20090630

De sista dagarna har jag knappt orkat vara inne. har mest suttit i skuggan & bara stirrat eftersom det är så varmt. Har varit vid havet också. Idag åkte jag in till stan för att ta en öl med Malin. Alltid lika trevligt.
Imorgon får vi se vad som händer & på Torsdag åker vi till sommarstugan typ & stannar där tills lördag eller söndag, måste komma bort lite nu!



Jacksson.




Borås


Min favorit japanare. Ludde!!

Viggo.

Amber lilla skruttan.

Erika

Girl inte så bra idag, Amber fick iof etta med hp men jag är inte nöjd. Zizza åkte ut med en gång vilket hon egentligen inte skulle med tanke på den kritiken hon fick. Jaja Bara att ta nya tag igen . Tvååker om två veckor.

Imorgon blir det ialla fall havet & fortsätta bättre på brännan!!

sommarlov :)

Nu har jag äntligen somarlov, känns väldigt gött måste jag säga.
Nu har jag klarat naturkunskapen & jag är jävligt stolt över mig själv. Eftersom jag knappt varit i skolan någonting till att ha varit helt grym! Idag så sa vi hejdå till Helena. Kommer sakna henne jätte mycket, hon är grym & de eleverna på hennes nya jobb kommer få den bästa läraren man kan tänka sig. Lycka till med det nya jobbet :)

Imorgon skall vi till Borås ställa ut Zizza & Amber. Amber har fortfarande inte alls så mycket päls så vi får väl se hur det går.


Och på Måndag skall vi träffa denna krabaten & hans syskon! Underbara ungar,

mera shopping

idag har varit en låg & väldigt rolig dag .
Klarade naturkunskapprovet & har G i den kursen nu efter redovisningen imorgon. Känns galet bra & är klar med våran lilla projektarbete. Efterskolan idag tog jag & Jennifer bussen till backaplan för att shoppa. Köpte två klänningar & två par shorts.
Påväg hem så gick jag förbi madde & åt midda där & hämte lite kläder från henne.

Nu skall jag hänga upp mina ny inköpta saker.

Puss

Första doppet

Ja ni läser rätt. Jag har badat idag för första gången i år. Men det var i sjön och jag tycker inte det räckas lika mycket som när man badat i havet ;).

åkte ner till stan idag för att träffa Malin & Sofia, självklart kunde jag inte slita mig från affärerna & jag fick köpt en kjol från rut m flera för 149 kronor på rea. jag tror det är en sådan som Jennifer har, men jag har helt kär i hennes kjol så jag var tvungen..... En rosa tunnika från gina för 74 kronor, tyvärr köpte jag ju en storlek för liten , men den funkar att ha ialla fall .Det var ialla fall en trevlig dag med mina underbara vänner måste göras oftare!

Imorgon är det prov i naturkunskapen, jag har pluggat ungefär en timma hemma nu & jag kan det mesta tills jag sitter där imorgon när vi skall börja då kommer jag få hjärnsläpp.

Måste hänga upp alla mina kläder nu det ser ut som bomben i mitt rum.

Puss

tragiskt.

har egentligen ingen lust att skriva något idag men får väl bli ett par rader ialla fall..
Vädret är underbart, dessa två dagar denna veckan har varit underbara & jätte bra. imorgon skall jag in till stan med Malin & Sofia & antagligen göra slut på lite pengar. På torsdag ska nog Jennifer & jag åka in & slösa ännu mer pengar. Skulle åkt på festival idag, men av olika andledningar så åkte jag inte med, vilket jag inte ångrar.

Men jag kan ju tycka att det är väldigt barnsligt att sluta prata med mig bara för att jag inte följer med. Jag kan inte hjälpa att jag inte har råd & att jag inte har något hundvakt denna veckan. Det har snart gått tre månader sedan sist vi pratade, det har börjat kännas lite tomt men jag antar att den vänskapen är slut för resten av livet. Vilket är ganska så tråkigt eftersom vi var galet bra vänner & hade galet kul ihop. Så mycket som man har ställt upp och man får en spark i ansiktet tillbaka.  Men det är inget man kan göra åt livet går vidare men jag kan ju ialla fall säga att jag har insett hur mycket jag betydde för dig som vän. Inte ett skit. Vilket är väldigt synd eftersom du fortfarande är en av mina bästa vänner!


Nu blir det film.

