nu

sitter jag hemma hos Jennifer, vi skall starx åka till nödinge. Men först skall jag köpa fritidskort tror jag för idag har vi fått pengar ;D Sen är jag hungerig så jag vill köpa mat :P men jag får se....

Jag

Vill släppa taget, samtidigt som jag vill hålla dej kvar!


låt mej få sova.

Aah. Min natt har minst sagt varit väldigt spännande! Just nu sitter jag här efter två timmars underbar sömn med illamående så de står härliga till och en go hosta. Mumsigt värre!
Amanda kom till mej igår kväll runt åtta tiden, vi åkte upp till Conny för tv spel och tjöt. Vid ett åkte vi till Pitchi och våldgästade honom mycket trevligt. Det bölev öl, tjöt, öl tjöt. efter nån timme skulle vi kolla bussarna, då gick dem helt stört och vi hade vart tvunga att åka till älvängen centrum och till stan för att komma till bohus, helt sjukt. Så vi stannade kvar satt och lyssnade på go musik och drck öl, cola, vatten tills klockan blev sju på morogonen. Klantarslena själva missar bussen med en minut GÅR till nödinge för att köpa frukost . Står och väntar på bussen där i hundra år och ingen buss kommer. DÅ ringde vi till Maggan-Girl så hon fick hämta oss.. Det var minst sagt underbart. Hem dricka kaffe & käka lite till sedan dunka ner i sängen klocna halv tio på morgonen. Amanda ligger bakom mej nu & söver de lilla aset medans jag mår illa som en get. Nåja det var min mycket intressanta kväll mina kära vänner. Hoppas att ni hade minst sagt lika roligt som jag.

Jag måste bara meddela mina kära väns fina exotiska utryck. " Oj jag fes" hahahahahahhahaha
Puss på det.

slö med att blogga

nu känner jag. Men jag får skylla på att jag inte haft tid..
Igår åkte jag till Lisette & tog en öl med henne & Jennifer. Sedan kom pitchi & hämtade mej & körde mej till Älvängen. Vi softade mest, & spelade tv spel.Jag var mest smäst!!! Runt typ 00.00 blev jag & conny taggade på typ utgång ? Vi drog ner till stan mötte upp Amanda. Haha sedan kom vi på att slösa 100 spänn på inträde nu känns onödigt så vi drog till henne och tjötade istället . Mys ..
Hemma var jag runt 04.00 inatt somnade som en sten och vaknade för sisodär en halvtimme sen.

Idag skall jag nog träffa min kusin & min moster, sedan skall vi nog upp till kallebäck för lite hundträning, har fått smått dåligt samvete nu när jag inte varit hemma någonting och inte orkat göra någonting alls med dem. Får ta mej i kragen nu och börja så smått igen.... sedan ikväll vet jag inte vad som händer, men hade vart soft med en hemma dag .


god jul

Hoppas alla får en trevlig dag  ;)
God jul.

trött trött trött

Nu får de tamejfan hända någonting i livet. Allt känns tomt tomt tomt.
Jag gick ju till jenn förrut, och jag är väldigt väldigt glad att du finns och att vi har blivit vänner. jag kan säga vad fan som helst till dej, du lyssnar kommer med kloka råd & ställer alltid upp när man behöver dej. Vi går igenom typ samma sak vilket är mycket underligt. Kanske därför vi förstår varandra så som vi gör?  hela denna dag har du fått stå ut och höra på mitt eviga tjat om känslor och kärlek. men fan du är helt underbar, alla borde ha en vän som dej verkligen för du är en riktigt vän..

Btw jonny & conny kom förbi oss i centrum tog en cigg jag var sjukt efterbliven och sa typ inte ett ljud.

och nu skall jag titta på svensson svensson missade det igår & sedan skall jag sova så jag slipper tänka på alla dessa nya tankar som har kommit upp i mitt huvud och som inte försvinner hur mycket jag än vill att de ska försvinna..
imorgon är det en ny dag & vi tar nta tag & hoppas allt är bättre då.

Puss på det.

hejochh¨å

Kärlektionen idag gick sådär, körde med en tråkig lärare så de va tråkigt.Skall strax dra ner till Jenn och ta en kaffe och tjöta as always. ^^


.....

Jag har galet tråkigt. har äcklig körlektiion idag med som inte känns så lockande. jag vill göra saker nu, jag vill köpa kläder och massa sånt. Blire stan på fredag jenn?

Underbara.

