28 juli 2011

Som alla vet så är de ju rea överallt, så idag gick jag & mikael & alice ner till torget. Vi köpte en klänning, någon grej från Fix vet inte va de kallas, hon har på sig den på bilden nedan. sedan köpte vi en body & ett par strumpor till Alice. Vi provade jeans till oss men inget satt bra.

Det börjar bli fart här nu, Lilla bebisen ålar sig runt, ´rullar runt, pratar som attans, skrattar jätte mycket. Hon är ju för sjutton snart 7 månader de är helt galet..


26 juli 2011

Idag ska jag bara vara hemma, gå lång promenad med hundarna & städa lite grann. Är vääääldigt trött, har sovit dåligt nu två nätter i rad, dels för att de är varmt & för att de är människor ute på parkeringen som skriker & gapar så jävla respektlöst.

Igår åkte Mikael & jag till Allum, min snälla underbara pojkvän kom å den fina idén. När vi kommer dit frågar jag honom varför han just ville åka till affärer ( han brukar ju inte vara så fashinerad av de. Han svar blev: du ville ju ha en ny telefon. Så vi traskade till the phone house & vips så fann jag den mobilen som jag ville ha & vips så var den min. Tack älskling! Nu har jag typ inget liv eftersom min nya telefon är i mina händer hela tiden haha.

Nä nu ska jag försöka pallra mig upp från soffan & städa iordning lite.


24 juli 2011

Hinner inte skriva alls . Vi har tagit semester från bloggen typ...

Dagarna bara springer iväg, vi kom hem i fredags från Hafsten, fem mysiga dagar med sol, bad, bubbelpool badande, promenader, shoppande & grillande. underbart.

Nu sitter jag & väntar på mikael som är & handlar mjöl, pannkakor nästa!


7 juli 2011

Åh juva tystnad. Alice nya underbara högljuda ljud hon har för sig rikigt skär i öronen, sötnosen. Förstår inte riktigt hur hon får till dem faktiskt.

Efter att Alice fått sin gröt nu så däckade hon totalt väldigt skönt eftersom jag har typ sveriges mäktigaste huvudvärk, kul när jag skall opereras dag. Har nog fått en liten släng av ögoninflammation med usch..

Ja i Tisdags så träffade jag kära Madde, det var på tiden sjukt kul hade vi ialla fall & Alice var snäll & söt hela tiden.
Igår åkte vi till jossan & promenerade med henne & hennes dotter Saga fick tom solat under promenaden ;)
Senare på kvälen åkte mamma, jag, hundarna & badade det var super skönt.


5 juli 2011

Igår blev Alice ett halv år, sjukt! I pressent fick hon en ny body :)

Idag sov hon till 7.40 riktigt gött, då steg vi upp åt frukost, lekte &promenad med zizza. Efteråt sov hon så jag hann städa lite. Madde kommer hit idag & sedan mormor & moster. Inte träffat madde på sjukt länge ska bli kul .

Nä nu ska jag göra mig iordning.


RSS 2.0