helgen .

Hej.
Nu har Jenny & jag vaknat & skall strax äta frukost. väntar på att hon skall duscha klart så passar på att skriva under tiden.
Igår var vi på chez en stund, sedan blev de väl som vanlit att man inte kom överens om vart man skulle så vi bestämd oss för att dra hem istället. Madde tog en tidigare buss hem medans Jenny & jag åkte med Amanda på hennes vagn.
Det var trevligt annars tycker jag. När vi kom hem till mej käkade vi mackor & sedan sov vi. Vi var hemma runt två tiden typ!?

Idag skall vi gå på stan på dagen, trevligt.  Sedan blir det att träffa Amanda om hon nu inte är fööör bakfull ;) Så skall vi ut ikväll . Yes.

Nu skall jag se om jenny är färdig.

ha en trevlig dag.

äntligen helg

helgen kom inte en dag för sent. Sitter nu & lyssnar på... kan ni gissa? Håkan såklart.  Om en & en halv timme skall jag möta Jenny & Manda vid tåget. sedan skall vi köpa pizza & sedan åka hem till mej. Kommer bli så kul.
jag är sjukt trött i hela kroppen men de får vara :P Madde om du hinner se detta så ringer jag dej sedan när vi kommit hem till mej så kan vi bestämma en tid som du kommer hit?

Vi hörs lite senare .


en dag

Kvar. Imorgon blir det somsagt utgång, med Jenny, Madde & manda tror jag. Vet itne riktigt vart vi skall ännu, men det kommer bli super kul. Jag hoppas att praktiken går relativt snabbt imorgon, för runt fyra tiden skall jag möta jenny & manda vid tåget. yes ;D På lördag blir de också utgång, Amanda fixade du öl till oss till lördagen? 

Idag har jag & Madde promenerat, hon försökte döda mej genom att dra i mej ut på en isfläck och sedan hålla fast & dra mej. Jag blev rädd & skrek. haha.

nu skall jag slänga mer framför tv.

ha de ballt

two days

Hej.

nu är det bara två dagar kvar tills Kalmar kommer. jag längtar kommer bli så kul verkligen! Och min praktik jag kan inte ens förklara hur mycket jag trivs att vara där. helt underbart, men nog tjatat om det.
Skall strax bada Boriis men först skall jag dricka upp mitt kaffe. Senare om jag orkar skall jag sätta mej & skriva rent lite av mina APU uppgifter jag har .

Ha en bra dag

ont i hals

nej nej nej. Jag vaknade imorse & kände att något var fel i min hals. Under dagen har det blivit sämre & jag är väldigt trött. Jag vil inte, jag kan inte bli sjuk nu för i helgen kommer kalmar & vi skall ha de grymt. utgång & utgång . Vi skall kolla på American crime, vi skall spela gitarr, gå på stan & massa sånt.
Yes.

Puss på det.

tröttis & gladis

Praktiken idag gick bra & det var roligt ;) As always, Bortsett från att min lärare var där. Jag kan sammanfatta det med ett ord, man kan inte tycka om alla. Det är bara så. Det gick hyfsat bra iallafall & jag var ganska trevlig tror jag. Jo jag var trevlig.

mamma hämtade mej & vi åkte för att kolla om Ambers sele verkligen inte är för liten som vi tycker. Men nej det var den tydligen inte. Jaja får väl tro på de hon säger.
Sedan blev de hem en snabbis för middag & kaffe innan jag mamma & Linda åkte til backaplan. Jag köpte två tunnikor så nu är jag lite nöjd ;) Känns bra. Linda köpte en göööör fin klänning. Jag vill med ha en sådan men icke jag är fattig som vanligt. Attans :( Jag får väl sno hennes någon gång när hon inte märker. Haha.

Kollade på familjen annorlunda förrut & jag reagerade väldigt på att den ena familjens trillingar som är två år inte har ätit själva hemma förrut. Hallå!? varför inte? Det är två år gammla lixom.

Nu blir det film innan jag skall sova.

Gammla bilder på mej & madde

och på några till som ni skall få se.



bildblogg.




midda



om en liten stund skall jag, mamma & pappa till Fred & linda för att äta midda. Det kommer bli gör trevligt. Linda är verkligen jätte gullig & ur snäll. Och Fred är ju min bror så honom älskar jag ju;) Jag hoppas att det har lagat god mat, men det tror jag nog .