Sool

Jag vill shoppa. På Onsdag ska Malin & jag till stan, det är så mycket jag vill ha nu, skor, klänningar, en svart kjol, en till väska fast en liten och massa mer. Men jag måste prioritera känner jag eftersom jag inte har jobb. Får väl se om jag hittar något kul på rean :)

har inte gjort något speciellt idag, skolan till klockan 14.00 sedan har jag tränat med Linda. Jag har träningsvärk snart känner jag i mina ben. men kul var det ialla fall..



backaplan

Köpte en väska idag 199 kronor på rea. Vi får väl se om den kommer till användning.

Ser inte riktigt ut som på bilden ..

Milen

Helloo..

Nyss hemkommen efter att ha gått en mil med Partin, Zizza & Amber. Det var faktiskt inte så jobbigt som vi trodde.
Nu skall jag dricka kaffe & äta jordgubbar.


Midsommar

Midsommar blev helt okej. Bättre än förväntat ialla fall. Mostrar & mormor var här & åt med oss & tjötade, trevligt. Sedan träffade jag Jennifer en stund. Hon är ju rolig den!



mer bilder & text kommer imorgon för nu skall jag gosa med Zizza & Amber och sedan skall jag sova.

God natt.

Hej kaj, Halåååå bojje.

har precis kollat på film & målat mina naglar. Jag hör hur det blåser ute har ingen lust alls att gå ut med hundarna ikväll..

idag har jag labbat, visst jenn gjrode det mesta typ. Sedan har jag skrivit labrapport. Och gjort löv-provet där jag fick VG tror jag .... Jo det måste de väl blivit. Känns gör bra & jag var verkligen motiverad just då...... men efter att H förklarade allt jag var tvungen att göra för Godkänt i projektarbetet så blev jag den vanliga Carro, med andra ord tvär, tjurig & vägrar göra någonting alls. Jag är verkligen som 5 år, behöver en lräare som sitter bredvid mig hela tiden & hjälper mej. Är det normal egentligen när man är 18 år. Känns ju inte så ialla fall.

Nu skall jag nog sätta på en film till är gör trött efter en vecka i skolan.

regn

God morgon.
När jag vaknade imrose ville jag bara somna om när jag kollat ut genom fönstret. Regnet bara öser ner & jag har inte alls någon större lust för att gå ut.
Skall ialla fall till skolan nu .

Och imorgon är det midsommar & jag har absolut ingenting att göra. Någon som har något förslag?


Tisdag

Hej.

Nu sitter jag hemma hos Jennifer. Vi har precis färgat håret
Jennifer: du vet att du har missat va?
Jag: Nej de har jag inte alls vi får väl se sen.
Sen efter jag tvättat ur det
Jag: Du jag har missat lite haha
jennifer: vad var det jag sa?

Haha hon har alltid rätt..

Idag har jag varit i skolan & haft naturkunskap hela dagen, jag kommer snart heta naturkunskap eftersom jag skall ha det fem timmar om dagen i två veckor. Men det är mycket roligare i skoan nu när det är så få människor & man får verkligen den hjälp man behöver, så jag är glad att jag tog en plats på sommarskolan det är värt det! Skall skriva om hela mitt jävla prjkektarbete också, får väl börja imorgon eftersom S inte var nöjd. Blir så irriterad på henne. Men men får väl så snällt sätta mig ner imorgon & skriva om allt. Väldigt kul.

Nu skall jag kila

Pusss

bilder skolavslutningen



En glad & suddig Helena & en ointresserad Jenny ;)




God natt


Man får mammakänsla . älsklingar!

en nybadad Boriis




Nu har pjamasen åkt på & snart skall jag sätta på en film att kolla på innan jag somnar. Frågan är bara vilken?





Hellström



Jag kan verkligen höra denna låten om & om & om igen dagarna långa. Jag älskar den &det är den bästa låten som Håkan gjort.

söndag

Idag har varit en slappdag hemma. Har inte haft lust att göra någonting. Har städat mitt rum, haft hårinpackning i håret, ansiktsmask i ansiktet & nu målar jag mina naglar. Powerwalkade imorse också, riktigt gött!

Ikväll blir det nog att fortsätta ta det lugnt för imorgon är det skolan igen i två veckor till eftersom jag måste läsa upp naaturkunskapen någon jag inte ser fram emot :/

Puss

rockhunden ;)

Nu blir det alldeles strax sängen för min del, har varit en lång dag . Och den har varit bra för en gång skull..

