!

Dålig dag idag!

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Efter att jag & Jennifer hade pluggat idag fick jag en galant ide at jag skulle ner till dagiset & hälsa på. Helt underbart, mina små underbara ungar !

Nu sitter jag & lyssnar på Håkan &/ läser Jennifers uppsatts. Så sjukt bra är den man ryser av att läsa den.


måndag & ont i halsen

imorse ialla fall, nu är det borta.  Sitter just nu med tandbiorsten i munnen skall skynda mej & göra mej iordning innan mamma kommer hem. Idag skall jag & jennifer plugga vi får väl se hur det går, det kommer nog sluta med att vi sitter & snackar skit. haha ;D

Igår var Amanda här, vi promenerade & drack kaffe. Sedan hade vi vägarna förbi jennylund så vi stannade till & pratade lite med Nadia & Nettan, eller ja hon pratade ;). Vi kollade på hästhoppning också. Jag höll häst i koppel, lite rädd  var jag. Men det gick över ganska snabbt. och nu vet jag innerst inne att jag vill inte ha häst.

Nu måste jag skynda mej!

Ha en bra dag.

EARTH HOUR!

Allt blev helt kolsvart hela gatan var släckt. Och eftersom jag är galet mörkrädd så var jag nog mest rädd på hela gatan! Nu är jag nog mest gladast av alla att lamporna är tända över allt igen ;)

Jag blev lite besviken idag när jag kollade robinsson. Tyckte att Christian skulle åkt ut & sedan Beatrice. Hatar packgalna människor . men det bästa utav allt på hela programmet var att det blåa laget vann. Riktigt bra gjort!


& att dina ord i natten är det ända som når in

Hallå!
Idag har det varit fullt upp, började morgonen med en promenad i skogen härligt. Sedan åkte jag hem & duschade gjorde mej iordning & åkte till mormor med mamma & pappa. Hon är riktigt grym. Sedan har jag kört massa bil, tränat hundarna på klubben & nu har jag fått en galen huvudvärk. Alex smsade mej & frågade om jag skulle med ut men jag får ju inte dricka ännu eftersom jag äter antibiotika. Men idag var sisat dagen så snart blir det satans in the street igen.

Jag känner att jag borde städa mitt rum det ser ut som en bomb har slagit ner. Men jag känner ännu mer för att krypa ner i soffan & äta chips & godis.  Fast först skall vi äta middag.
Ikväll blir det ialla fall Robinsson.

Ha en bra kväll.


<3

Jag älskar denna låten!


äntligen fredag

God morgon!

Sitter här & äter lite frukost, yoghurt, smörgås & apelsin. Nyttigt, ja kanske det!?
Idag skall jag till stan med Jennifer. hon skall ju somsagt handla kläder. Jag ät fattig så det skriker om det så jag skalll inte köpa något alls.

Ikväll har jag inga planer, men jag har frågat Madde om vi skall ses så får väl se om har har lust.

Nu måste jag skynda mej, måste göra mej iordning.

Ha en bra dag!

yes

Jag & Jennifer åkte upp till skolan. Det var rätt gött dött idag. De hade tydligen fått byta salar & sådär så inga folk kom typ. men nu skall jag vara med dem & göra projektarbete så det känns bra ialla fall. De är ju helt underbara allihopa så det skall nog gå bra. Och det känns bra att kunna prata med Alexander igen, trevlig prickt det där!

Nästa vecka är Peace and love biljetten bokad & jag längar så jag håller på att spricka. Kommer bli såå kul!

Imorgon skall jag & Jennifer till stan antagligen hon skall köpa kläder som hon skall ha på sej på kvällen när hon skall ut, om någon är intresserad av det:P

Nu har jag inget mer att skriva.


underbart väder

Idag har jag fått mycket gjort. Enligt mej. Jag har skrivit klart om kostvanor & mejlat in till min lärare & jag har gjort de uppgifterna vi fick på studietiden. Känns väldigt bra.

Kvällen kommer spenderas med Jennifer, Alezander & Gustav. Hoppas det blir trevligt, men det tror jag allt.
Skall snart äta mat & sedan skall jag kila ner till Jennifer & ta en kaffe innan vi åker tillbaka till skolan.

