Underbara voffar..

God kväll!

Vilken rolig kväll det var igår. Har inte haft så roligt på väldigt länge. Klackarna var verkligen i taket, en person saknades men men.

Idag har mamma & jag varit hos Yvonne, Zizzas & Ambers uppfödare. Det var himla trevligt drack kaffe & pratade en väldig massa hund. När Zizza ska ha sina valpar skall hon bo där & jag ska ev ha Tispen Zizzas mamma här. Hon är så go den hunden, Zizza är s lik henne både till sättet & utessnde. Blir nog bra detta!!

Nu ska jag snart kasta mig i sängen är sjukt trött.


20100130

Jag vet inte vad klockan var när jag vaknade imorse, låg ialla fall & drog mig ett ra tag innan jag ens funderade på att gå upp.  Har städat mitt rum nu ialla fall & så har jag kollat igenom alla mina gamla häst grejor som jag nu skall sälja. Det var faktiskt lite jobbigt att se dem. Man tänkte ju lixom tillbaka lite. Nåja jag behöver pengar & de ligger ju bara här hemma & skräpar så.

Ikväll blir det ialla fall utgång för hela slanten. Vi är ett gäng på typ 12 stycken tror jag som skall ut. Det kommer nog bli grymt kul, fast man ska aldrig ha några förhoppningar för då blir det bara tråkigt ;).

Ha en fin dag


shopping

Igår åkte ju jennifer & jag till Backaplan. Och här är de två klädesplaggen som jag köpte.


Jeans från Cubus 250 kronor på rea.

Från HM 199 kronor.


Min vita prins.

Innan jag går & lägger mig och ser på film måste jag ju bara visa vilken förändring det blivit på Ozzy under dessa snart fyra åren hos oss. Oj vad han såg ut när han var omkring 4 månader se själva.



Till att se hur såhär. Kolla bara på hans ögon det är liiiiv i dem nu :).

bilden är från i sommras ( men hade ingen annan på denna datorn ).


20100129

Försöker få tag i Kalmarapan. Jag vill ha tjöt sällskap en stund, har gött tråkigt. Inte alls kul att vara hemma en fredag kväll. Får nog bli sista gången detta ;).

Idag har jag äntligen fått pengar vilket betydde KÖPA KLÄDER. Fast jag köpte bara ett par jeans & en annan sak från Hm & lösnaglar. Jag är nöjd det räcker för tillfället. Jag kan verkligen inte hålla i pengar, jag måste lära mig det alltså.

Imorgon är det ialla fall utgång som gäller. Jag är taggad :).

Puss


mys

Vilken dag, den har gått i hundars tecken m¨åste jag säga. Wille har klippt sig han blev sötaste pudeln i världen sedan var jag & Amanda ute på promenad med våra vita voffar. Det var grymt skönt väder, helt perfekt. Jag saknar henne redan ;) hahaha..

Har ingen motivation till något nu inte ens skolan, tur att det är helg nu ialla fall..


En snygg Zizza


En snygg pudel



Nu ska jag ialla fall gosa ner mig i sängen med Zizza & kolla film.

God natt


atchoo

Även om man vet att man inte borde göra vissa saker varför man det ändå? När man vet att man blir arg, ledsen, irriterad eller glad, fast blir man glad är det ju bara bra ;).
Äh vet inte vart jag vill komma med den meningen men jaja.

Har precis stigit upp har duschat & ätit lite frukost. Jag har ont i min mage drack vanlig mjölk & hade vanlig mjölk i maten igår. toppen.

9.45 skall jag hämta upp Jennifer  så skall vi plugga lite innan vi börjar skolan, efter skolan blire att åka till Amanda med hennes fön & sedan promenera lite tror jag.

Vi hörs ikväll



Zizza.


Nybadad & nyfönad Zizza. Visst har hon blivit snygg :)


Huvudvärksdag

Vaknade klockan 07:00 idag med en gosig huvudvärk, somnad eom en timme den hade fortfarande inte försvunnit. Bestämmde mig för att stanna hemma idag så jag sjukanmälde mig.
Nu skall jag alldelse strax äta lunch sedan skall jag sätta mig & plugga lite sammhällskunskap  har prov på Torsdag & jag måste klara det. Ikväll hinner jag inte plugga eftersom jag skall till min moster då.

