw
igår passade jag min kusins bebis Samuel. Roligt som vanligt!

Nu väntar jag på att Jenny har ätit klart så skall vi  prata om allt från himmel & gjord. Sedan hoppas jag att madde vill prmnerera med mej idag!


trevlig kväll

Hej.
Just nu sitter jag & förösker få i mej lite frukost, det går väl inte så värst bra kanske.
igår blev en jätte bra kväll. Det var helt suveränt. Malin & jag åkte till hennes kompis där vare intespeciellt kul, inte alls min typ av människor så vi drog. Fick tag i Jenny som blev taggad på utgång & så drog vi till kungälv. Träffade Pitchi en stund innan vi stack till ja va de nu hette. Där satt vi & pratade med en som bara lipade över en tjej & en annan trevlig prick. Sen kom Sofia & hennes kompisar, dom var trevliga & Sofra var roligt när hon druckigt. sedan gick vi över gatan till Combi igen. Träffade mathias, Erik, Julia & resten av namnen minns jag inte. Det var gör trevligt & vi dansade, drack, tjötade & träffade massor av roliga människor. Vi var hemma vid två tiden ialla fall.

Jag vaknade tidigt idag vid typ nio som alltid när jag varit ute. Bakfyllan small till & jag har inte kunnat röra mej ur sängen för jag mått så underbart illa. Men man lever & har man roligt för man ta de tråkiga dagen efter.
Nu laddar vi om tills fredag då jag skall ut med mina favoriter Jenny,Malin, Sofia & kanske Sofia , och älsklings Erika som jag inte träffar allt för ofta.

Idag skall jag kanske åka med mamma till kusin & passa benjamin. Underbara unge. Han får än nog på ännu bättre humör.

man blir bara lycklig över att titta på bilden!

och kväll & Madde om du läser detta & vill promenera ikväll så kan du väl skriva ? Vi har mycket att prata om!

ha en underbar dag




Älskade, älskade du

Jag älskar att  prata med Jennifer ibland. Vi satt på hennes balkong förrut & drack kaffe när hon fick sms. Grejen med henne är att när hon får sms så går hon in i sin egna lilla värld. I vilket fall som helst så satt hon & läste sitt sms när jag säger
"ja jag solade ju igår, men jag blev ju inte ens brun."
Jenn svarar inte
"jaha här sitter jag & pratar med mej själv"
Jenn " HAHAHAHA va sa du"
Typiskt henne. Det är många gånger man sitter med henne & pratar med sej själv. Yes.

Linda & jag var på backaplan förrut, jag köpte en klänning medans hon köpote en t-shirt, klänning & en väska. ja så är det när man är rik.
Jag har känt mej halv ledsen i två dagar nu, det känns inte kul.
Det vänder nog snart.

Så ta dina minnen & försvinn ur mitt liv. Älskade, älskade du!

Äntligen fredag

God morgon..

Idag är det fint väder & jag skall strax äta frukost. Innan skolan. Börjar sent idag vilket är härligt. Senare idag skall Linda & jag till backaplan, ohon ska köpa kläder & jag med antagligen? Men jag börjar bli så smått fattig nu sista veckan innan pengrna kommer.

Nu har jag bråttom.

Ha en fin dag

Marsstrand

i bilder







go kväll

Sitter & lyssnar på kiss på youtube & pratar med Jenny på msn. Har ingenting att skriva typ eftersom jag inte gjort någonting idag förutom att jag har övningskört. Skulle visa mamma en väg men med mitt fina lokalsinne blev det inte som det var tänkt.

Nu skall jag fortsätta prata med Jenny..


dålig uppdatering

Hej.

Igår hann jag bara skriva ett inlägg på morgonen. Vi fick besök här hemma på eftermiddagen & sedan var jag ute & promenerade.

Hursomhelst. Igår när Jenn & jag åt lunch så ringde Pitchi, så vi åkte runt en svväng på lunchen. Bättre än att sitta i skolan ialla fall. Sedan efter skolan kom Pitchi & körde mej hem, för Jennifer & han skulle till honom.

Igår fick jag pluggat lite, vilket känns bra ...

Nu skall jag krypa ner i sängen med en kopp kaffe & kika på andra avenyn. jag har nämligen blivit förkyld igen så stannar hemma från skolan idag. Har bara en lektion i vilket fall som helst.

Ha en fin dag

God morgon

Tisdag morgon & lockan är 7.30. Sitter & dricker kaffe & väntar på att Jennifer skall smsa & säga vilken tid vi skall åka till skolan. Henes mamma skulle köra oss vilket är väldigt gott såhär tidigt.

Skall egentligen ha redovising idag, men jag kommer bara vara med & lyssna. ( förlåt madde ;) ). Sedan är det musik jag har glömt plugga till det provet. Varför skall jag alltid klanta till allt som har med skola att göra?