Här har ni Rock-hunden  Boriis


lugn lördag

God morgon.  Vaknade för en stund sedan & flög upp i ren panik och tänkte att jag sovit bort hela dagen. men icke klockan var bara 10.00 så det var bara att lägga sig en stund till.

Nu blir det frukost & sedan blir de powerwalking .

Shopping

Dagen & gårdagens shopping .



Jeanslegging
skor
nässpray
kofta.


svenskt sommarväder?

God morgon.

Snart skall jag & mamma köra Linda till tåget & sedan skall vi till backaplan. Och sedan skall vi promenera i regnet u slottskogen .
Ikväll har jag inga planer alls..

Ha det bra


torsdagen 20090611

Efter skolavslutningen idag åkte jag in till bilskolan. Orkade bara sitta i ungefär en timme. Alla som känner mig vet att jag inte har någon värst koncentrationsförmåga & har väldigt svårt för att sitta still längre stunden. Men men lite fick man gjort iall fall.

Mamma & Jag har varit i Kungälv idag & jag fick köra Partins volvo som jag inte kört på nästan två år. Goare bil får man leta efter, grymt skön att köra. Helt otroligt . Inte alls svårkört som jag tyckte att den var för två år sedan :) Tänk va man utvecklas snabbt egentligen när man tycker något är kul.  Fick köpt ett linne från vero moda & ett par jeans på MQ. Imorgon skall jag upp rätt tidigt för vi skall köra Linda till tåget & sedan åka till Backaplan & titta på skor som jag inte hittade några idag.


Bild från 2007


Bild från 2007

Puss.

skolavslutning

Idag är det skolavslutning. Och det är skit vädrer som vanligt.. Svenska sommar?
Vaknade upp med en fet huvudvärk idag som vägrar släppa.
Nä nu skall jag sätta på kaffet




skolavslutning

Idag är det skolavslutning. Och det är skit vädrer som vanligt.. Svenska sommar?
Vaknade upp med en fet huvudvärk idag som vägrar släppa.
Nä nu skall jag sätta på kaffet




sista dagen

Blev ingen bilskola idag. Madde jag glömde smsa dej men jag antar att du snart läser detta. Idag ska jag plugga det sista & försöka hålla hoppet &humöret uppe.
Imorgon är det skolavslutning & jag funderar ialla fall på att gå, ( ja jag har ändrat mig ). Ha får väl se.


jag vill tacka

Jennifer för sin försovning. Då hann jag ta mej i kragen & boka uppkörning & teori. Men jag säger inte vilket datum ifall jag misslyckas ;)
Idag väntar en dag full av grejer. Skall till skolan nu & plugga innan första lektionen, sedan efter skolan blir det plugg, sen blir de antagligen bilskolan för plugg. Ja ni ser bara plugg.

Nu skall jag kila

hetsplugg...

Hetsplugg, oro & stress har nu varit min vardag de senaste veckorna. Idag har Jenn & jag skrivit klart typ två grejer & skickat in, vilket känns bra. Nu hoppas jag verkligen att hon är nöjd annars ja, annars .. Imorgon skall vi åka tidigare till skolan för att göra klart vårat projekt typ & en annan grej, vi måste bli klara måste lämna detta bakom mig nu & försöka tänka framåt, även om det är svårt, väldigt svårt. Torsdag slutar de flesta skolan, jag därimot slutar om ungefär två veckor så skolavslutningen är något som jag inte kommer gå på. Varför ens när man inte skall sluta nu?

Nu ska jag fortsätta lyssna på Winnerbäck & städa mitt rum.


Storaholm

Idag gjorde jag något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Halkan. Kul att snurra omkring på "isen" & flyga rakt ut på asfalten.
Jag har haft utvecklingssamtal också, vilket gick bra. Men var nära på att bryta ihop efteråt, vilket jag kunde häjda tills jag kom hem & ringde Malin. Stackars henne fick höra på mitt bölande i telefonen. Sedan pratade jag med Jenny & hon fick med smaka på carrosgrinande. Men men man är inte mer än en människa. Egentligen vill jag skriva ut alla tankar här i blogen, men jag vet att jag inte borde göra det eftersom alla behöver inte veta hur det känns. Ni som känner mig ni vet!

Imorgon är det vanlig skoldag & sedan är det bilskolan för teori. Va säger du madde skall vi åka in typ ett par dagar i veckan nu & plugga lite? Hade varit bra tror jag.

