26 April 2011

Nu är jag jäkligt less på att ha feber & ont i magen, läkare kan inte ett skit. Då hade de botat mig.. Blir så förbannad. " här ät de här tabletterna & hör av dig om de inte går över ". Jag vill inte stoppa i mig massa skit i onödan vilket jag nu får göra.. Det hjälper ju inte ens, de blir ju bara värre.. Åh :/

Idag skulle vi jag & Alice gått till bvc på föräldra grupp, men de orkar jag nog inte pga av att jag är sjuk . Känns trkigt för jag hade ställt mig in på detta & de hade varit väldigt intressant.. Men vi skall ju dit imorgon för vägning & mätning ialla fall..


Saknar dig min älskling!


25 April

Vätska i buken har jag.. Hm konstigt. Antibiotika 9 dar & hoppas de försvinner..
Haha igår stod de en kratta mot huset, dumma jag ser inte mig för när jag går & får skafftet rätt i huvudet, de gör lite ont idag kan jag ju säga. Kul såhär i efterhand:P

Min sessa ligger bredvid mig & sover så sött


23 April 2011

Vilken bebis jag har.... SOmnade 21.30 igår kväll & vaknade 06.40, käkade & sover ännu & klockan är nu 9.20.
Jag har fortfarande feber & ont på min högra sida om magen långt ner... Var hos läkarn igår, de ända som visas är att jag har lila mycket vita blodkroppar, annars är allt bra, väldigt konstigt.. Får ringa min barnmorska på Tisdag, om de inte blir värre så får de gå in med en kamera & kolla så de inte ligger kvar någon skit eller att de är någon inflammation någon stanns....

Nåja idag är de påsk, spenderas hos mamma..11 Juni blir de dop. Skall kolla nu vilka som skalll bjudas..
På bilden ser ni blivande gudfar & min bebis. :)


21 April 201

Okej, under dagen igår försvann alla mina förkyldningssymptom & enbart febern var kvar.. Vafan är de för skit!? Alice vaknade också med feber idag stackars. 37.8 hade hon när hon vaknade hon verkade inte så påverkad av det då. Nu sover hon igen vi får se hur hon mår när hon vaknar!

Jag håller på att göra lunch, hm macaroner & köttbullar allt från kostcirkeln..


20 April 2011

Oj okej nu är de en vecka sedan jag bloggade, eh tiden räcker inte till, eller jo de gör den.. Men jag har inte ens haft en tanke på att skriva.. Jag ska bättra mig jag lovar.

Jag har gått & blivit sjuk. Feber, ont i kroppen, ögonen svider, halsen gör lite ont & täppt i näsan ( vilket jag alltid är iof ) & huvudvärk.. Jag kände att jag var skit varm igår & frös samtidigt. Jag trodde de var för jag suttit i solen igår & hade solfrossa. Men icke picke. Jag hoppas att jag inte hunnit smitta Alice ialla fall..
Har inte sovit ett skit inatt känns de som, jag som brukar flyga upp när Alice vill käka på natten orkade knappt röra ett finger, men upp kom jag & mat fick hon.

Så idag blir en tråkig hemma seg dag .. Mammsen kommer hit sedan hon lovade att handla till mig, snälla underbara mamma vad skulle jag gjort utan dig :D ?

Alltså jag har inte varit sjuk på ett helt år, jag som alltid är sjuk annars, rekord ... Kom lite olägligt bara..

Igår gick jag mammsen, hundarna &  Alice till sjön & fikade var hur skönt väder som helst förutom att de blåste lite.

Alice är så jäkla nära nu att vända sig från rygg till mage & igår kväll när vi satt & pratade på golvet tog hon sin leksam ur min hand & drog till munnen här händer grejer.. Hon är väldigt stadig i nacken med dessutom. 15 veckor är hon nu helt sjukt.
Zizza är som en lite valp igen typ, hon hämtar leksaker från sin korg, leker med tuggben är helt galen på promenaderna. Ja allt är i stort sett perfekt just nu!!!