Ha en bra kväll allihopa.

Idag har varit en bra dag

Hej.

Ja dagen har i stort sett varit bra. Hade bara en lektion så det var väldigt skönt. Sedan hämtade jag upp Wille från Amanda så tog jag bussen hem med Jenn. Det var en alkis som spytt i busskuren, mysigt. spy någon annan stanns när gång, tack! jag har övningskört, promenerat med Amanda & allt det där. 
När jag kom hem & Amanda hade åkt tog jag en dusch & sedan slängde jag mej på soffan för att kolla på Håkan Hellström. Han är nog den bästa jag vet just nu. Sitter just nu & lyssnar på " Jag hatar att jag älskar dej". Underbar låt.

Imorgon skall jag åka till skolan vid 9.13 skall äta frukost med Amanda i skolan, mycket trevligt man får kaffe då & det är bra! Så vi får väl se om själva frukosten  är något att ha för en som är så kräsen som jag är.



sega blogg.

Varför är blogg så jävla segt för mej att publicera inlägg? Skrev ett imorse som inte har publicerats ännu. Blir galen.
Jag & jenn traskade hem till Karro förrut & hälsade på henne & Linnea,. Snuttgullor. Sedan drog jag hem slängde mej i sängen med en galen huvudvärk & kollade på Andra avenyn. Chockad serie måste jag säga.  Jag hade tänkt plugga, men allt gick åt helvete & Isaac försökte hjälpa mej men jag pallar inte. Jenn vi får pluygga snart så vi klarar detta.

Nu skall jag strax gå promenad.

ha det fint.

tisdag morgon

Hej!

Nu är det Tisdags morgon & jag sitter med min kopp kaffe & lyssnar på lite musik. Det är morgon för mej.
Skall snart göra mej iordning & sedan skall jag ha körlektion vid 9.50. Som vanligt ser jag inte fram emot det men det brukar ju alltid bli roligt när man väl sitter i bilen. nåja har kört ungegär en gång sedan sist så jag minns ingenting om vad han pratade om. haha. Vid halv elva skall mamma hämta mej & köra mej till skolan. Har musik lektion som jag inte vill missa, sedan svenska & projektarbete om jag inte minns fel. Så slutar väldigt sent idag ..

Efter skolan har jag inga planer funderar på att plugga lite grann, men jag har ingen motivation för det.

Nä nu måste jag göra mej iordning.

Ha de Ballt.

MADDE

Så fort du läser detta kan du vara snäll & ringa mej då. Måste fråga dej en grej, rätt så viktigt.

Ja dagen har väl varit rätt bra tills jag kom hem. Då kom jag på att jag har körlektion imorgon & eftersom jag var hemma efter klockan tre så har jag inte hunnit avboka den. Jag flippade över sa till morsan att hon får betala även om jag inte tänker köra & det fick väl bägaren att rinna över. Mer behöver jag väl inte säga.
Så tack vare detta så missar jag min första lektion imorgon & kanske den andra med. jävligt brta, smidigt carro.

Ja det var väl ialla fall lite roligt att träffa alla idag, men det var mest jobbigt.

Nu skall jag strax äta mat sedan vet jag inte vad.

ha det bra

Söndag!

Ja vaknade runt nio imorse, gick upp & åt frukost & drack kaffe. Mys. Sedan fick jag värk i bihålerna & öronen jag led mej igenom tre timmar med dundrande värk & tog tablett som ännu inte börjat värka. Jaja.
Snart kommer Amanda hit vi skall gå en liten promenad & dricka kaffe & tjöööta. Yes.

Vi hörs.

lördag kväll.

Saknar en massa folk nu, jag saknar Jennifer. Jag saknar Amanda, jag saknar Jonthe & jag saknar Madde.
Jennifer hennes asgarv saknar jag de är roligt när hon skrattar. När hon är glad då är jag med glad, när det händer något & hon blir ledsen blir jag med ledsen. Amanda saknar jag med & jag hoppas vi ses imorgon för jag vill ha hennes pannkakor ( ja mest för jag själv inte orkar laga mat så då kan hon komma hit & göra de åt mej ;) ) hahaha. Jonthe har jag inte träffat på två veckor han får mej jämt på bra humör. Snällare person får man leta efter. Och Shmadd kan bara säga några ord HAHAHA. grym är du!




