söndagsvärk

Soft dag kollar på beck film ätit godis, tabletter, kaffe & cola.  Nu sitter jag och lyssnar på sjukt bra låt http://www.youtube.com/watch?v=n4XCGeckA-E bör lyssnas på.
Skall strax försöka traska ut på en liten promenad med mamma & hundarna om det går. Imorgon har jag skolmöte så måste ialla fall på det & sedan får jag se hur mycket jag kan vara i skolan med denna värk.

Puss.


sjuuuk läkare

Jag fattar inte riktigt vad hon snackade om. Först kommer hon in i rummet efter röntgen och säger " du har ingen fraktur, men å andra sidan så är det svårt att se de" aha tänkte jag. Sedan så säger hon "Så nu får du hem och vila, men du får se till att inte ligga eller sitta för mycket så att du belastar svanskotan" Men HALLÅ jag kan väl inte stå upp ovh vila heller. helt köööööörd.
När vi kom fram till sjukhuset fick jag två tabletter mot smärtan efter en halv timme kändes det så mycket bättre att jag tom kunde sträcka ryggen bakåt utan att få jätte ont. Nu däremot har tabletterna slutat att värka och jag känner att det snart är dags för att förgifta sej med mer tabletter för att kunna sitta normalt, gå normalt!  Galet jobbigt.

idag kommer Shmadd hem från sthlm. Nice. hör av dej sen hjärtat.

Nu skall jag ta promenad med jenn.
Pusspådet

looooove er

Igåår var en bra dag. Vi drog först till någon krog sen någon mer som jag inte minns vad den heter. Men runt elva mötte vi Jenn & Lisa. Sedan drog vi till chez drack öl och dansade till travlota & då brast det för mej. jag halkade ramlade ner på någon jäävla trappa vilket resulterar en svanskota som snart tar död på mej.

idag blire de nog bara sitta hemma med huvudvärk illamående & en ont svanskota..
Puss på det


härlig fredag

Idag har jag mått bra-. Men lite trött men vafan,
Jenn och jag drack kaffe hos henne miorse sen åkte vi in till stan för att köpa kläder inför kvällen. Hellyeaaah . Dum som jenn är började hon snacka om någon jävla gås som heter Mårten som flyger över skåne och som är med på tjugolappen. Hahaha jag dör. Pitchi kom och hämtade oss på backaplan. han är snäll!

Ikväll äre utgång som gäller jag är nästan helt taggad.
Pusss

låång dag

Yes it is. idag kom en barngrupp på besök det gick över förväntan och barnen var mycket snälla ;)
Våran kommunikation var inställd idag så det blev att sluta två timmar tidigare sjukt gött. har inte gjort så mycket har städat mitt rum och sådär.
Skall strax lägga mej och läsa klart min bok eftersom jag börjar utveckla migrän känner jag.

Imorgon blire antagligen utgång.


Fina vännen. som jags a igår så finns du alltid bredvid mej. Du kommer lixom alltid att finnas där på något sätt. Du kommer inte att bli av med mej ur ditt liv heller för den delen. Om man räknar bort alla bråk och allt tjafs och alla flippade saker så hade vi faktiskt jävligt rolig. Nu är vi vänner och jag känner att bara de känns bra. Att veta att jag kan prata med dej om jag vill,, att du bara finns där. Du har alltid ställt upp och lyssnat jämt. Hela förra året för mej var helt fucked up och du ställde jämt upp. Och jag gjrode det samma för dej när du väl öpnade din käft;) Haha. Det finns så mycket som jag vill skriva men jag tänker avsluta med att skriva att jag är glad att du ens vill vara min kompis och jag älskar dej ialla fall ;D och jag hoppas att vi förblir vänner för resten av våra liv för jag vill inte förlora dej en gång till, eftersom det är så jobbigt att förlora en så underbar vän som dej. <3


