24 Oktober 2010

Jag har nackspärr.


21 Oktober 2010

Ah kaos dag igår.. Fick reda på en inte rolig grej & efter det vart jag hos tandläkaren & fick veta de jag redan visste. Jag vart ledsen Mikael var här han tog hand om mig & vi tog kall promenad med hundarna & slökollade på tv hela kvällen.

Nu dricker jag kaffe & väntar på att mamma kommer hem med mat, sedan skall vi jobba!

Kom just på att pappa fyller år. Får nog säga grattis nu. Haha 51 år, snart går han i pension <3


19 Oktober 2010

Var hos Vetrinären igår på återbesök med Amber & hon var inte frisk ännu. Hon har fortfarande en sten kvar som inte har lösts upp.. Så det blir special mat i två veckor till sedan får vi se hur vi går tillväga om den inte är borta.. Fan jag som trodde hon var okej nu, hon är ju som vanligt!? Nåja nu får vi hålla tummarna till nästa gång.

Igår var jag & Madde på backaplan, jag fick köpt ett par stövlar äntligen & vantar jag är redo inför vintern. haha.

Imorse tog jag mig en goooooo sovmorgon vaknade typ kvart i tio, nu har jag städat huset & skall strax käka lunch & go glass =).


15 Oktober 2010

Lite halvförkyld, seg i hela kroppen, hade feber igår & säkerligen lite grann idag med. Känns värdelöst.. Skall strax till tandläkaren & har jobb ikväll som jag måste till.. Vill inte förlora pengar lixom...

Näe nu får jag nog ta & sätta lite fart annars lär jag ju bli sen.


11 Oktober 2010

Jag är inte sugen på att åka & jobba kan jag ju inte påstå.. Men va har man för val?
Imorse runt tio tiden så åka jag Malin , Malin & hundarna till skogen .. Vi tog oss en go promenad på 5 km, hundarna sprang lösa & härjade runt som galningar. Kan ju säga att de har typ sovit sen vi kom hem vid 12.00...
Jag har kommit på att denna dator stolen är inte bra för mig rygg & nacke, satan att de börjar värka nu .

& vet ni vad. Inatt har jag bara vaknat 1 gång, mot 3-4 gånger. Det var hur skönt som helst.


7 Oktober 2010

Idag har jag & mina vita hundar åkt till Erika & promenerat i två och en halv timme ungefär. Alla hundar funkade så himlans bra ihop. Helt otroligt, då blir man lycklig.

Nu är jag proppmätt & jag ont i min mun pågrundav den jävla tandställningen eller inflammationen eller va de nu är.


1 Oktober 2010

Igår innan jobbet stötte jag ihop med Madde i centrum. Det var kul att tjöta lite, en kort sammanfattning om året som varit & hur allt är nu.

Idag har jag jobbat mest hela dagen känns det som, jag är helt slut men skall åka till Malin & kolla på idol med Fia, Malin, Jenny, Daniel & Robin. Efteråt skall jag hem & sova...

Näe nu ska jag städa mitt rum snabbt de är fan äckligt där inne nu.


RSS 2.0