Världens finaste jennifer.


Världens fulaste bild på Amanda & mej.



Världens finaste Madde


Världens finaste babe

besök

Hej.
Idag har Malin varit här på besök en stund, vi satt 6 pratade ute en lien stund, vi hade en del att prata om eftersom vi inte träffats på jätte länge men nu är man uppdaterad igen:)

Just nu mår jag bättre jag tror inte jag har någon feber, kanske lite pallar inte kolla. Har varit ute en liten sväng med hundarna & efter det blev jag lite trött. Men det blir nog bra.
Skall strax slänge mej i soffan & titta på robinsson med mami, mys.

Ha en bra lördags kväll!

tar de aldrig slut?!

När en sak försvinner kommer hundra saker tillbaka. Vaknade imorse med ett jävla illamående & en jävla mensvärk som fortfarande inte är borta. Bihålerna värker idag med & de känns som tandvärk ungefär. Och man vill bara slå ner den som är närmast en.

Skickade precis ett sms till Malin för att kolla om hon har lust att komma förbi en sväng, vi skulle ha setts idag  men eftersom jag inte kan vara ute så tänkte jag att det är värt att fråga.  Jag smittar väl inte längre heller & jag känner att jag behöver piggas upp för en stund.

ni får ha en bra dag!


träna

Ah jag vill börja träna igen.Känner att jag blivit halv fet & det vill jag inte vara, jag trivs ine med att vara halv fet. Jag vill vara lika smal som jag var för typ två år sedan. När jag ätit klart min antibiotika & blivit frisk skall jag köpa gymkort igen & förhoppningsvis skall linda också göra det & eftersom vi är lika otränade så skall vi träna tillsammans. Sedan är ju våren påväg också vilket betyder ut &jogga med två av dom vita hundarna underbart.
Jag funderar på att börja skriva rent lite APU uppgifter, kanske lika bra att börja så man slipper göra det sen!?
Nu känner jag att min huvudvärk är påväg tillbaka så det är nog dags att börja skriva nu om man skall få något gjort.

Ha det så bra så länge!


jag saknar inte snön!

Svartsjuka.

När jag satt & läste Jennifers blogg nu på morgonen så hade hon skrivit ett inlägg om svartsjuka & om hur svartsjuk hon är. Jag kan känna igen mej till viss del i hennes text. Jag är med väldigt svartsjuk vilket inte gör livet lättare.
Men Jag var tvungen att sno en text som jag själv känner igen mej i.


"Svartsjukan föds alltid samtidigt med kärleken, men den dör inte alltid samtidigt med den".


Imorse när jag vaknade hade mitt vänster öga klibbat ihop sej & det gick inte att öppna. Nu en timme senare är det fortfarande rött & gör ont. Kul ögoninflammaton också!



bilder ;)

Hej.
Idag har jag inte så mycket att skriva. Har pratat med Karro i telefon mycket trevligt länge sedan vi pratade. Vi pratade om allt & inget typ. Sedan har Linda varit här & druckigt kaffe med oss & Andreas kom senare med.
Nu får ni nöja er med ett par bilder.
Ha det så bra!


Gullunge.


Och här kommer ett par bilder på den roligaste jag vet. Alla bilder är från en & samma kväll. ;)


Snyggo :D

läkarbesök

Det gick väl inte som jag tänkt mej. Jag kunde ju tänka mej att jag har öroninflamation, men inte att jag har både bihålsinflamation & lunginflamation också. Varför såg inte läkaren det i måndags? Riktigt sjukt. Antibiotika i tio dagar jippie.

Idag skall vi äta tacos här hemma. Grymt gott & det var länge sedan jag åt det nu. ( Jag vänar på att Jonthe skall göra tacos till mej eftersom han säger att han gör den så god. Upp till bevis nu babe ).


