20090730

Utgång ikväll :)




Fira Fia som fyller 18 år. Grattis hjärtat!!!

Tisdag .

God morgon.

Nu skall jag kila ner till jennifer. Vi skall åka till Nödinge & hälsa på Karro. Skall bli rätt så trevligt för det var ett tag sen vi sågs.

Vi hörs senare.


Söndag morgon

Efter den långa dagen igår var det helt underbart att sova. Jag somnade med en gång när jag la mej.
Vi åkte ju till Ransäter igår våran färd mot Värmland började klockan 05:30. Efter att ha kört fel i typ en timme var vi äntligen framme & allt som allt tog det nog fyra timmar? I Vilket fall som helst så gick det bra för Amber men Zizza fick ju tyvärr en tvåa, så nu pausar vi ett tag med att ställa ut henne. Känns rätt onödigt.  Zizzas syster Ester stod ett steg från certet ännu en gång. Men nästa gång tar ni det!


Idag kommer Madde hem från Halmstad & det skall bli kul att höra hur hon har haft det ;:D

Nu skall jag få bort min huvudvärk & traska ut & träna lite agility.

Tjingeling.

!

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tripulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
Ill never let you part
For youre always in my heart.

20090723

När jag vaknade imrose var jag urtrött. Hade ställt klockan en timme för tidigt också vilket man inte fattar på morgonen. Så precis när jag skulle gå upp ser jag att klockan bara är 8.00. GÖTT en halv timme till :)

Runt 11.00 åkte jag & Madde & malin till stan. Köpte den älskade kjolen. Äntligen har jag i rätt storlek. När vi skulle gå till bussen för att åka till Kungälv var det typ översvämning så blev pissblöt om fötterna. Lagom roligt. Fattar inte vad allt vatten kommer ifrån helt otroligt!

Nu har jag precis fixat mina naglar & väntar på att nagelacket skall torka helt.

Puss

Pojken i randig pjamas

Gick till Madde ikväll för att kolla på pojken i randig pjamas. det var nog den hemskaste film jag sett på väldigt länge.. Och jag rekomenderar inte andra att se den;) För så hemsk var den.

på lördag drar vi till Värmland närmare bestämt Ransäter för att ställa ut Voffs & förhoppningsvis få Ambers andra cert. Har egentligen inga förväntningar på det men ballt hade det allt vart :)


20090719


20090720

God morgon.
Nu är klockan 11.30 ungefär. Madde & jag har ätit frukost, varit ute med hundarna & ruckigt gott vanilj the. La mig 06.10 & Madde la sig typ vid 03.00 å on är nog lte piggare än mig.:). Det har varit mycket trevligt och roligt att "bo" här. Vi har nästan skrattat hela tiden.

Nu skall jag läsa lite bloggar och vänta på att Sara skall komma..

Puss

20090718

Igår kväll gick jag upp till Madde för cider & tjöt. Efter en stund cyklade vi ner till mig. ja Madde skjutsade mig på sin cykel, old times. Vi kollade på Living with michael Jackson & hon tyckte nog den var lika bra som jag..

Idag åkt vi till stan för att hämta ut våra biobiljetter. På måndag skall vi nämligen se Bruno, ja Isaac skall med också .. Hoppas den är bra  ..

Skall starx äta mat & sedan upp till Madde för att kolla på filmerna som vi hyrde förrut. Det blev " I taket lyser stjärnorna" & " pojken i randig pjamas" Som jennifer sa var väldigt hemsk.. Sedan en till film som jag inte minns vad den hette.. Kommer bli trevligt & jag är glad att hon har kommit hem från Frankrike & gör mitt sommarlov mycket roligare :)

Puss

0090715

Imorse vid tio tiden mötte jag Malin i centrum vi tog bussen till backaplan & shoppade ;) Malin köpte et par skit snygga jeans..   Efter det gick jag hem städade & lagade käk, yey jag lagade mat lixom! Så kom mamma, pappa & moster hem. Ah grymt trevligt, hon är riktigt grym :D

Så smsade jennifer & vi tog en prommenad & drack the. Åh älskar hennes the hon gör det så jäkla perfekt & hennes kaffe med.

Imorgon blir det kanske Marstrand mycket trevligt & Madde kommer du hem imorgone eller fredag? jaja återstår att se.

Puss


Maddes student.

Inte en dag utan:)

... Såklart.




Holy diver. går den att tröttna på?







Barn diskuterande

Jenny & jag diskuterar barnuppfostran. Mycket interssant måste jag säga. Och vi tycker verkligen inte samma sak om någonting på den punkten. Bara när det gäller att många barn har fri uppfostran vilket i sin tur kan leda till ja, inte bra grejer.