Igår bestämde jag att jag drog till jonny. Trevligt. Vi kollade på mirros och jg överlevde ännu en gång . jagtestade mej på gitarr spel men jag suger så han fick ta över och stå för gitarr och sjungandet.
jag är sjuukt trött, klockan halv sju imorse kom jonthe och dom hem. Och honom har jag inte träffat sen typ juli? Det var trevligt, tjötrökte gjorde vi innan han skulle sova och jag dra hem för att ta hand om mina odjur och sova. Jag måste säga att man känner sig alltid så välkommen där och dom alla är hur trevliga som helst. Jag hade ju inte tackat nej till att hälsa på oftare !

Jag känner att jag vill prata med nunn också. Vi får ta och tjötröka, ta en promenad eller en kaffe. Idag kanske ? Eller imorgon?

Förövrigt så har jag mått kanos hela helgen. Tack för det mina gullungar <3
Min hans har vart konstigt i en vecka nu, och jag förstår inte vad som är problemet.


Liseberg och blvd

Yes.
Igår åkte jag & madde in till stan för att kolla lite i affärer och så. Sedan drog vi till liseber en stund med malin och Daniel. Efter det åka jag hem till Amanda, Tog en öl och sedan blev vi båda taggade på  utgång. Så vi gjorde oss iordning och drog till blvd mötte Nicole, Zemira Lelja & Sara där.. Det blev en helt okey kväll.
Sedan drog vi hem och sov. Vaknade halv tolv idag & mamma hämtade mej halv två i stan. Gick ut med Jennifer en sväng & nu e jag sjukt trött och sjukt hungerig.

Andreas och linda kommer hit senare & käkar mat, efter det drar jag till Jonny eller Jenn. Vi får se vilket det blir.

Puss


ny design

Madde har idag fixat min design. Tack till henne ( shmadd.blogg.se ).
Det har inte hänt mycket sen sist. Igår vare skola & sådära. Idag hade jag möte.
Imorgon skall jag till skolan har prov och har inte pluggat men får väl försöka ialla fall.

Dagarna rullar iaf på och snart är det lov. Äntligen.


en sak efter en annan

Jag tänker på er.


det gör ont för varje hjärtslag

idag har inte varit någon bra dag alls. Allt har varit jobbigt, tillochmed att andas.
Mamma & jag har varit & köpt en hundbur, shalala kostade 600 spänn men det var halva priset, men gubben i kassan slog in för mycket rabatt så vi fick den för 199:- vilket fynd;)

Efter att jag ringt madde känns allt bättre, har snackat av mej lite & vi bestämde att det blir utgång imorgon. Jag hoppas jag är taggad då.

idag sakll jag sega med godis & cola & glo på idol.


skola...

Ja nu skall jag dra mej om ca tre minuter till bussen. Idag mår jag sämre men jag skall ialla fall på första lektionen. jag har ont i hela magen & ut i ryggen. det grå itne att förklara hur stört de känns. Jag är också hungerig men blir inte mätt. Blä pallar inte är hur trött som helst med,
Men jag hoppas det blir att skratta åt nun idag. hon får än jämt på bra humör. Tack baby <3

Värk värk

igår kväll fick jag sjukt ont o magen & kramp. Började frysa bli helt blek & må illa. Jag vet fortfarande inte vad det är för det sitter fortfarande i lite grann. Jag får ont i magenrätt som det är & är inte alls hungerig. mat får jag tvinga i mej. Jag funderar på om det är en kraftig magkatarr? Det senaste veckorna har jag inte haft någon ork & allt har varit jobbigt & frustrerande, ( det är synd att ni som påstår att jag skall gå till skolan inte förstår hur det ligger till, så var snälla & sluta tjata på mej för det är jag som mår sämre av det inte ni). Vi vilket fall som helst så skall jag försöka gå till skolan imorgon en stund i alla fall.

Yääääs

Ídag vaknade jag runt nio tiden . Drack kaffe & sådära sedan drog jag ner till Jennifer. As always typ? Vi drack mer kaffe & tjötade.. sedan så drog vi till skolan, träffade Amanda liten stund & hämtade min historia.
Sedan drog vi hem igen, har itne gjort någonting typ är sjukt trött & funderar på att sova, eller kolla på en film.

imorgon hoppas jag att jag kommer upp ur sängen klockan kvart i sju så jag hinner till första lektionen. Men vi får väl se.


utgång

Igår vare utgång som gällde.  Madde & jag åkte in tidigt till stan typ för att ta ett par öl innan dom andra kom.  Trevligt.
Sedan kom jennifer, lisette & några fler in. det var trevligt tror jag. Vi drog hem tidigt jag kände att det blev för mycket.

nu skall jag strax ut med jenn& prata om gårdagen.