Amanda & jag för ett par veckor sen!

sista

Nu har jag varit & hämtat mina saker på praktiken . När jag kom innanför grinden flög tre barn på mej med en gång & ville bli burna & det var glada att se mej igen. Underbara ungar! Satte mej & pratade med min handledare & då kom de ytterliggare ett barn, man har två knän & fyra barn. Hur skall man få plats? Det var tungt att säga hejdå, mest till barnen. Men jag skall snart dit igen ialla fall . Fick med mej två kort också får se om jag använder dem till mina uppgifter.

Nu skall jag äta lunch & sedan vila innan jag skall till läkaren vid 13.30. Önska mej lycka till.

smärtaaaa

Jag  är inte den som brukar gråta för att jag har ont någon stanns. Men imorse brast det totalt när jag reste mej upp ur sängen & började gå ut från rummet. Hela örat började värka & de känns som någon står & sticker en kniv rätt in i örat på mej, jag har aldrig haft ont i öronen förrut, och det här är ju värre än migrän.
Väntar nu på att vårdcentralen skall ringa så hoppas jag att jag får en tid. Sedan skall jag ner till min praktik & hämta mina saker eftersom jag inte kommer kunna gå dit ialla fall mer. Så det kommer väl bli en dag med bara tårar antar jag! usch jag vill inte det här.

Ha det bra

Håkan.

Försök & lägga de där snubbarna & sveken bakom dig & låt mig försöka göra något fint i ditt liv istället.
En av alla gryma meningar Håkan hellström säger. Han är det grymaste jag vet!


tisdag

vaknade 06.20 imorse väldigt tidigt med andra ord. Har vaknat ungefär en gång i timmen hela natten för jag haft sån hög feber. Har vaknat & snytit mej. Jag tänkte fan va svart pappret blev, så tände jag lampan & sådär massa äckligt näsblod. jag har inte blött näsblod på ja säkert 5 år, alltså riktigt mycket. Fast denna gången blev jag inte rädd utan eftersom jag visste vad det var. Jag brukar bli rädd när folk eller jag förr i tiden blödde i näsan eftersommin morfar fick någon konstig grej så det bara sprutade blod ur näsa & mun. Obehagligt & eftersom jag alltid tänker det värsta om allt så brukar jag ju tro att jag också har det så. När jag väl stigit upp imorse kom morsan in i rummet & skrek: VAFAn ÄR DETTA FÖR BLOD!? det är min näsa svarade jag lugnt. Haha va e att stressa upp sej? Efter att jag fått i mej lite frukost, cornflakes & banan & lite kaffe & två panodil så kände jag mej lite piggare & har suttit uppe sen ja halv sju ungefär. jag har börjat få värk i mina käkar & huvudet & ögonen. läste att det kan vara tecken på bihålsinflammation. Jag har haft det en gång & bävar för att få det igen.
Men nog om sjukdomar nu.

Kollade på något program igår om Natasha som blev kidkappad & inlåst i en källare när hon var 10 år gammal. Det är sjutk vad det finns sjuka människor. Hur kan man ens tänka tanken att stänga in ett barn? Åh blir så förbannad. Det är ju lika dant med fritzl om inte ännu värre. Jag kan inte ens föreställa mej hur det skulle vara att sitta inspärrad i 24 år. man missar ju ett helt liv, man missar ju allt. Åh blir så förbannad.'

Nu ska jag ta en dusch.

Doktorn & vetrinären

Hej.

Medans jag var hos läkaren förrut så var mamma & hämtade hem Katten från vetrinären. Hon har dragit en tand & varit nersövd. Just nu ligger hon däckad i en bur . Stackarn .


dikt

Ett snedsteg i ett börjat liv
Kan leda till stora plågor
Låt inte sorgen ta din magi
För du är ett vackert liv
Varför ser du dig inte själv som vi andra ser
Varför går hjärtat ditt inte vidare mer
Låt mig få ta din hand
Och visa dig vad du betyder
Dina händer är kalla
Fyllda med skadade sår
Varför plågar du dig så