Åka lämnades in på service idag . Tur var väl det när Mikael och jag kollade på honom så sa jag att det luktade äckligt. Det var glykol sa han. Och visst fan hade han rätt biljäveln läckte glykol.

Det är bara tisdag & jag har hela min helg planerad eller nej nu ljög jag. Lördagen är fortfarande oplanerad tror inte jag kan slösa pengar på två utekvällar . Någon som kanske vill med till Backaplan i helgen? Slösa lite pengar.




20100125

God morgon.
Jag har varit uppe sedan klockan 05.45. Körde pappsen till jobbet vid 06.00. Gött nu ha rjag bil varje dag förutom imorgon. Det känns gött. Och det underlättar så mycket . Man kan sova 10 minuter längre ;). Haha.

Nu skall jag strax göra mig iordning. Fick ett mindre roligt mejl imorse som körde mitt humör i botten. Dumt!

Puss


Söndag 20100124

Slängde ut min stora dator förrut. Äntligen blev jag av med den. SÅ nu har jag mer plats i rummet fast skall köpa ett mindre databord när jag har pengar.

Helgen har gått väldigt snabbt & jag har hunnit med ganska mycket, långpromenader, kaffe hos jennifer både igår & idag, städning av mitt rum & var hos Pitchi i fredags. Det var trevligt vi satt & drack cola & lyssnade på skön musik. Ibland är livet ganska enkelt det borde vara så jämt.

Jag vill ha fredag nu då kommer Isaac hem & vi skall spela tv spel & dricka öl om jag hittar någon som kan hämta mig :P

Imorgon är det Måndag vilket betyder skola igen.


Lördag morgon.

God morgon. Eller god förmiddag kanske?
Oj va sent det blev igår. Somnade nog inte förräns vid fyra & så väckte mamma mig klockan nio. Inte okej. Men voffs vill gå ut så jag får väl lägga mig & sova när jag varit ute kanske?

I vilket fall som helst så var det trevligt hos Pitchi igår. Jennifer kom dit också & påvägen hem i bilen pratade vi om allt. Hon är bäst! Min älskade prinsessa.

Jag funderar på vad jag har för dagsplaner idag & kom fram till att jag har bara bestämt en enda sak som jag skall göra & det är att Amanda skall hämta mig vi ska åka till skogen med kaffet i ryggsäcken.

Nu skall jag dricka upp mitt kaffe innan jag ger mig ut i kylan.


Fredag 20100122



Äntligen Fredag jag har längtat hela veckan efter denna underbara fredag. Idag skall jag till Nol en sväng med Amanada, vi skall hälsa på Pitchi, skall bli trevligt var ju ett litet tag sedan jag träffade honom nu. Typ en vecka :).

Just nu ligger ett gäng trötta hundar på golvet här hemma. Det är nog det bästa jag vet trötta & nöjda hundar!

Nu blir det en dusch.





Tisdan 20100121

Morgon igen. Men jag kom upp i sängen i typ tid. Nu skall jag strax göra mig iordning inför skolan. Jag tror vi har kort idag idag har ingen koll alls. Däremot skall jag se om Jennifer vill kolla på en utav filmerna med mig på studiepasset idag. I en kurs som vi ligger efter i. Måste ju bli klara någon gång.


20100120

Sakna någon är fruktansvärt jobbigt & det gör faktiskt ont på riktigt. Tro det eller ej. Kanske märks på mitt humör & att jag nästan helt tiden skall hävda mig. Fast kanske bara jag som känner att det är så? Ja jag vet inte. Men det är inte så lätt alla gånger & speciellt inte nu. Och jag saknar min bästa kille till vän väldigt mycket!