Puss på det.

mys

Idag har jag varit i stan typ hela dagen. Åkte ner vid typ ett. Jag skulle till banken där fick vi vänta i typ 40 minuter. Sjuuukt segt. men sen blev jag lite rik.
Jag har handlar julklappar till fred & partin idag ;) Sedan en tunnika till mej själv :D. Man måste ju köpa till sej själv med ..
sedan tog jag en kaffe med Amanda på condeco. Trevligt hon berättade något roligt om hennes moster. Haha.

Drog hem satte mej framför tv:n & nu sitter jag här & målr mina naglar.

Imorgon skall jag & madde ut. Skall bli roligt ..

Puss på det

yes

Soft dag.
Drog till jennifer runt elva tiden . Sedan kom Malin, vi drack kaffe, tjötade gjrode oss lite iordning & vid två drog vi till skolan för att ha en lektion. Vi gjrode lite uppgifter sedan tog vi rast. & eftersom vi vart 40 minuter sena till lektionen & typ tio minuter sena efter rasten så´sket vi att gå tillbaka. Jag drog hem & nunn  stack till Pitchi.

Jag har städat & nu fixar jag mat. Jag hoppas att vi hinner till banken sen för imorron blir de stan med nunn.

Puss på det.


imorgon eller på måndag

börjar mitt nya liv. Då skall alla dessa sovmorgonar förhoppningsvis bort. Jag har varit på en lektion på hela veckan vilket är katastrof ;D.. Men jag skall försöka fixa detta här nu, men bara om de tar bort mina iv val.. eller nja kanske inte?
Det är lättare sagt än gjort att få ordning på på allt. eller hur?
Sitter iallafall här med en kaffe i handen & skall strax knalla ut i de kalla sverige med hundarna. Väntar på att Jenn skall vakna . Sedan drar vi nog till skolan på sista lektionen antagligen. 

Puss på det.

Tog en

sovmorgon imorse. gött. Karror ingde mej & vi tjötade lite skit .. sedan kände jag jäääääävla ryggvärken. Sjukanmälde mej, men drog sedan till skolan för att ha möte. Träffade Jenn & pitchi & Lisa en liten stund.
Efter mötet drog jag hem lagade mat, tog hundarna en sväng & sedan drog jag till jennifer . Vi drack kaffe & tjötade. Sedan kom Pitchi & vi åkte till staaan.. Jag blev bomb trött drog hem bojkottade mej framför tv:n. Nu skall jag strax kolla på en film.. Imorgon börjar jag typ tio i två eftersom jag inte skall på HIV föreläsningen eller vad fan de nu är..

God natt.

Andreas 23 år

grattis kära bror. Hoppas att du får en fin dag ..

Igår var det skola och möte med syon och min mentor. Nytt möte har bokats in på onsdag efter lunch, då skall jag ha tagit fram de utbildningar som jag vill läsa efter gymnasiet. Efttersom jag är så himla skoltrött och inte mår hundraitopp så skall vi försöka ordna så att jag antagligen plockar bort de kurser jag inte  behöver läsa. .....
Igår var jag också på backaplan och  kikade i affärer med mamma, jag köpte en tunnika från gina som var för stor. Ändå köpte jag storlek xs. Det blir att ha halsduk när jag har den ;) Köpte ävenen pressent till Andreas.
Snart måste jag  börja köpa julklappar så att man hinner de i tid. Och speciellt nu när jag har hela mitt studiebidrag kvar så jag inte slösar det på annat.

imorse när jag vaknade om jag inte upp ur sängen. Jävla rygg.. Jag öppnade min dörr tog in alla hundar eftersom Amber låg och gnällde sönder sej i hallen. Tog upp en Ossi i sängen och somnade som en stock. Drömde att jag fick ett sjukt konstigt meddelande av jennifer. Haha.
Sjukanmälade mej skrev ett lite halvarg mejl till skolan om läkarintyg.
Idag ä det utvecklingsamtal också. Vilket kommer gå rent åt helvete..

Så snart som panodilen börjar hjälpa skall jag göra mej iordning. Undra hur hälsosamt det är att äta mellan 4-6 panodil omdagen?

bred från papi :P

Hej Baaarrooow.
Hoppas det är bättre med röven idag .
Jag har vart ute med hundarna vid halv sju och gett dom mat.
Vi ses sen.

/Mannen


RSS 2.0