ta hand om er

18 år

Idag fyller jag 18 år. Känns ingen större skillnad. Ochde borde de väl inte göra heller.
Dagen har bara bestått av värmeslag, huvudvärk, illa mående och ont i magen. kajn det bli bättre? och allt detta resulterade en arg och förbannad Carro nästan hela dagen. Mest när jag kom hem från skolan. jag har sktikit gapat vart gråtfärdig och sönder stressad. Jag vet inte vad det beror på men jag känner att snart måste det vända annars kommer jag inte palla. Skolan tar verkligen kål på mej och allt är bara pissåthelvete.
Men jag vill tacka alla för alla gratulationer och pressenter även om jag inte såg tacksam eller glad ut så är jag det innerst inne .. Jag skulle vilja förkalra med ord hur jag känner men det går inte. Jag tror att jag kommer få bära dessa känslorna på egen hand för det går inte att förklara. Känns som en jäävla frustation.:/

Imorgon skall det komma en barngrupp till våran klass. Känns ju inte så jätte roligt. Har ingen lust & är taggad på att banga vilket jag inte kan göra. Gah.

Imorgon


gott folk fyller jag arton år.
Jag känner att jag har ingen lust att ha massa jävla kalas, men min mormor och moster kommer ialla fall hit så jag får hoppas att man är på hyfsat bra humör imorgon.
jag känner mej lite piggare nu än förrut ialla fall och huvudvärken är sågott som borta. Tack ipren.
imorgon blir det galet lång dag i skolan tyvärr. 8.25 till 17.00 helt sjukt länge. Men har tretimmarshål mitt på dagen så förhoppningsvis så orkar jag ;)

Skall strax traska ut i kylan med voffsen och sedan skall jag läsa min bok.


softig dag

Vaknade imorse pallade inte gå upp, sjukanmälde mej. sov vidare till typ halv tio. då hade jag huvudvärk.
Vid typ elva drog jag till Jenn som också var hemma idag. vi klunkade en väldigt massa kaffe och snackade & skrattade om öh skit? haha underbara människa... Sedan tog vi en promenix med Pozz....


helgen över

ja nu var ännu en helg över. Snabbt gick den som vanligt.
Helgen har vart lugn, har letat efter en ny jacka men hittar ingen. Igår träffade jag Amanda vi tog en promenad & sdan satte vi oss i stallet för att snacka och dricka kaffe. Mys.Vi tog även in hästarna och jag måste säga fan va stora dem är ;)
Det känns som om jag inte har sovit någonting inatt sista gången jag kollade på klockan var den 02:30 vilket känns väldigt surt. Jag är trött och yr.

Om tio minuter skall jag dra ut då skall jag möta Jenn och Lisette och vi skall dra till skolan.

"Ta livet av mej mamma"

heter boken som jag just nu läser. En hemsk bok där en mamma berättar hur det är att ha en dotter som är sjuk i anorexi. Jag kan varmt rekomendera den. Man får sig en tankeställare när man läser den.

Dagen har bestått av en tre timmars långpromenad i skogen med hundanrna. Nu sitter jag här frysen och rastlöst trött och vill göra något. Men jag tror det blir en hemma kväll.


kinsa.

ohyes

Jag säger bara åk ut Johan Palm.. Du förtjänar inte att ta upp någon annans plats i idol.

Och imorse hände en väldigt rolig grej.
Jag ringer jennifer klockan elva. Jag hör att hon svarar man hon säger ingenting, då tänker jag "fan min telefon är störd" jag skriker. " VAFAN" sen hör jag klick. Sååå hon loggar in på msn och skriver " jag trodde de va väckerklockan som sa VAFAAN, och jag blev helt rädd för jag trodde telefonen pratade med mej" Haha. sjukt roligt...

