29 september 2010

Jag har fått fet inflammation i mitt tandkött. Det ser ganska roligt ut måste jag säga, dubbelt så tjockt som vanligt, svin rött & blöder så fort man petar. Hoppas den dära medlet fungerar nu så jag inte får tandlossning. haha.

Nu skall jag träffa karro en sväng, vi skall ta en kaffe, trevligt trevligt.


28 september 2010

Har precis vaknat ligger kvar i sängen med Zizza på ena sidan & Boriis på andra. Amber i sin bädd & Ozzy på golvet, alla stensover så känns inte som jag behöver gå upp riktigt ännu.

I Söndags var jag ju på ikea, köpte de mesta som behövdes till köket och en ljusbricka & massa ljus. fattig blev jag. Igår köpte jag fyra nya hundbäddar. Det var billiga känns gött, Amber uppskattar sin ialla fall..
Efteråt åkte jag & Andreas till vetrinären med Amber igen. Och de tog en röntgen bild & det visade sig att hon har urinsten, blir specialfoder i tre veckor först, två olika medeciner. Hoppas att detta hjälper nu så hon slipper en operation.

Nä nu ska jag stiga upp & göra frukost.

ha en bra dag.


Sept. 24, 2010

Hallelulijaaaa. i Onsdags skrev vi på kontraktet till lägenheten. Så runt den 1 November flyttar jag, min gubbe, Zizza & antagligen Ozzy till vår lägenhet. Känns roligt & läskigt.


& jag kan inte tänka mig att leva en dag utan min vita dam herregud vad jag älskar henne!

Ikväll blir det jobb sedan får vi se.


22 September 2010

Hej allesammans. Har precis kommit hem, har jobbat ett par timmar himlans trevligt. Det vart bra personal & goa barn. Det var den åldern som jag tycker är roligast också. Skall iväg till jobb nummer två alldeles strax men det är bara snabbis. Sedan skall jag & mamma till vetrinären med Amber, inte kul.

Nä nu försvann min fantasi.


20 September 2010

God morgon.
Jag skall jobba ett par timmar nu varje dag i en månad. Det känns gött med lite extra pengar =)
Har precis duschat, skall alldeles strax gå ut med hundarna innan jag skall åka.


14 September 2010

Sitter & väntar på att de ska ringa från blå stjärna & berätta hur de gått med Ozzy inatt. Mitt lilla mamma hjärta brast otroligt igår har aldrig sett något liknande i hela mitt liv, jag hoppas det var första & sista gången!

Nu skall jag ialla fall traska ut i regnet med de andra tre vovvarna.


12 september

Jag har haft en mysig dag med min gubbe tills för 1,5 timmar sen när helt plötsligt började kräkas? Som en get, jag kan ju säga att jag förstår ingenting. Fan va äckligt. Inget illamående jag känner igen där inte. Nåja får hoppas de inte är magsjuka utan något annat, är lite nervös.
Har ialla fall ställt in det jag skulle göra imorgon förutom jobbet.

Näe nu ska jag nog läsa lite bloggar innan jag skall börja på en ny bok!

God natt allesammans


11 September

Idag har jag haft körkort i ett år. Tjoohoo =). Kände för att säga det där bara....

Igår kväll efter idol kom Mik hit, jajamän vi kollade på film med mamma & pappa. Och det bästa jag vet är nog att vakna upp med honom bredvid mig & förhoppningsvis får jag göra det varje dag snart!

Imorse var jag mamma, Linda & mik ute på en låååång promenad på 1,5 timmar. Efter det var jag helt jävla slut. Åkte till Ikea & köpte en grej till datorn innan jag åkte hem & somnade som en sten . Nu är jag dock pigg igen & funderar på vad kvällen har att erbjuda.


9 september 2010

Igår vart jag & malin på ale gymnasium. Allt var nog som vanligt där tror jag, allt såg lika dant ut i alla fall. Efteråt åkte vi till Jennylund & gamla stallet där vi hängde när vi var yngre. Saknar det inte!

Idag skall jag & mamma åka till landet en sväng sedan får vi se vad som händer!


6 september 2010

I fredags åkte vi ju till Uddevalla, sov ihusvagn på en camping. Nja inte riktigt min grej fast lite mysigt var de . Förutom att Amber skällde hela natten & man sov inte ett skit.
I Lördags vart vi på nordens ark, mysigt såg en skit fin leopard minns dock inte namnet på just den men fin var den. Efteråt styrde jag hem, hamnade hos jennifer på en kaffe innan jag åkte hem & Mikael kom till mig. Vi gjorde mest ingenting, handlade, såg på tv & sov.

I Söndags vaknade vi klockan åtta utvilade & vi styrde bilen mot Bohus fästning, och senare på kvällen drog vi på bio. Toy story 3. Den var rolig ;)

Nu skall jag klä på mig slänga in hundarna i bilen & ta en promenad med Malin i fontin.


2 September 2010

Igår skulle jag ha träffat Fia & Malin. Men de ringde & kollade om jag kunde jobba så jag gjorde det istället. Ny avdelning, nya barn, ny personal men de gick bra. Var ensam med mina barn från klockan 15.00-17.00. Efteråt fick jag ett ryck & ville åka in till liseberg The Basebolls spelade. Så Malin, Mik & jag åkte dit. Det var trevligt jag har saknat Malin & jag saknade Mik så jag fick träffa två av mina favoriter samtidigt =).

Idag efter jobbet drar vi till Uddevalla jag, mamma, pappa & Partin & hundarna såklart. Jag stannar dock bara tills imorgon.


1 september

God eftermiddag..
Kände mig bättre idag så jag fick ett ryck & träffade Jennifer. Vi åkte till fästningen med hundarna & tog en kaffe & en glass, mysigt. Såg även hennes nya tatueringar, snygga vart dem!!!

Nu ligger jag dock i min säng skit trött & väntar på mat. Hamburgare yummiii.

Ikväll skall mammsen & jag gå strand promenaden i kungälv!

Måste säga att jag gillar att hösten snart är här, de är härligt med lite kyligare vindar ute nu:).


RSS 2.0