20090930

Oj vad dagarna rullar på fort snart är det helg igen. Kanske är det för jag har saker att göra nästan hela tiden nu för tiden?
Efter skolan idag så drog jag till gymmet i en timme, känns gött & jag känner hur ännu mer träningsvärk börjar komma. Underbart!! har precis ätit & duschat & skall bara dricka kaffe innan jag skall promenera med Jennifer. mysigt det var ett bra tag sedan sist vi gjorde det. Bara snacka en massa skit & få frisk luft!

Imorgon äre skola & jobba på förskolan. Kommer nog bli roligt hoppas jag ialla fall..

Puss

20090929

God morgon. Har precis varit ute med hundarna & fick en chock när jag gick utanför dörren. Jisses vad kallt det var idag. Nu vill jag ha min vinterjacka som jag inte hittar. Skall strax kila ner till bussen. Har bara en lektion idag vilket känns jätte gött. Har tandläkare idag med. Har fortfarande inte bestämt mig hur jag skall göra känner att det borde vara dax att bestämma sig snart.

I vilket fall som helst så hade jag möte igår & det gick jätte bra & jag är jätte glad för det. Jag får gå kvar i trean & jag känner själv att jag är i skolan mycket mer & jag ligger rätt bra till i de flesta pågåendekurserna . Detta kommer nog gå bra, det skall gå bra!!

Imorgon får vi pengar åh så underbart jag vill ut i helgen, ja på lördagen för på Fredagen skall jag träffa Billdal & vi skall äta pizza!

ha en bra dag


Madde är bäst

20090956 L

Sitter hos Madde nu väntar på att hon skall äta klart.. Det har tagit ett bra tag nu, hon kanske har glömt av a´tt jag är här!?
Anyway. Gårdagen var en lyckad & mycket trevlig kväll. Vi mötte upp Billdal, Isaac & Sofia i stan. Jag vart nykter eftersom jag körde. de är rätt gött att köra tycker jag även om de blir lite segt när folket börjar bli fulla.

Nu kommer madde hon hade visst inte glömt mig

nu blire road trip.

Pusss

20090925

God morgon. Skall alldels strtax ta ut hundarna en sväng innan jag åker till skolan.
Efter skolan skall jag till gymmet, har inte riktigt funderat ut vad jag skall träna ännu men det blir nog mage & tror jag. Sedan så skall jag hem så kommer Madde, hon skall klippa mig. Det känns faktiskt ganska hemskt. Jag får alltid ångest när mitt hår  har börjat växa & jag måste klippa bort de sletna. Men förhoppningsvis så växer de ut lika fort igen...... Ja och efter det så möter vi upp de andra & drar ut.

Just det Jennifer tipsade ju mig om de tabletterna Silica.. Det funkar faktiskt. Jag började äta dem i tisdags & har inte missat en ända tablett & mina naglar har vuxir mer & blivit starkare. Håret har jag inte märkt någon skillnad på ännu men de kommer väl det också!

Nu skall jag ta ut hundarna en sväng .

Ha en fin dag

20090924

Kom precis hem från Allum. Fick köpt lite grejer ialla fall.


Tunnika från hm 179 :-


Stövlar din sko 499 :-

Nu blir det mat & sedan kaffe :)

20090923

Powerwalkingen idag gick fint, gick typ 3,5 km. Sedan gjorde jag situps jag känner ingenting ännu i magen men imorgon lär jag nog ha träningsvärk. Annars blir jag besviken :P

imorgon har jag sovmorgon riktigt gött efterskolan skall mami & jag till Allum för jag skall köpa en tunnika som jag kan ha på mig på fredag. Hoppas den finns kvar för jag älskar den :)

Nu skall jag vänta på att en låt skall bli klar som Alex skickar till mig, sedan skall jag hoppa i säng.

God natt

Träningsvärk.

God morgon.

Jag har träningevääääärk. Linda visade mig en övning igår för ryggen & jag kan knappt sträcka på ryggen idag . Vem har dåliga muskler? Men jag trodde att jag skulle känn någonting i magen eller benen men icke. Så där hade jag väl lite muskler ialla fall. :)

Idag skall jag & Jennifer plugga & dricka kaffe hos henne. Vi får skriva lite på vårat projektarbete om autism & så får vi nog plugga lite samhällskunskap också. Senare ikväll skall jag nog powerwalka eller jogga har inte riktigt bestämt mig men nu känns det som jag är motiverad att komma igång på riktigt. Beach 2011 ellerhur Linda :).