Idag blir det sängen tidigt. & hoppas att det inte blir ännu en sömnlös natt.

Puss.

Vänersborg

Idag åkte vi till Vänersborg på utställning. Borde nog vara nöjd med resultaten men är inte riktigt nöjd. Men jag antar att det är annat som inspelar sig. I vilket fall som helst så var det en trevlig dag förutom att det började regna men som tur var så slutade det igen innan vi skulle in i ringen. Amber kom tvåa efter sin syster & fick 1:a med HP & Zizza kom trea efter sin syster som fick cert & Lill-vit. Båda mina tikar har ju lämnar sin päls hemma för tillfället men förhoppningsvis så är dem helt pälsade till Borås eller Tvååker.


Ambers syster Dixie.


En naken Amber


Zizzas syster Ester

Imorgon får jag se vad som händer skall ialla fall powerwalka.


Ny färgat hår ( igen )

Fick mig ett ryck förrut & färgade om mitt hår igen. Lite mörkare än innan. Blev rätt nöjd faktiskt.
Jag börjar bli galet stressad inför Måndagen . Skall föra halkan på morgonen & det står att den skall hålla på i ca fyra timmar, & problemet är att jag har utvecklingssamtal vid 13.45 jag kommer inte hinna. Samtalet är väldigt viktigt eftersom det är sista samtalet med min Mentor & jag vill få sagt allt jag behöver säga så att hon kan förmedla det till den nya, som antagligen blir min gammla S, som jag hade förrut. Men efter mycket incedenter fick jag byta, och nu skall min trygghet på skolan sluta. Känns så himla trist, är så taggad på att hoppa av skiten, men det går inte. Även om jag säger till mig själv varje dag " du kommer fixa detta" så känns det så meningslöst eftersom jag vet hur mycket jag kommer kriga nästa år. Varför är det alltid så att de personerna som man litar på alltid skall försvinna? Alla problem avlöser varandra hela tiden, varför egentligen?

idag var ialla fall jag i skolan även om jag inte hade några lektioner, har skrivit kllart leslie med Jennifer & mejlat in den, äntligen klar med en sak ialla fall. Sedan har jag mejlat in förskolans historik eftersom hon påstod att hon inte fått den . har fortfarande sjukt mycket att göra i skolan. Men nu är det helg & imorgon är det utställning i Vänersborg.

Nu blir det telefon prat med Jenny.


en trött & seg Carro med nyfärgat hår.

Mäster trimmaren.

Trimmade Boriis förrut, glömde sätta på den saken som gör att pälsen inte blir så kort. Han är numera nästan helt pälslös på kroppen. Haha. Ser rätt lögligt ut, men han blev söt ialla fall ;)


Torsdag

Bilderna från Maddes student.


Bild snodd av Shmadd..




Berså

Igår var en rolig kväll tycker jag .. Vi drog hem rätt tidigt och idag är jag ändå helt död.
Skall strax göra mig iordning & gå till bussen, en skoldag utan min kära vän. Det kommer inte bli så kul.

Nu ska jag göra mej ordning.

Ha de bra.

Bilder från igår kommer sen.

rubrik..

Sitter hemma hos Jennifer nu. Skall snart åka till Ale & kolla på studenten. Hon är gör nervös & jag med, men vi vet inte varför .. Nästa år är det våran tur ;D


student.

God morgon.
Håller på att dricka upp mitt kaffe & lyssnar på Håkan, det bästa som finns.
Idag är det student & studentfest. Är rätt otaggad inför fest men det kommer nog bli kul. ;D

Nu skall jag göra mej iornding .

imorgon tar min bästa vän studenten

yej. Madde tar studenten imorgon:) Glad för hennes skull & för alla andras.

har inte skrivit här på ett tag har haft så himla mycket i huvudet. Har knappt vetat utan eller innan. Vänner som sviker & som vägrar prata med en för en skit sak. mentor som slutar, skolan som strular. Blandade känslor med allt det där.
har så mycket att göra i skolan nu att jag inte ens vet vart jag skall börja, hela min sommar kommer vara förstörd pga detta. Ja nästan ialla fall.
Idag skall jag nog plugga med Jennifer ialla fall, vi måste fixa detta & jag kan ju säga att vi ska Visa S att vi kan & att hon kan sluta med sina påhopp & negativa kommentarer!!

RSS 2.0