Efter praktiken idag så hämtade mamma upp mej & vi åkte till kungälv, gick en sväng med hundarna & sedan handlade vi godis. Mys på en fredag med godis är inte helt fel.


denna jävla snö

Nu får de räcka med snö. Den är jobbig & et är bara kallt.
Idag fick jag vara på äldrebarnen för det behövde en extra "personal" där. Ja det var en upplevelse & nu har man nya erfarenheter med sej i bagaget. Känns bra. Fast visst jag saknade ju barnen på min avdelning .

Nu skal jag göra mej iordning & åka ner till stan . Amanda & jag skall promenera & prata & dricka kaffe!? ja kanske ialla fall. Vi hinner ju inte ses så ofta nu känns det som.

Puss.

körlektion yes

Yes yes. idag har jag bokat halkan, Fast jag skall boka om den så att jag kan göra den på stora holm istället för Ljungby.
Nu är jag riktigt trött, efter en dag på paraktiken & körskolan där det blev mycket skratt i bilen så blir man trött. Jag måste säga att det är riktigt kul att göra med Martin. Han är grym.

personalen på min avdelning, eller skall jag kanske säga hela förskolan!? Ja vi säger hela förskolan, för de är väl alla personal egentligen, fast mest de på min avdelning. ja nu skall jag komma till sak. Det gör så jag orkar med dagarna på ett helt annat sätt än vad jag har gjort det senaste ja året! Det är så posetiva & de pushar mej till att göra saker som jag egentligen inte orkar göra. Som det där med skolan, förra året när jag praktiserade så pratade de en stund med mej varje dag & sa att de är viktigt att jag är där osv. Och visst funkade deras tjöt, ja ialla fall en resten av vår terminen. Och nu pratar de med mej igen & försöker verkoligen förklara, de hjälper mej med allt. Mina uppgifter jag skall göra under min praktik. Det är verkligen bra & tur att det finns människor som faktiskt bryr sej om en. Jag tycker så mycket om att vara där .. Så ett tack för att ni ställer upp för mej.

I helgen har jag lite planer på fredag blir de midda hos Fred & linda, mys. På lördag skall jag på dop. och söndag hoppas jag att jag kan dra mej ner till stan för att promenera med Amanda om du vill!?

Nu skall jag plugga teori.

...

Nu sitter jag här med min kaffekopp. Kom hem för ungefär två timmar sedan. Har sedan dess ätit & pratat i telefon med Kalmar. Skall strax ut & övningsköra. Har lektion imorgon..
Praktiken idag var helt underbart bra. Jag trivs helt jätte bra & allt känns otroligt bra.

Nä nu skall jag lägga på ett kåål.

ha det fint

praktik dag 1

Hello!
varför hade jag ångest över min praktik för? När jag kom dit imorse fick jag kramar av samtliga & de sa att det var jätte roligt att jag var tillbaka. Grymt kul.
Så i fem veckor framöver kommer jag vara på en förskola åldern 1-3. från klockan 8 på morgonen till klockan 15 på eftermiddagarna.

Nu är jag fruktansvärt trött efter första praktikdagen, så de blir nog att somna tidigt ikväll om man skall orka upp imorgon ;)

frustration.

Jag har inte känt sådan här frustration på ett bra tag. Nu är jag både arg & ledsen på samma gång utan någon direkt andledning. Så fort någon har sagt något som inte passar mej idag så har jag blivit sur & börjat skrika & be dem hålla käften utan att egentligen mena det. Jag trodde att det var över att jag inte skulle känna såhär mer, men nu är det igång igen. När man minst anar det?!


slottskogen

Har inte alls sovit bra inatt, kul att vara gör trött på en lördag. men det blir en ta det lugnt dag idag ialla fall.
Skall til slottskogen senare & promenera med Amanda tror jag. mys i det fina vädret.

Och på måndag börjar min praktik jag vet inte alls hur jag känner för det egentligen. Jag vill men ändå inte. 5 veckor kanske går snabbt?

Stan & sådär.