Yeye. Nu skall jag dricka upp mitt kaffe & sedan göra mej iordning.

Ha en bra dag alla.

Robban, en sorglig berättelse.

Hej!!!!

I skolan idag så hade vi psykososicla arbete på våran lektion. Vi såg en dokumänter om Robban vars mamma inte gav honom den kärlek & omtanke han behövde när han var liten. Det hela slutade med att han började ta sniffa när han gick i femte klass & började sedan med hash & tyngre droger. han gjorde sitt första inbrott när han gick i andra klass. Det intervjuade hans mamma & hon sa hela tiden vad hon hade gjort för fel .. Hon blev gravid när hon var 17 år & hon var redan hatisk då. Så tragiskt att barn far illa .. Jag tror att det är många barn som far illa som man inte vet om & som ingen hjälper. Det är så tragiskt att så många barn far illa, socialtjänsten kanske skall öppna sina ögon lite mer..
Det får mej att tänka på Louise ( hette hon så ), hon som bodde med sin pappa som våldtog henne i flera år. De bodde i en bil ett tag bland annat. Hon hennes signaler om hjälp var så stora & tydliga , men ingen gjorde någonting. Blir så arg att det inte gör någonting.. Men visst de hjälper ju vissa människor, men det borde öppna sina ögon mer.

Tyvärr fick man inte se hur Robban har det idag & hur han mår nu, vilket var väldigt synd det hade varit väldigt intressant att veta.

Karoline var i skolan idag med sin lilla prinsessa. Jag snodde henne som vanligt typ & gosade pussade på henne, lilla gumman. Och Karro är det alltid roligt att prata med, goa tjejen.

Efterskolan idag gick jag hem till Min kära vän Jennifer, vi tog en kaffe & sådär. Trevligt.
Nu väntar jag på mat & skall nog skriva lite på mitt arbete om träning.

Ha en bra dag.

Bild från 2007

bebis ozz


Ozzy 9 veckor gammal.

Nu har jag varit ute & joggat, känns jätte bra efteråt. Har fixat mina naglar & tagit en dusch. Nu väntar jag på mat är riktigt hungerig nu.

Måste få städat mitt rum imorgon det ser ut som en bomb slagit ner.


if i die tomorrow

Nu har jag nästan pluggat färdigt. Känns faktiskt bra måste jag säga.

Och som den Mötley crue fantasten jag är så måste ni höra den första låten jag hörde med Mötley för ett antal år sedan. Man tröttnar aldrig.



Skall strax ut & jogga vi hörs senare.

Söndag, redan

Helgen är slut för denna gången & imorgon är det back to school. Det känns helt okej tror jag.
Idag skall jag ju som sagt till min kusins barn han fyller 8 år. Men jag måste även börja med mitt arbete som skall vara klart på Tisdag som jag inte har börjat på. Typiskt mej att börja för sent som vanligt. Jag vet inte vad jag skall skriva ännu, men jag tor det blir om gym & träning. Får intervjua min bror & sedan leta lite på internet men vad man skall ha med det vet jag inte. Det skall redovisas också . jag har äldigt svårt för redovisning jag har bara gjort det en gång i hela mitt liv, då gick det inte bra. Nu mår jag illa bara jag hör ordet redovisa. Hu vi får se.

Nu skall jag slänga på mej kläderna & traska ut med hundarna.

Ha en bra dag.

Fina kalmar vän.

Sol, sol härliga sol.. De är helt underbart man vill inget hellre än att vara ute . Dagen har varit lugn. Har spenderat en timme utav dagen med att prata med Jenny i telefon, saknar henne, vi har inte träffats sen Fenruari, de är synd att vi bor så långt ifrån varandra. Ikväll kikade jag på Robinsson & åt godis. Jag tycker det var synd att Valpen åkte ut, han presterade bra på tävlingarna. Men man såg verkligen hur dåligt han mådde & hur undernäd har var. Så det var nog bra att han åkte ut ialla fall. Jag har hejjat på träsk laget under hela sesongen & det är synd att de kommer vara duell redan nästa vecka. Kan inte Christian åka ut, han är så spydig & pratar en väldig massa skit! Vem tycker du ska vinna Robinsson?

Imorse när jag läste Beckas blogg så hade hon länkat till en tjej som kände Viktor & hans familj, ( de flesta har väl läst om lille Viktor som fick cancer? ), hon hade ialla fall lagt upp en video med bilder & musik på lilla söta ungen. Jag bölade när jag såg det & det är så hemskt när ett litet barn som precis börjat leva får cancer & dör. Han hade ju hela livet framför sig liksom alla andra barn som går bort alldeles för tidigt, för att inte tala om alla ungdomar. Det är hemskt, man skall ta vara på livet, även om det känns tungt ibland & man bara vill försvinna så är livet ändå något fint & något man inte skall slösa bort!