Och med detta säger jag ta vara på era riktiga vänner, som ställer upp i både glada och ledsna stunder. Det finns inte många av dem tyvärr. Tänk på det.


bra

http://www.youtube.com/watch?v=KetdvulWoRI

Nu skall jag strax åka till skolan för att ha "möte" ..
Sjuk huvudvärk idag men det skall inte förstöra min dag just nu iaf.

promenad i solskenet

Åh härliga väder. Äntligen lite sol som tittar fram bland alla höstregndagar.  I like.
Imorse när klockan ringt 07.15 kände jag hur huvudvärken dunkade och hur tröttheten var kvar och hur opepp jag var att gå upp. jag stängde av klockan sjukanmälde mej och somnade om till 10.00, då kände jag mej lite piggare. Nu på eftermiddagen känner jag mej trött och seg igen, vafan är det f¨ör fel? Jag har iaf fotat idag i de finaa vädret och tagit en lite promenad med J som också var hemma idag.
Senare blire nog lite plugg ialla fall måste få klart mitt arbete.



fotolektion

En till dag har bara rullat förbi i sin seghet. Slutade klockan 17.00 idag och var inte hemma förräns 17.30. Visst det var väl kanske värt det, fick pratat lite med fotoläarren och det kändes bra! Har pratat lite Madde och fått lite saker uppklrade som jag gått och bärt på. Har fått veta saker. Ja dagen har ändå vart ganska okej måste jag säga.
Jenn och jag har förövrigt påbörjat våra Ugglor. Haha. =)

Nu ikväll var jag ute på promenix med Jenn, trevligt fick oss ett litet skratt när min allvarliga kommentar var " gör de inte värre än vad det är" hahaha. Roligt roligt.

Nu sitter jag & har allvarligt snack med SnuttIsaac och snart blire film.

Ta hand om er

rolig konveersation

| BK - POWA | säger:

Hej du som heter nått på C :D

Caroline (L) säger:

hej din gås

| BK - POWA | säger:

ursäkta..

| BK - POWA | säger:

jag är en get

Caroline (L) säger:

asså?

Caroline (L) säger:

fan

Caroline (L) säger:

jaja jag tog fel djur

| BK - POWA | säger:

de trode ja du visste

Caroline (L) säger:

nej jag glömde :P

| BK - POWA | säger:

hahaha a okej.. :P

jag har inte garvat på länge!!


tisdag :P

Jaaaaag mååååååste bara plugga. Men jag har ingen motivation överhuvetaget. vart är detta påväg?

Har ialla fall fått gjort något idag i skolan, påbörjat min framsida till min bok i natur m& friluftslivkursen. Ja de är väl ungefär de jag har gjort på två lektioner idag. Känns mycket bra ;)


Nu stax skall jag ut och gaascha och prata med jenn.

Ta hand om er


Moonday

Nyss hemkommen från skolan. Dagen har mest bestått av tomma blickar ut genom fönstret, tunga andetag & tårar i ögonen. Jag kan fortfarande blunda och känna hur du kramar mej, tänka tillbaka på de underbart fina stunder vi hade. De minnena är helt underbara, jag vill försöka förtränga men det går inte. 

Btw lite skolarbete har jag ialla fall fått gjort & det känns väl helt okey bra. Kaffe drickande & skitsnack med jenn as always.

Och jag tänker avsluta med att säga. Öppna dina ögon och se dej omrkring, finns du inte här för mej snart så kommer jag inte finnas för dej heller när du behöver prata ut. Tänk på det !


söndag kväll.

Just nu känner jag mej mest depp. Jag kommer aldrig fram till något svar, jag vet inte hur jag skall göra för att alla skall bli nöjda, så att jag blir nöjd? Kan man inte bara bli liten igen då det itne fanns bekymmer. Eller kan du bara nöja dej med ett nej som svar och sluta prata med mej . Jag vet att du älskar mej, och jag vet att du vet att jag älskar dej med. Men det funkar inte, det kommer aldrig funka.Hur mycket jag än vill så vet jag de jag vet. Och om de är menat att det skall vara vi två så kommer det att bli de en dag. Men inte nu!!