Nåja jag har varit i skolan idag på min lediga dag. Det känns jätte bra . Pluggat massor har lämnat in två grejer till Irma ( fast vet inte om den ena var rätt ), skickat in en typ halv färdig grej i svenskan & gjort klart svenska grejen som vi påbörjade på lektionen. Och igår blev jag ju somsagt helt klar med rapporten efter att ha fått respons på den, fast det var bara typ en sak jag skulle ändra. Jag kan om jag vill gott folk.

Amanda & jag har ju typ som vanligt promenerat idag också med sex hundar. Det gick över förväntan bra & imorgon börjar jag tidigt vilket inte känns så lockande. Kommer ju fan inte ur sängen på morran.

Nu skall jag äta lite kvällsmat mitt illamående gick som tur var över...


stolt & sårbar

Jag är stolt & sårbar
Såra mig inte med tröst eller medlidande
Jag drar mig tillbaka med lögnens vingar
Vilar mig från smärta & sorg
Visst känner jag till sanningen bakom min nödlögn
men ej tillräckligt stark för att dra fram den i ljuset.


Dags att stiga upp?

Kul att man försover sig två timmar. Så går det när man inte kan sova på nätterna gott folk. Skapa er inga problem förfan.

Har inte gått upp ur sängen ännu, jag vill helst ligga kvar här hela dagen. Men skolan kallar om ett tag .

Igår fick jag pluggat ialla fall, skrev klart min APU rapport & jag gjorde samhällskunskap. Skall leta efter lärare idag för jag behäver material för jag kan fixa mina IG snart. Får panik allt är som en jävla virvelvind i skallen på mig, känns som man skall ramla ihop.

Nåja. Tror endå dagen kommer bli ganska så bra Laura är ju i skolan & underhåller mig förhoppningsvis & alla andra också. Guöl värda älskar er allihop ..


Kusin & Ozzy. Fina!


20100117

Imorgon åker bästa Isaac in i lumpen. Kommer sakna honom. Han är den som fått höra mitt tjöt, fått lyssna på mig på mitt ältande om allt & han är den som alltid har lyssnat & alltid funnits där. Fan.

Håller på att städa mittt rum nu, går väl sådär. Amanda kanske kommer förbi senare det hoppas jag.



lördagspromenad i skogen.

Mätt som en gris. Har precis ätit middag efter att ha varit ute i skogen med Mamma, Kusin & Moster & alla hundarna. Det är himla roligt att våra hundar funkar så bra ihop :).

JAg var & hämtade mina lösnaglar igår så skall föröska göra dem lite kortare & sedan limma på dem, mina naglar är helt paj nu.

Sedan skall jag åka till Amanda, kika på hennes morfars hund som i mina ögon heter Brage. Fast han heter Bobby. Haha... Skall bli skönt att komma hemifrån ett par timmar.


freitag

Har börjat läsa en så grymt hemsk bok ju. Man börjar nästan gråta när man läser den, så himla känslig. Jag rekomenderar den verkligen om man gillar självbiografier.

Nu har jag jätte bråttom idag blir det ganska fullt upp..

20100114

Det har inte hänt mycket sen sist som jag ska vara ärlig, eller jo fast inget som jag vill skriva om här.

Amanda & jag har tagit våran nästan dagliga promenad i skogen idag, riktigt gött.

Skolan rullar på & vi har kommit en bra bit på projektarbetet, känns grymt bra.
Imorgon ska jag & Amanda laga käk i Utby, det ska bli trevligt. Pitchi & Mikael skulle egentligen också vara med men av olika andledningar så kan de stanna hemma & röttna:). hihi

Nu ska jag läsa boken som jag ska läsa i kursen människor i behov av stöd. "Kirre" heter den.

20100111 Tisdag kväll.

Jag hade ett mycket intressant samtal med min lärare idag- Han tyckte jag skulle börja odla tomater & sluta skolan. Haha.

Just nu hade jag en intressant konversation med pappa
Pappa: vad ska du göra i helgen bajba?
jag: eh vet inte ska köra och hämta er på fredag & typ träffa Mikael tror jag. Sen får jag se. själv?
Pappa: a just de de ska du ju, jag vet inte men imorn ska jag träna
jag: men de är inte helg imorn.
pappa: nä just fan.

haha. grym

Zizza har vart dålig hela natten som sagt & jag skall lägga mig tidigt idag & hoppas att jag somnar, börjar typ jätte tidigt imorgon så skall upp redan ´6.30 typ.

tjing.