Aneway, idag har jag mest gjort ingenting. Städat mitt rum & rensat min gaderob. Slängde 2 påsar med kläder så nu vill jag bli rik & shoppa nytt. Önsketänkande.

Sitter & läser på aftonbladet samtidigt som jag bloggar, det händer ju massa konstiga saker som man själv inte ens hade kommit på tanken att göra. Stänga in sin familj tex sjukt. Varför vill man stänga in sin familj i huset & aldrig låta dem komma ut? Eller mörda massa oskylldiga människor? Eller råna banker? Fattar inte riktigt vad man får ut av det.
Något mer som jag tycker är konsitgt är att Jacksons barn inte visste att han var superkänd över hela världen. Med tanke på alla fans, fotografer osv som strömmade runt om dem när det var med sin pappa utanför deras hem. Ja, det låter konstigt.

Imorgon får vi se vad som händer & på Onsdag skall jag träffa Malin om hon mådde bättre & hoppas det inte är något allvarligt. Krya på dej gumman. love you!

& tre dagar kvar till Madde kommer & vi skall se Brüno med Isaac I think yes!



Zizza & Ozzy kärlek



Nu sängen med min bok "flickan som inte fick finnas"

Godnatt.

dessa tre dagar.

God morgon.
Det har inte hänt så mycket det senaste dagarna. Har varit & hälsat på min kusin & hennes barn & moster:) . Så har vi bott på landet i helgen eftersom det var utställning i Tvååker. Amber fick 1:a med ck. Och jag blev nöjd. Min fina lilla prinsessa.

Just nu är jag riktigt trött efter helgen & jag räknar dagarna som är kvar tills Madde kommer hem.


Amber


Ester, Zizzas syster.

Have you see?


minnes stunden

Ingen missade väl Michael Jackssons minnesstund? Jag har inte gråtit så mycket på flera veckor, under en timme ungefär av programet satt jag i soffan & blöade. Bättre blev det inte när hans dotter skulle prata. Så himla sorgligt & alla rykten som skrivits om honom, jag tror inte på dem. Varför skulle han varit på barn tex? Men är man en människa som mej & tror att alla människor är snälla så kanske jag har fel? Jag har fortfarande inte förstått att värdels bästa sångare & dansare är borta, borta föralltid. Jag har sagt det förrut & jag säger det igen.

Vila i frid Michael du är värd att få vila nu efter alla dessa år! Du är älskad över hela världen & du kommer föralltid att leva i fmänniskors hjärtan inte minst mitt eget!



mys kväll

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Åkte in till stan mötte Daniel & malin. Tog vagnen till slottskogen & hämtade upp Isaac. Vi vandrade omkring & hittade ett ställe att sitta på. Efter typ en timme? började de ös regna så vi bestämde oss för att åka hem till Isaac istället. Spelade guitar hero med trummor & sånt. Jag var värdelös :) Men det var trevligt & Malin, Daniel & isaac är så otroligt underbara! men nästa gång får vi ta en dag när det är SOL & ta med lite fler folk.

Nu saknar jag Madde & vill att hon skall komma hem från Frankrike.

Idag skall jag inte göra någonting förutom att bänka mej framför tv:n & kolla på alla program som sänds idag om Michael Jacksson, med cola & godis. Kan det bli bättre? Tror knappast det

Vi hörs.

20090705

Dagarna som gått har mest gått åt till att vara vid havet & sedan slänga sig i skuggan när man kommit hem. Tillbringade torsdag-lördag på landet. Och man känner att det är ganska sknt att åka bort ibland & ta det lite lugnt. Men två dagar räckte sedan ville jag hem.
På fredagen åkte vi till havet med Jessica & hennes barn, sedan på kvällen kom Andreas & linda ner & vi grillade. Mysigt.

Idag har jag trimmat Boriis, nu blev han inte lika korthårig som senast.Haha!

Nu skall jag kika bilder & fortsätta lyssna på Michael Jacksson.


Andreas




Benjamin


20090702


Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...



Idag åker jag. Kommer hem på Lördag eller Söndag.
Ah Måndag blir det öl i slottskogen med Malin, Daneil & isaac. Underbart!

Nu skall jag städa mitt rum & Packa ner lite grejer. .

Kungen.

Alla tyckte om Michael Jacksson. Jag tror att det var inte så många människor som lyssnade på honom på sin mp3 direkt. Jag gjorde inte det ialla fall. Men jag tror att nästan alla människor tyckte om minst en låt som han gjort. Han var verkligen kung på både sjunga & dansa. Han har verkligen lämnat ett stort hål efter sig.  Kan fortfarande inte fatta att han är död, det kommer nog ta väldigt lång tid innan någon förstår det!

Vila i frid kungen av pop Michael Jacksson






RSS 2.0