Imorse kom Amanda hit, vi promenerade. Jätte skönt i det vina vädret. Lagom kallt ute också.
sedan gick vi hem till mej & hon läste typ tidning & sedan spelade hon in när jag sjung & spelade epa-traktor med Eddie meduza på gitarr. Mycket vackert måste jag säga!
När hon åkt så gjorde jag mej iordning & åkte in till stan med Madde för att fika & tjöta & kolla lite i affärer. Det är inte alls kul att kolla på kläder när man inte har några pengar.

Nu har jag legat i soffan & kollade på tv sedan jag kom hem så något slö är man nu.


körlektion åt helvete

Fan kan man säga så? Jag vaknade imrose utav ett telefon samtal klockan 8.30.
"Hej det är från bossestrafikskola"
"hej" svarar jag
"vi saknar dig" säger hon.
"jaha hade jag körleltkion idag?"  frågar jag.
"Ja klockan 8.20"
"Fan aha men de har jag glömt av. Så jag måste betala nu då för en lektion som jag inte ens har kört på?"
"japp eftersom att du missade & inte avbokade så måste du det"

men jag fattar inte varför man skall betala hela summan. det kostar ju typ 400 spänn för en lektion, de är ju svin dyrt. Varför inte sätta så att man betalar typ halva priset istället då? Hela det är ju helt sjukt. Grattis Carro vart ska du få de perngarna ifrån?
Så madde jag har inte råd med bio, vi får fika istället. Fan säger jag bara. Att jag är så dum & ens bokar en lektion på mitt lov som är klockan 8.20.

Nu skall jag gå & ta på mej kläder sitter fortfarande i pjamas & sedan skall jag gå & möta Amanda.
Madde du kan väl höra av dej till mej sen?

Ha en fin dag

....



stan & bajs-berta

om ca en timme skall jag åka ner till stan & hälsa på Amanda. Vjag vet inte riktigt vad vi skall göra, men en promenad i stan blir det nog ialla fall eftersom jag skall ha med mej Amber . Sedan blir det nog en massa kaffe & en massa tjöt kan jag tänka mej :) Kommer att bli trevligt.

Igår var jag & Madde ute på en promenad i de härliga vinder vädert. Mys vi har saker att prata om hela tiden även om vi inte setts på ett bra tag.  Jag tipsade henne om att söka till andra avenyn som statist. och det gjrode hon ;)
När jag kom hem igår så kollade jag på uppdrag granskning, och jag måste säga att försäkringskassan är riktigt konstiga. men personen blev ialla fall nästan helt frisk av operationen & det var bra det ialla fall.

Nu måste jag göra mej iordning.

Ha en trevlig dag.

bilder från dagen .






!!!

Idag vaknade jag runt halv tio & somnade gör tidigt igår var helt slut. Kändes som jag bara hade promenerat hela dagen typ.
Imorse var jag andreas, linda & mamma ute & promenerade i snön. Mysigt.
Nu skall jag måla mina naglar.


tisdag

idag har jag inte gjort så mycket. Andreas har varit här & vi har spelat gitarr & sådär. Riktigt roligt.
Nu ikväll skall jag ut & promenera med madde. Det var ett tag sedan nu.


sixten

Sitter här & dricka varm oboy & skall strax slängamig på soffan .
Jag avr hemma hos Andreas idag, Lindas hund kom dit & han skall vara där en vecka. Riktigt grym. Sixten. Vi drack kaffe & tjötade.
Nu har jag äntligen lov & efter lovet 5 veckors praktik som inte känns så lockande precis. men får göra det bästa av den situiationen.

Idag är det beck film på tv som jag självklart skall se.

melodifestivalen

Idag har jag varit hos min bror & druckigt kaffe med honom & Linda. Sedan spelade vi tv spel. jag är grym .
Jag har städat också heeeela huset känns helt okej bra för nu är det rent.  Och så har jag varit hos mormor.
Just de. Alla låtar i melodifestivalen var ju kassa, och det var en dålig programledare tycker jag, som stod & läste tittade ner på sina kort typ hela tiden. Sådant är dåligt tycker jag.