Måndag 20100111

Jag har så jäkla ont i min mage.. Måste börja lugna ner mig & jag börjar idag.. Tog en dag hemma från skolan idag dels för jag har magkatarr & väldigt ont i magen & dela för att Zizza har varit dålig igår kväll & inatt. Hon har väckt mig min lilla älskling. Nu har hon ialla fall fått lite mat så jag hoppas det är bättre idag skall alldeles strax gå ut.

Har bara gamla bilder på min dator orkar inte koppla in den extrena. Så ni får nöja er med en gamal bild.



Zizza.


Sööndag

För er som vill veta så skriver jag mitt 500 inlägg just nu. Mycket intressant eller hur? höhö.

Amanda & jag fick oss en fin promenad idag, det var massoooooor av snö & det var bra träning för oss med. Efteråt så åkte vi till Pitchi & tjötade lite med honom.
När vi skulle köra hem så körde jag, jag blinkade på en gubbe som jag trodde var Pitchi & jag sladdade runt i en rondell mycket onödigt.

Nu ska jag ut med mina hundar i kylan :)

lååång & trevlig lördag

Det har varit en galet lång dag idah.
Mammi väckte mig klockan åtta imorse & jag har varit på utställning på förmiddagen, för att sedan åka till Min kusin & passa hans lilla vovve, innan det var dax för midda hos min moster.
Nu skall jag alldelse strax gå ner till jennifer, kommer nog käkkas ganska konstigt att vara hos hennes mamma. Det var ju typ nästan ett halv år sen sist. men det ska bli trevligt, vi har en jäkla massa att prata om kan jag ju säga!!
Har fortfarande inte bestämmt om jag skall till Kontiki ikväll, ärligt talat så orkar jag inte det . Men vi får se...

soooooova.

Jag är trött. Kom precis hem från Mikael. Jag minns ingenting av vad vi gjort typ, jo vi har lyssnat musik & fixat Åke. Resten minns jag inte, jag som brukar minnas typ allt. Aja det är nog för jag är trött tror jag..... Just nu ligger jag i sängen & skall alldeles strax sova, skall upp om typ 5 timmar igen. Mydog imorgon, sedan skall jag svänga förbi min kusin & passa vovven, innan jag ska hem fixa mig & åka på midda hos min moster. Trevligt det serru.

Nu är jag gör trött & har huvuvärk så vi hörs imorn.

God natt....


Torsdag morgon.

Gah va trött jag är. Somnade för sent inatt & gick upp 05.50. Nu har jag iaf ätit frukost, skall sätta på kaffe nu & göra mig iordning, det är nog kaffet som saknas.

vi hörs senare

God kväll.

Jag har börjat at planera min helg nu, måste ju vara ute i tid vet ni.. Lördag blir de ev att åka till Kontiki med Mikael & lyssna på 50 tals musik. Kan nog bli ganska ballt. Annars vet jag inte. Fredag har jag fan inga planer antagligen en luugn kväll hemma eftersom jag skall upp tidigt på Lördag & kolla på pudlarna på mydog.

Imorgon skall jag med upp tidigt, 5.50. Köra pappsen till jobbet eftersom jag behöver en bil imorgon ner till utstuällningen. Sedan skall jag träffa Jennifer en sväng också.

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät & väntar på att Mikael ska höra av sig. Funderar på att kolla på film innan jag skall sova... Japp det får bli så. Ni an ju beundra denna underbart sngga bild från nyår.