Imorgon blir det barnkalas hos kusin, hennes son fyller 8 år. Skall bli roligt att träffa dem!




ha en underbar kväll.


rubrik?




I hear the echo of a promise I made
When you're strong you can stand on your own
But those words grow distant as I look at your face
No, I don't wanna go it alone

äntligen .

Hej !

Vaknade tidigt imorse, gick en promenad med hundarna & sedan åkte jag & handlade hårfärg, så nu skall jag äntligen bli svarthårig igen . Känns jätte bra.

igår var jag i skolan på en lektion & det var ganska intressant, treorna berättade om sina projektarbeten osv. ja intressant.

Nu blir det hårfärgning.

galna flicka

Jag Linda & mamma åkte & hämtade Lindas & freds bil nu ikväll. Jag tror Linda sa ungefär hundra gånger " CAAARRROOOOO JAAAAG HAAAAAR KÖÖÖÖÖPPPPPPPTTTT BIIIIIILLLL". Linda är galen & hon är grym. Vi planerade uteservering i sommar, och så sjung vi ronny & ragge på vägen hem. Hon försökte även lräa mig att prata bonnigt & jag måste säga att de går ganska bra.

Nu mer msn prat med folket.

ha en fortsatt trevlig kväll.

första dopet

Amber & Zizza tog årets första simtur idag i havet. Härligt.
Mamma & jag var på marstrand idag & fikade & promenerade. Mysigt, det var jätte varmt & vi satt i solen med vårat kaffe .



Kiss -forever

Okej, madde du får äran att lyssna & säga vad du tycker, jag har för mig att du tycker att Kiss är ganska bra?

rubirk?

Jag gillar inte rubriker, eller ibland fast det är jobbigt att komma på bra rubriker.

Idag hände något roligt, eller ja något som intersserar mig väldigt mycket. Det bor en japanre i Bohus & idag fick mamma & jag titta på hennes stamtavla & det visar sig att Shiba då som hon heter är släkt med Ozzy.  Väldirgt trevligt tycker jag, båda har lika ljusa ögon tyvärr så nu har vi väl boven bakom dramat.

Under dagen har jag träffat min kusin i slottskogen, lekt med Benjamin, vi åkte rutchkana & jag kände mig nästan som ett barn på nytt. haha. Glädjespridare är vad han är. sedan har jag varit hos Jennifer & slurpat massa kaffe hon berättade en rolig grej som hon var med om på jobbet. Haha va e skratta!?

Nåja dagen har varit bra förutom att Kalmar ringde mig i ren panik, ( eller ringde jag henne ). Ialla fall berättade hon att hennes förra handledare Richard har dött idag. Så tragiskt :(


Han var bara 46 år. så himla orättvist.

cryin.

Har ni känt samma sak?




fantastico

Det är sol ute & varmt. Nu skall jag till skolan. Trist för Jenn skall inte dit idag :/


skola imorgon.

Hallooo.



Jag har varit duktig idag. Har joggat med linda, andreas & Marcus. Sedan promenerat med hundarna i skogen& ikväll skall jag & Madde gå ut & promenera. Tror det blir surte runt? ja vi får se.

Imorgon är det skola igen, känns inte så lockande. Men ....

Nu skall jag hjälpa morsan & laga mat.

ha de bra

bild.


Glad mami igår.




NU Stefan&krister.

fantastisk dag

Hallåå.

Denna dagen har varit helt jätte bra. Först var jag ute & gick i skogen med Linda hundar & mamma, sedan gjorde jag mej iordning. Så kom min kusin hennes barn & man. plus min andra kusin & moster. Vi har ätit god mat & haft gör trevligt. Varit ute så barnen fick leka & så har jag sjungt & dansat med deras ena son. Deras äldsta barn var gör hundrädd innan men han har lekt med hundarna, gått med dem i koppel & han ville inte åka hem, känns jätte bra att mina hundar fungerar med barn så bra.
Senare när alla åkt hem ringde Pitchi & kollade om jag ville tärffa honom & jenn. Så de hämtade mej så åkte vi till Jennfier & tjötade. underbar dag!



Finaste ungen i världen.


Timothy goes crazy. :)


Benjamin.

Nu väntar sängen & ett svensson avsnitt. Imorgon bli det sommarstuga & havspromenad.

städat & promenerat

Hejssan !

Åhb underbart väder, mamma & jag gick fem km i fontin idag med voffs. Härligt när man känt att man gjort nytta. Nu sitter jag med min Lapin kulta & tjötar med Jenny. Skall strax traska ut igen med voffs. Saknar Amanda också, vi får ses snart ;)

Imorgon kommer min kusin & hennes barn. Kommer bli mycket trevligt:)





ha en trevlig kväll.

lycka.