Nu blire käk & film

äckel väder

Usch, vad jag hatar detta vädret. Visst det får gärna vara snö men inget äckligt slaskigt & blaskigt. man vill inte ens gå utanför dörren.
Mamma väckte mej klockan åtta imorse & skrek IDAG SKA DU MED MEJ UT PÅ PROMEMNAD. sagt & gjort, till slut kom jag upp ur sängen. men jag verkligen hatar när folk väcker mej.
Så vi traskade ut med hundarna & de kom en äcklig ful lös hund mot oss som skällde sönder sej. Håll i era jävla äckliga hundar så är jag tacksam och alla andra med antar jag.

Nu skall jag äta pannkakor & sedan åka till Amanda.

Amanda & promenad

idag åkte jag upp till skolan för att skriva tentan vi hade. Sjukt svår & jag fick inte gjort någonting. As always.
Hanna kom & hälsade på i skolan. trevligt, sedan hämtade mamma mej vid halv två för vi skulle ta en promenad & jag skulle ha med Wille hem.
När Amanda slutat sin lektion kom hon hit, vi drack kaffe kollade på tv & gick ut på promenad. Mycket trevligt. love you girl!

Jag måste säga att skriva om den isländska sagan är sjukt svårt. Och jag förstår inte ens varför jag skall göra det.

Nu skall jag kolla på film innan jag skall sova.

ha de gött.

skola.

vaknade 7.30 imorse. mamma väckte mej för ovanlighetens skull & hon tyckte att jag hade ett jävla morgonhumör. Jaja kaske stämmer?
Vid 9.00 gick jag ialla fall & möte jennifer, jag möttes av hennes mamma & deras sjukt söta valp Julia. Hon ser ut som en liten nallebjörn som man bara vill äta upp. hur gullig som helst.
Jag hade bara en lektion idag ialla fall. Förskola, skola & fritidshem. Inte så värst intressant. Vi pratade mest om barn & säkerhet & hur man kan förhindra olyckor.. Sakner som man redan vet om! Vi skulle också binda ihop våran mapp med våra skapande saker. Jag har målat två saker så det blev inget med det. Kul att komma ut på sin prakktik helt utan grejer. Får se vad mamma har hon har ju en hel del. När jag kom hem kände jag hur trött jag var & såklart hade jag feber, för ovanlighetens skull. Men jag känner att jag inte orkar bry mej längre, så jag tog en promenad med hundarna i skogen för att försöka stressa ner. Funkade det ? Njaa.

Imorgon kommer nog Hanna & hälsar på i skolan så jag får väl gå dit en liten stund & vara trevligt sällskap till henne.


äntligen

Känner jag mej bättre. Lite feber kvar men vafan . Imorgon skall jag till skolan. har en lektion så.

Just nu sitter jag & spelar gitarr. Jag funderar på om jag skall lära mig ett par låtar & sedan välja vilken jag skall spela på musiken. grejen är den att vi hade uppspelning idag & jag var ju inte där så jag hoppas att jag får göra det en annan dag. men det tror jag.

och Madde om du läser detta vill jag gärna ha ditt lösen ord till din blogg? För jag vill läsa den.
yeye.

ha det bra så länge.

ny dag

med feber. Nu skall jag sluta tjöta om min feber :P

Jag funderar på att gå ut lite idag har inte varit ute på typ fyra dagar så känns lite långtråkigt att vara inne. Nu skall jag ialla fall dricka kaffe & slänga mej framför tv.

Vi hörs.

Beck.

har precis kollat på Beck filmen med mami. Som den stora beck fantast jag är. Jag älskar beck tralala.
Haha, garvade sönder mej åt Mia & Klara med, herregud helt udnerbart bra.
Imorse eller ja runt typ tolv tiden fick jag för mej att jag var gör frisk & satte igång att bada & föna Zizza. Efter de tog jag ozzy med & sedan var de godnatt på soffan.. Jävla feber! Men det känns skönt att alla hundarna är rena nui ett par veckor ialla fall =)Imorgon skall min klass till göteborg & kolla när dem spelar in postkodmiljonären(?) Jag kan inte följa med tyvärr. Haha sjukt gött, jag valde rätt dag att vara sjuk på. Jennifer är överlycklig som skall åka med ;)

Nu skall jag hoppa i säng.

God natt

RSS 2.0