Madde du kan väl höra av dig om vi skall ta en road trip? Du har ju inte åkt med mig ännu ;) haha.

Ha en bra dag


Malin & Jag 07.

Gymmet

God erftermiddag allesammans.
Gud va jag blir arg på mig själv. jag vet så himla väl att jag inte kan äta hur mycket mjölkprodukter som helst, så satt jag & kastade i mig massa ost förrut, ( ja jag älskar ost ) vilket resulterar att jag får galet ont i magen, att man bara vill slå någon. Att man aldrig lär sig.
Skall strax åka iväg till gymmet ialla fall med Linda. Andreas & Marcus kommer också att vara där. Måste börja träna nu känner jag annars lär det ju aldrig bli av.

Stressade ihjäl mig imorse så när jag kommer upp till skolan så visar det sig att vi inte har någon lektion. Kunde de inte sagt det igår & gett oss uppgifter så vi hade sluppit åka upp så tidigt. Imorgon har vi ialla fall bara projektarbete & man får jobba hemma då, så jag skall upp till Jennifer & plugga.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

Puss



Just det. Madde kommer hem idag passar utmärkt hon skall få klippa mitt hår innan helgen om hon har tid. Allt sletet måste väck nu innan jag blir galen.


Dag i bilder

Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har varit pigg & skolan har varit rolig. Helllyeah


Föör snygga!






Karro var & hälsade på idag med världens sötaste unge.




Söndagkväll.

Nu skall jag strax hoppa i säng & länga på en film som jag kan somna till. Finns det något goare än det!?
Imorgon är det skola börjar typ 9.20 . Efter skolan får jag nog ta mig i kragen & plugga lite samhäll vi har ju prov på Torsdag. Sen så skall jag ev promenera med Alex om han fortfarande är på?!

God natt!

Lördag

Jag har verkligen ingen motivation till det här nu, har så jäkla mycket i mitt huvud så jag inte ens kommer ihåg allt.
I vilket fall som helst så var jag & Jennifer på Håkan igår, vi såg typ tre låtar sen drog vi. Galet mycket folk, folk som trängdes & det var bara jobbigt . Vi mötte upp Erika en snabbis & Sen Billdal. Köpte mat körde hem Jennifer. Sen åkte vi runt lite jag & Billdal tills klockan blev sent, då drog vi till mig & sov.
Gick väl upp unt tio imorse typ, galet trött hällde i mig kaffe men de hjälpte inte. Vi kollade på Torkel i knipa så otroligt grym.

Vid halv fem somnade jag & sov till klockan sex, är fortfarande helt död & nu skall jag äta något,

Puss

20090917

Oj nu var det ett par dagar sen jag skrev, men jag har inte riktigt haft tid känner jag.
Men veckan har rullat på bra. I Måndags var det skola ialla fall & Tisdagen också, sedan så började teckenspråkskursen på burgården i Tisdags. Så jag & Jennifer åkte dit. Det var inte speciellt kul kändes det som inte riktigt min grej .
Igår vart jag galet trött hela dagen, men skoldagen var rolig ialla fall. Efter skolan så hämtade jag ut mitt körkort. Yeey, sedan åkte jag mamma, pappa Andreas & Linda till fontin & gick 7:an.
Nu skall jag strax iväg till skolan, vet inte riktigt vad som händer efteråt men nu har jag nog sovit ihapp mina timmar som jag har missat i veckan, även om jag är sjukt trött idag också!

Imorgon däremot skall jag & Jennifer till liseberg för att se Håkan, äntligen ett helt år sedan sist. Sedan skall jag kanske träffa Billdal.

Nu skall jag kila iväg till bussen ialla fall..

Ha en bra dag

20090913

Igår var en rätt bra dag. Amber vann unghundsklassen & fick HP. Känns göör bra =).
Åkte hem till Malin igår kväll så åkte vi in till stan för att gå på bio. Vi såg Beck. Riktigt bra var den tycker jag, jag älskar Beck... Efter filmen mötte vi upp Sofia, Sofie, Daniel & Anna. Vi gick vidare till golden days. var ganska så trevligt där också måste jag säga. Trevliga människor. Skulle ha träffat Mikael en snabbis också men de vart så sega så vi drog hem. Another day baby.
Nu har jag absolut ingenting att göra vilket är galet tråkigt.

yeye.
Puss

Körtkort :)

Yeey äntligen klarade jag teorin & har körtkort. Det känns helt sjuuuukt bra! Frihet baby .