Nu hoppas jag att skiten snart är över.. Eller kommer det alltid vara såhär?

underbar kväll

Bowling, cider, öl & trevligt sällskap gjorde min kväll tilll den oförglömlig kväll. Tack för att ni fick än att verkligen leva igen. Det betyder väldigt mycket för mej.
Vi startade med bowling vilket jag suger på så det var tråkigt:P sedan drog vi hem till Isaac köpte pizza och hade det allmänt trevligt. Guitar hero och sällskaps spel gjorde kvällen till en bra kväll.. Cider öl och gasch. Isaacs föräldrar är nog dom snällaste föräldrarna jag vet förutom min mami och papi då. Hoppas att vi kan göra om detta någon mer gång =)

Nu skall jag ta bort mitt bombade smink och kolla på en film.

Ta hand om er

helg

Äntligen helg. Idag blir det bowling för hela slanten, även om jag är kass så kommer det bli roligt. Ulla-bella, berta, edgar & Frasse. fina folk ..

Igår vare skola som vanligt, och jag måste säga att jag blev lite glad över Helenas kommentar om mej och Jennifer, känns bra om man jämför med den andra läraren.
Btw Efter skolan så var det soft, jag handlade och färgade mitt hår. Senare på kvällen blev de gaasch priomena dmed jenn<3 Alltid lika kul du är underbar honey.

Har ialla fall kört bil idag med, till Allum och Lerum. Jag vill ha mitt körtkort NU!!!!

Nunni.

nunni,karro, alex

Dagen började med uppstigning klockan 7.00 drog till skolan och hade en lektion. Musiken var inställt och klassrådet!? Kanske var inställt jag vet inte. I vilket fall som helst åkte Malin och jag in till kungälv checkade bilskolan och käkade donken. Myys .. Hon åkte hem till sej och jag till mej sjukanmälde mej och pluggade lite. När klockan hade blivit kvart i tre tänkte jag "äh fan får väl gå på lektionen ialla fall" Mamma var snäll och körde mej till skolan. Vilket var ett F R U K T A N S V Ä R T  misstag känner jag. Vi gick typ igenom kamerorna, sedan fick jag nog på allting och ringde Alex. Beklagade mej rätt ordengligt stack hem till Karro och spelade biljard. Väl där ringde Alex och sa att han var utanför vi gick ner och han gick med oss upp. Trevligt. Efter någon timme kände jag att det var dax att dra hem. Alex var snäll och följde mej till bussen. Trevligt. Ibland är du gööör bra snutt.

Jag har pratat med Isaac också, två gånger in the phone. Nu har jag ju inte träffat honom på ett tag och jag måste erkänna att jag saknar honom lite. Underbar människa och humor. ja nästan ialla fall =) Vi pratade om hur livet går just nu och jag måste erkänna att på lite bättre humör blev man efteråt. Känns bra! På lördag skall jag Daniel och Malin och Isaac antagligen hitta på något. Vad det blir vet jag inte ännu men jag hoppas att det blir något kul.

Angående plugg så ligger jag lite, men utterst lite efter i för skola, skola och fritidshem kursen. Jag har nästan skrivit klart om två åringen..... Känns bra. Jag har sagt de förr och jag säger det igen. Nunni nu jävlar får vi försöka fixa den här skiten.  we caaaan do it togetther babe.

Nä, nu börjar jag bli lite nanig efter allt skrivande så nu är det dax att sätta på en film innan jag skall sova.
Soov gott .

Regn & kallt

Jag hatar verkligen detta vädret. Det är sjukt kallt och regnet bara öser ner. Nej vill inte gå ut.
Jenn och jag var & hälsar på i karros och niklas lägenhet idag, Jätte fin lägenhet, blev verkligen chockad när jag såg den. Jätte fin verkligen ;)
På sveka lektionen fick jag tillbaka mitt personporträtt av odysseus och mitt svenska prov som vi hade om olika epoker. Jag fick ialla fall Godkänt på båda så jag är glad. Svenska är nog de ämnet som går bäst för mej, även om de är tråkigt och svårt med svenska B...

Om en och en halv timma äre körlektion för min del, är inte direkt pepp men..

Nu skall jag äta en bulle och dricka kaffe.

Ta hand om er


Måååndag.