13 April 2011

God morgon, eller ja god förmiddag skulle jag nog säga nu.. Vaknade 7.40 imorse skönt, Alice somnade 22.00 igår kväll & vaknade somsagt 07.40 imorse. Duuuktig tjej! Vaknade dock första gången vid 5.00 & var pigg, farligt de där.

Nåja idag kommer Erika hit mycket trevligt. Synd att det regnar annars hade vi gått promenad med våra hundar, men de får vi göra en anna dag!


12 April 2011

Kom nyss in från morgonpromenaden med Zizza & Alice. Jäklar va det regnar.. Blev bara en kort promenad, får ta en lite längre under dagen. Zizza är glad ialla fall hon får ju gå lös för de mesta & hon springer ju som en galning. Så skönt att ha henne hemma igen mitt lilla hjärta..

Helgen har varit mysig, Vi har varit i slottskogen & promenerat & ätit glass i solen. Synd att helgen går alldeles för fort bara, hade önskat att Mick var hemma hela tiden haha.. Jaja snart är de sommar & då skall de spenderas 4 veckor tillsammans nice.

Idag blir de en mysig hemma dag ialla fall :)


8 April 2011

Idag skall jag & min mitt hjärta på bio. Mysigt första gången vi gör någonting ensamma sedan Alice föddes. Vi ska se hur många lingon finns de i världen, jag väljer film Mikael bara hänger på. Haha.

Nä nu ska jag ta & städa lite tror jag innan Alice vaknar vilket hon snart gör.


7 April 2011

God morgon på er..
Alice har precis somnat om & jag har gjort mig iordning..

Satt just & funderade på hur snabbt tiden går & hur allt förändras, ialla fall när man har en bebis. Tänk när vi precis kom hem från sjukhuset va liten hon var . Tänk alla dagar man har gått fram & tillbaka i lägenheten med henne när hon varit ledsen, man har gått & försökt få henne att sova. Hon sov på min mage i typ 7 veckor innan hon började sova bredvid. Man kunde inte sitta i soffan & ta de lugnt om kvällarna. Jag & Mikael hade aldrig tid för varann, en utav oss stod alltid upp med Alice i famnen. Nu däremot, för två veckor sedan ändrades allt hon kan sitta med oss i soffan flera minuter utan att gråta, hon vägrar somna i famnen, man lägger bara ner henne i hennes säng så däckar hon med sin snutte över ansiktet & nappen i munnen, hon vaknar 1 gång per natt äter  en flaska, somnar om direkt efter 15 minuter ( suuper skönt ). Hon somnar runt 22.30, sover till 04.30 & sedan vaknar runt 08.30 klaga nej de ska man verkligen inte göra. Och hon sover i sin säng hela tiden.. Jag har nog nästan förtärngt när man vaknade var tredje timma för att ge henne mat hela nätterna. Fast man måste nog glömma för att orka skaffa fler barn haha.

Nåja nog tjötat om det.. Igår var jag hos tandläkaren i mölndals sjukhus & träffade käkkirurgen, 17 maj är de dags för operation, friläggning av fyra tänder i min underkäke. Jag ser inte fram emot det, men nog ska de bli skönt när det är klart.. Kommer ha ett par stygn i munnen & ha ont ett tag men sånt får man ta, mina tänder kommer bli kanon när de blir klart :). Efteråt handlade jag med pappsen & sedan gjorde jag & Mikael pizza, göttit. På kvällen kom Norén & terese till oss mysigt & trevligt Alice skötte sig så fint hela tiden!

Om en timme kommer pappa & hämtar mig, skall kanske träna lite agillity idag om vädret nu håller i sig, var sjukt länge sen & jag saknar att träna mina hundar. Zizza kommer hem på Lördag då blir livet lite roligare .

Bara någon minut gammal världens finaste bebis kom till världen.


2 timmar


3 dagar


ca 3 veckor


3 veckor


7 veckor


11 veckor


12 veckor


13 veckor


Love you!


RSS 2.0