Nu sitter jag hos Jennifer, vi skall strax åkt till Surte & ta ut pengar sedan skall vi till apoteket .
Ikväll blire att bada hund för imorgon drar jag till Helsingborg. Och på kvällen blire bio & utgång !

Puss

090909

Man hinner mycket på en dag har jag typ kommit på.
idag har jag varit i skolan jenn& jag har skrivit lite på projektarbetet, så har jag våldgästad bilskolan & nu skall jag tvätta ur min färg i mitt huvud. Ser ut att vara svart, tog mörkbrun färg så det blir nog typ svart. Yey saknar mitt svarta hår lite.

Jag vill att det skall bli helg nu. Hundutställning, bio & utgång på lördag. Helt klart grymt!

Puss

20090907

Då var det Måndag idag & en ny vecka framför sig. Går inte veckorna väldigt fort? Helgen skall vi ju inte prata om. Men jag har haft en jätte rolig helg igen. Tack alla!

Idag skall vi på studiebesök det är därför jag är öppe nu även om jag har feber. Känner att jag vill & är tvungen att följa med dit jag hoppas det inte tar så lång tid så jag kan gå hem sedan & sova & läsa lite teori.

Nu skall jag kila ut med voffs.

ha en bra dag.

20090906

Ah har sovit som en gris inatt fast jag är lika trött som när jag la mej igår. Helt sjukt vad mycket det gör om man missar en natts sömn. Undra om man sover ikapp det någon gång? Jag har ialla fall inte lika ont i halsen nu, men känner mej dock helt dingdong i huvudet (vågar inte kolla om jag har feber ). & hostar & är förkyld. Men de försvinner nog snart, jag tror inte att det är svinis längre ;)

Idag skall jag plugga & jag ska tamejfan plugga i ett par timmar jag får verkligen tvinga mej själv nu.
Men nu skall jag dricka upp mitt kaffe & sedan inviga de nya skivorna till bilen . Yeey.!


Min fredag

Mitt internet är göör segt men det får bli en snabb uppdatering innan jag hoppar i säng.

Åkte in till stan & tog en öl med Sofia Malin & Daniel men det blev en till. Malin & Daniel drog tidigt jag & Sofia drog till Kontiki & så kom Billdal dit. Efter ett litet tag där körde vi runt eller ja Billdal körde runt oss överallt i stan. 7:ans, seven eleven, Donken på hisingen & tillbaka till centralen. Sofia blev väl gött rastlös efter att ha lyssnat till Eddie ett tag så hon fick brottåm & tog sin buss halv tre. Billdal var jätte snäll som körde hem mig TackTack. Vi stog väl här utanför & pratade i typ en timme. Mycket trevlig människa det där!

Nu skall jag hopppa i säng skall upp tidigt imorgon kalas för kusin & sedan skall jag till Madde, efter att jag varit där får vi väl se om något kul händer, pank som man är så blir det nog att stanna där fram tills natten.

Puss

20090904

Uuh när jag vaknade för en stund sen såg vädret ut att bli helt okej idag. Så tittade jag precis ut då spöregnar det & blåser jätte mycket. Inte alls kul, hoppas det går över innan jag går till bussen ialla fall.

Skall snart börja göra mig iordning. har bara en lektion idag, människor i behov av stöd. Tror jag!?  Trtoligt gött på en fredag. Efter skolan får jag se vad som händer har inte planerat någonting ikväll så vi får väl se. Kanske kan våldgästa Madde en liten stund om allt är för tråkigt, hon kommer ju hem idag.

Imorgon är det kalas för kusin & kalas för Madde. Nu låter jag ju nästan som 50 år " kalas ". Hahaha

Ha en bra dag!

Onsdag ..

Får bli en snabb uppdatering innan jag skall hoppa i säng & läsa.
Nu har jenn & jag börjat på vårt projektarbete, vi skall skriva om Autism känns som ett ganska så intressant ämne faktiskt . Nu känns det som skolan kommit igång på riktigt & jag bara längtar tills studenten!

Efter skolan idag åkte jag & malin till mig vi åt & sen åkte vi till stan. Vi träffade Isaac, Billdal Erika & Sara. Det var trevligt & jag är så glad att jag har de underbaraste vännerna i hela världen & att man lärt känna lite nya människor nu det senaste. Och erikas vänner är jätte goa!

Näe nu måste jag lägga mig sov inte alls bra inatt så jag behöver sova!!!

God natt på er.

RSS 2.0