Gazing through the window
at the world outside
Wondering will mother earth survive
Hoping that mankind will stop abusing her,
sometimes

After all there's only just the two of us
And here we are still fighting for our lives
Watching history repeat itself, time after time

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer, who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us this time



I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer, who dreams of better days

Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesen't really matter much to me
Without each other's help there ain't hope for us
I'm livining in a dream, a fantasy
Oh yeah, yeah, yeah


If only we could all just find serenity
It would be nice if we could live as one
When will all this anger, hate and bigotry be gone?

I'm just a dreamer, I dream my life away, today
I'm just a dreamer, who dreams of better days, OK
I'm just a dreamer, who's searching for the way, today
Oh yeah, yeah, yeah

Idag var det skola, jag och jenn fick gjort en hel del faktiskt :)Vi har gjort två intervjuer vilket känns bra och kompat prov. Vi har även druckigt kaffe och pratar om livet. Mys och väldigt trevligt...
Vid två gick jag med madde och thomas när de skulle fixa lite på sitt företag. trevligt, jag diggar thomas han är ball.. Jag har vart på gymmet också, och nu har jag ont i min mage..
Btw texten här ovan är en äldigt bra låt med Ozzy Osbourne, den¨påminner mycket om hur livet är.

delsjön

Mamma, jag moster och hundarna promeinxade runt delsjön idag vi hade med oss fika,  mycket mysigt.



äntligen är helgen här

Denna veckan ha rjag inte gjrot många knot. Jag har varit i skolan på det flesta lektionerna. om jag har räknat rätt har jag bara missat fyra st varav  en är sjukanmäld . Vilket känns som en liten förbättring ;)
I helgen har jag inget planerat, skall ta med hundarna till klubben och se om vi kan få tränat lite agillity tävlingen börjar närma sig och  jag är redan nervös. Sedan skall mamma och jag ta en promenad runt delsjön också. Så kameran åker med :)

Uppdatering senare under dagen....

underbar helg i växsjö

igår på eftermiddagen kom jag, amanda och mina föräldrar hem efter en härlig och lärorikdag i växsjö.
Vi åkte ner tidigt på lördagen närmare bestämmt 05,40. Vi var gött stressade när vi insåg att vi var försenade. Men det löste sig alla fall som tur var.  jag som är en vervös kossa skulle ställa ut Wille åt Amanda. (okey jag är bara nervös när de är andras hundar). Wille skötte sej väl bra. Han stod helt fritt på bordet vilket var mycket inponerande. När jag visade honom gick han antingen och tittade efter Amanda eller nosa i marken. Han fick några bra steg när han sprang perfekt. men han avr duktig ialla fall.
Han fick 1:A med HP och blev BIM valp.


När vi var klara på usttälningen drog vi till hotellet och tog det lite lugnt en stund. Amanda och jag gick ut och käkade pizza tog härliga hundpromenader på gatorna i växsjö, såg massor av emo'sar som var överallt. Men kallt vare.
Vi läste att man kunde bada bubbelpool på hotellet, detta lät ju bara för gött så vi gick ner och badade på kvällen och bastade. Precis vad man behövde efter en lång dag.
Somnade gjrode vi tidigt och hälsade hej till ännu en ny dag i tipshallen.

Amber gick ut som nummer tre i ringen. och hon överaskade verkligen. Den hoppiga galopperande lilla valpen travade på gööööör snyggt och stod som en staty.Verkligen helt underbart. Amber fick 1A med HP och blev också BIM valp.

Efter många om och men bestämde jag mej för att visa Zizza ialla fall även om hon är ´kraftigt urfälld. Hon visade sig jätte bra och hon tyckte nog att det var lite roligt, hon som alltid hatat det. När domare bedömmt henne lklart så säger han "ställ dej där borta, du skall få en etta" jag tyckte verkligen jag hörde fel, men det gjorde jag inte! jag är så nöjd med mit lilla hjärta nu kanske det finns lite hopp för henne trots allt?



ta hand om er

RSS 2.0