God eftermiddag!

Dagen blev inte riktigt som planerat, men det kanske var tur för jag fick pluggat i förmiddags. Skrev klart mina APU-uppgifter & mejlade in dem, känns väldigt bra att få det gjort. Sedan fick jag stor städat mitt rum, har dammat & slängt massa saker. Nu är det rent & det känns jätte bra att ha ordning nu innan påskhelgen!

imorse när Andreas mamma & jag skulle åka till klubben började de ju såklart regna, inte lite regn heller. Så när vi var framme & tog ut hundarna så var det ingen som ville röra på sig nästan. Det blev ingen träning men det fick springa & busa ett litet tag ialla fall. Om ungefär en halv timme skall jag, mamma, linda & andreas ut & promenera i fontin. mys

Pappa kom precis och gav mej den bärbara hårdicken. hans kompis har lagt in över 200 album på den, helt underbart;D

Ha en underbar kväll.

Café kosmos.

Hej!

Idag träffade jag Amanda & Hennes kusin. Kaffe & mys på kosmos . Om ni kollar Andreas blogg får ni bara se ego bilder på honom. Amanda nu blir du allt pilsk va!? Hahaha

Jag har vart på förskolan med, underbart. Anna & jag gck tll skogen med några barn & vi drack kaffe & lekte & sjung. ;)



kusin vitamin

Heeej ..
Jobbjobbjobb, härligt lite pengar iallafall, men kan säga att jag är helt slut nue fter tt ha gått upp sex imorse. Direkt efter jobbet åkte jag hem & duschade 6 sådäör sen åkte mamma & jag till skatås & träffade kusin & hennes två barn. Underbara ungar! Efter de tog jag vagnen till stan för att äta & tjöta med Malin, myyys :)


Gullunge.

underbar väckning

Hej.

För ungefär en kvart sedan väcktes jag av det underbara mobil siglan ljudet.
"hej förlåt att jag väckte dej, men har du påsklov?
"ja"
"Vill du jobba? "
"självklart"

Soo looong.

lördag i solen

Underbar dag har det varit. Först gick jag hem till Jennifer & vi drack kaffe & tjötade på den soliga balkongen.
Sedan åkte jag & Madde ner till stan för att fika med Erika, Billdal, Åsa & Albin. Trevliga prickar det där speciellt Erika då & billdal. Han är grymgrymgrym. Det var trevligt & vi satt & tjötade & bara gottade oss i solen, som det skall vara.






perfekt.

Allt känns så himla bra just nu.. helt underbart väder & jag hoppas solen är här för att stanna. nu är det bara du som saknar ;). Jag känner bara för att sitta på en uteservering nu..


:)

Hej.

igår blev en mycket roligt kväll. Först gick jag & madde en långpromenad, surte runt. Sedan kollade vt på tv & fjantande. haha. Oerhört bra!

Idag skall jag inte göra så mycket, skall åka in till stan & träffa Erika, Billdal osv med madde. Men först skall jag ut & promenera.

ha en bra dag ..

mys fredag...

Hej.
Nu sitter jag hemma hos Madde, ja tog hennes laptop :). Vi kollar på  talang. njaa sådär roligt tycker jag . ´Härlig  fredag som blev räddad med bösta vän!
maadde är äldigt imponerad av en trollkarl som är på tv:n nu.....

Nu skall jag fortsätta titta på tv:n.

Ha det bra

klippt hund.

Heeej.

Idag åkte mami & jag & köpte en trimmer. Äntligen så har tillbringat unge fär 1,5 timmar att trimma Boriis. Jag blev inte riktigt nöjd med varken apparaten eller klippningen, lite hackigt här & där. Men de är väl smällar man får ta när man inte "känner" apparaten. Efter de gick vi 3 km i fontin. Galet härligt.
Ikväll skall madde & jag promenera sedan kanske göra något mer. Vi får se.


före.


Efter

promenad

Dagen började med en promenad i det underbara vädret med hundarna. Sedan har jag städat, mamma fyller år idag. Ett år närmare att bli tant ;) Grattis mami.

Imorgon skall vi åka & se om vi hittar en trimmer så vi kan klippa ner Boriis nu när det börjar bli varmare ute. han är inte speciellt söt som långhårig heller.





äntligen vår

Hej.
Nu är äntligen våren påväg hoppas jag, idag har varit ett helt underbart väder. Och de har jag spenderat i slottskogen tillsammans med Amanda. Vi drack kaffe & tog det lugnt i solen. Innan det gjrode hon pannkakor till mej & det var mycket gott. Hon är mästare på det!

imorse åkte jag ner till dagis för att göra klart en av mina uppgifter. Mycket trevligt!

och jag har ingen motivation till att skriva så det får sluta här.


RSS 2.0