Natti


20100106

Det har kommit massor utav snö. Det är bra, jag vill ha snö enda tills typ början av Mars. Sen kan den försvinna. Kanske skulle kunna vara liiiiite varmare & lite bättre skottat på vägrarna annars är jag nöjd ;).
Idag har jag gjort mest ingenting jo, retat mamma hela dagen eftersom jag är så himla rastlös.. Jag är inte van att sitta hemma en hel dag längre, känns konstigt.
Imorgon eller Fredag skall jag åka ner till svenska mässan mydog & kolla på hundutställningen. Skall ner på Lördag också är det tänkt & kika på pudlarna med Amanda, imorn blir det japanarna iaf & kolla när Erika ställer Ludde & Lill-vit.

Just det vi var ju i Tollered igår, oj vad bra det gick med hundarna. Inget morr alls nästan. Ludde & Ozzy brukar ju morra lite på varann eller ja Ozzy brukar morra. Både jag & Erika blev förvånade. Vi kunde tom vara inne med alla hundar :D.


Boriis på promenad i fontin idag.


20100105

God morgon. Sitter & kollar ut genom köksfönstret, hör min telefon låta i hallen & orkar bara inte gå & hämta den. Ibland orkar man bara inte med den. Att aldrig få vara ifred lixom alltid någon som vill något. Dricker kaffe som smakar bara vatten, med andra rod väldigt äckligt. Skall strax ut med hundarna innan Amanada kommer hit .

Ikväll blire Tollered en sväng iaf:)

Puss


Roadtrip

Vilken häärlig dag det varit idag. Amanda & jag startade klockan tio imorse, vi åkte till hennes mormor & till hennes moster. Det var trevligt tycker jag allt.. Vi tjötade, åt mat, drack kaffe, jagade hundar som bråkade & dunkade musik.
Imorgon skall vi gå en promenad i fontin innan vi skall åka till Erika & prommenera där. Det är mysigt i Tollered tycker jag, spenderade ju min nyår där också!

Jag mår illa som en get. Inte okej. Så nu ska jag ta bort mitt smink & borsta gaddarna för att sedan hoppa i säng & kolla på typ någon skit på tv3play.

Hörs


Min helg

God kväll.
Just nu sitter jag & kollar på Onskan. Man har sett den filmen hundra gånger, men den är lika grym & hemsk varje gång..

Har knappt haft tid att skriva under helgen. Helgen har varit toppen, i Fredags så åkte jag hem till Amanda & käkade pannkakor, Mikael var också där. Det var trevligt & pannkakorna var lika goda som vanligt.
Efter det åkte jag hem & sov. Somnade gööör tidigt.

Igår så gjorde jag mest ingenting på dagen förutom att köpa mig en laptop. Bästa köpet jag någonsin gjort tror jag.. På kvällen åkte jag Mikael & Amanda hem till Pitchi & ölade. Trevligt:) Vi åkte hem & sov. Gick tpy ur sängen halv tre idag, det var mysigt . Amanda kom hit & v promenerade i skogen med hundarna. Sedan åkte Mikael hem. Alla tre fick en välförtjänt motionsrunda :)..

 


:)

nu har vi nyss kommit hem från en trevlig kväll från pitchi & nu blir det midgård..

puss


ny datooor

Nu ligger jag i sängen med min nya dator. Galet gött. Har precis duschat. Om ett par timmar kommer Amanda, Mikael hit vi skall öla lite grann & ev åka till Pitchi..
Nu är jag galet hungerig känner jag..


20100102

Jag är nu ägare till en laptop. Dt känns gött, just nu ligger den & laddas..

Idag skall Amanda komma hit, vi skall öla lite grann. Kommer bli gött.
Nu tillbaks till städningen

Min nyårsafton

Detta var det bästa nyåret jag firat på många år. Jäkla bra människor alltså. Visst det var bara, jag Jossan, Mikael, Erika & Albin. Men det var grymt kul.
Vi åt mat, drack bers, spelade konstiga spel kollade på fyverikerier & ja annat jag inte minns vad.


Erika & jag

Mikael var finklädd.

Glad Carro
'

Mohaha.

Det var så jäkla gött att slippa köra igår & slippa hålla koll på fulla människor. Och att bara ta hand om sig själv, å andra sidan fick jag lite hjälp att ta hand om mig själv med. hehe. Grym nyår!

RSS 2.0