30 Augusti 2010

Weei jag har tagit steget upp ur sängen. Legat där sedan klockan nio imorse när jag kom hem efter att jag lämnat ozzy hos vetrinären. Skall försöka sitta uppe nu tills vi skall hämta hem honom igen. Min hals gör sjukt ont & jag pratar som en jävla kråka. Febern ger aldrig med sig känner mig snarare sämre idag. Vafan är detta?

Näe nu får morsan komma hem så vi kan åka jag saknar min prins & det skall bli så kul att se honom med vita tänder :D


27 Augusti 2010

Förkyld, ont i halsen, lite feber, ont i kroppen & illamående. Fint tillstånd just nu. Om en kvart skall jag åka & jobba ikväll kommer nog Mikael tror jag, eller kanske ialla fall. Imorgon skall jag till Grästorp & ställa ut Zizza, hon var sjukt duktig på ring träningen igår! Så jag hoppas det kommer gå bra.

Nä nu ska jag byta om & åka.


25 Augusti 2010

Mikael har smittat mig med en dunderförkyldning det tackar vi för. Dock är jag sjukare än honom, japp för jag har tom feber, fast iof jag blir ju som en gubbe när jag är sjuk, med andra ord dödssjuk.

Idag ska jag göra mest ingenting är galet hungerig nu så jag funderar på att käka lunch.

Imorgon skall jag & Zizza på ringträning så jag hoppas verkligen jag mår bättre .

Och jag måste bara säga det igen för jag är så glaaad. Amber är lugn igen & sover som en gris..


24 Augusti 2010


Såhär nöjd är Amber nu efter att valparna har åkt. Har inte sett henne ligga såhär på 8 veckor. Min älskade lilla vovve kan äntligen koppla av! Hon fick en fäll utav Yvonne & jag fick ett jätte fint armband, ändrade även Zizzas kontrakt så nu är de med klart, känns bra!


22 Augusti

Oj va helgen gått snabbt, imorgon är det måndag & jag skall bada valpar, klippa klor och massa sånt & sedan jobba.
I Helgen har Mik varit hos mig, mysigt han är nog den bästa jag vet förtillfället. Vi har inte gjort något speciellt alls. Idag var vi med min moster på hundkurs & så har vi ätit godis.. I Fredags var vi ute & åt tillsammans med Erika, Nisse,Josefin & Lisa det var ganska trevligt faktiskt. Inte för att jag är så mycket för resturang mat men de funkade väl .

Jag kom på förut att det jag kommer sakna mest när jag flyttar är Zizza. Tanken att vakna utan att ha henne bredvid sig på morgonen är hemsk. Vi delar kudde, hon ligger på mig & vill bara gosa. Gosh va jag älskar den hunden. Nä nu måste jag sluta skriva innan jag börjar grina. Skall gosa in mig i hennes päls nu & sova.


Min sessa.


Världens bästa Mik.


17 Augusti 2010

Idag har jag & mamma varit på ikea. Jag fick köpt en massa nya saker till köket som jag inte har. Typ stekspade, en visp, smörknivar, en duk & underlägg till bordet. Nu har jag nästan allt utav kastruller & sådant men det får  vi köpa tillsammans!

Hundvalparna är galnare än galnast nu klockan halv sex på morgonen drar Tindra igång med sitt underbara tjut. Inatt har de fått sova i ett annat rum eftersom jag själv är heeeeelt slut. De vaknar ju även på natten & tjuter, sancka om att ha energi..

Nu skall jag ut & promenera med Andreas, Linda & Mamma.


11 Augusti 2010

God förmiddag .
Min morgon har varit riktigt kass måste jag säga.. ´Går ut i hallen alldeles nyvaken & upptäcker hundbajs på heeela golvet, mysigt jajamän. Han hade även varit inne & lagt en baj på toaletten, inte fräääscht.

Idag drar jag, mamma, nina & partin till Ullared kanske dags att kolla vad man behöver för något? Fast först skall jag avmaska ett gäng galna valpar.


Mellskogen's chick little carmensita.


7 Augusti 2010


Rulltan


Ida


Tindra


Rulltan & Ida


6 Augusti 2010

Mina hundvalpar börjar bli galna, herregud de sätter igång som en hel kör här på morgonen när man stiger upp. Nu ligger de dock helt utslagna på köksgolvet .

Idag blir det jobb & ev träffa jennifer senare. Om inte så skall jag bara vara hemma, skönt det med iof.

Nä nu skall jag äta lunch.


4 Augusti 2010

Det blev ingen spårning för vår del idag. Wille var lite dålig & Ozzy blev ju dålig inatt igen. Stackars lilla snutt. Nu är det tredje året i rad som ozzy blir dålig. Och alltid i Augusti. Han tajmar han.

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe innan jag ska gå ut med mina hundar.


3 Augusti 2010

Helt sjukt redan Augusti tiden går ju gör snabbt.
Idag har jag haft en trevlig dag med Jennifer & Pitchi, vi åkte till fästningen & drack kaffe & åt glass.
Sedan har jag bakat & badat Zizza.

Imorgon skall jag Amanda spåra skall ta med mig Ozzy & se om han tycker det är roligt, isf kan man ju börja lite smått med honom också!

Nu ska jag föna min hund.

tjing


RSS 2.0