Den skrev Shmadd åt mej en gång... shmadd.blogg.se när allt var som mörkast i livet. Nu har allt ialla fall vänt  hyfsat bra. Jag är fri & jag har inte lika mycket mystiska tankar länger, inga alls faktiskt. Jag har bara personer i mitt liv som jag vill skall vara där alla andra existerar inte längre, vilket känns väldigt skönt. Jag slipper lägga ner energi på att gå runt & vara arg, ledsen frustrerad för en massa onöädiga bråk & tjafs som var för ett tag sedan under en period. Nu blickar vi framåt & tänker inte på vad som hänt. Det finns fortfarande två saker som sitter kvar i mej som alltid kommer finnas där. Men jag kommer inte ta upp det nu för de angår inte alla som läser utan bara mina närmaste & ni vet redan om det tror jag. Jag är väldigt glad att jag kunnde gå vidare så snabbt efter dejobbiga år som var men nu känner jag mej stark psykiskt att inta nya utmaningar & leva livet. Det ända som skall försvinna nu är denna jävla förkyldning & febern jag har men i eftermiddag får jafg veta vad det är för då blir det ju läkarbesök, vilket jag inte ser framemot.

Och med detta vill jag säga att Jennifer är den starkaste person jag träffat. Jag har sett dej glad, ledsen, arg, frustrerad. Du är en sån där stålkvinna som klarar i stoer sett allt. Nu börjar ditt nya liv & det kommer bli jätte bra jag lovar!



trevligare personal.

Hej.

Jag börjar med att skriva att jag tycker vårdcentralen skall anställa lite trevligare personal som inte är tykna & spydia & tråkiga när man ringer. Man har ju väldigt stor lust att gå dit.
Det ända hon sa var
"hej det är från vårdcentralen hade du ringt?
"jaaaa" svarade jag
sen blev hon helt tyst .
"aha ditt personnummer är"?
"901126.........."
"och vad är de med dej" typ den .
så förklarade jag.
"a men då har jag en tid 15.15 hejdå"

Det låter kanske inte så tyket här i texten men man hör de man hör.
Jag tror inte ens hon lyssnade på vad jag sa när jag förklarade hur jag mådde.

Nu skall jag lägga mej i soffan igen & klunka vatten & glo på tv & jag hoppas det finns något att se på.

för jag är starkare än du.

Kallt, fryser, massa kläder på mej men fryser ialla fall. Febern stiger i takt med klockan & mina lungor gör ont. Imorgon blir de nog doktorn om det inte känns bättre. jag har docktorskräk men det löser väl sej!?!
Dagen har bestått av tv tittande & inget mer inprincip.

Nu skall jag lägga mej & kolla på film, ingen rolig lördags kväll dethär inte..

helvete

Sjuk igen. Detta är helt sjukt. Helt jävla sjukt.  Jag har inte ens varit frisk i en vecka. Vaknade imorse med sjukt ont i halsen & feber. varför får jag alltid feber ? Jag hatrar frber, straffar gud mej eller något?  Gah.
Har iaf sjukanmält mej nu & nu dricker jag kaffe & skall strax göra någonting som jag inte vet vad. usch för det här.

Vi hörs.

måste bara

säga grattis till karro & niklas till deras fina dotter Linnea. Önskar er all lycka.




Praktiken idag har varit bra, tills jag slog upp min bok & skulle göra uppgifterna. Då kände jag panik fanskapet igen. Jag satt i säkert en kvart utan att göra något till slut kom min handledare och frågade hur det gick, jag bara sa att jag orkar inte med det här. Hon erbjuder sej att hjälpa mej men jag känner att jag pallar inte i alla fall. Usch.

N u ska jag ut med Boriis. ha de ballt

mina små bebisar

Så underbara är de små barnen. Det sprider verkligen glädje, bara man ser dem springa omkring & leka, skratta & stoja blir man glad. Helt underbara. och det är snart bara en vecka kvar, sedan börjar helvetet igen .
Det kommer motgångar i livet & skolan är det värsta jag vet. Man får ångest, känner irritation, ledsamhet bara man sätter sin fot där. Jag hoppas att det kommer bli bra resten utav terminen & att jag kämpar & är där. man får tänka att allt här i livet har en mening & att man lär sig av av alla situiationer men ställs inför.

Efter min praktik idag så åkte jag för att kolla mitt öga, men fan inget fel på det. Blir så arg. Får se mammsen ringa gårdcentralen imorgon eller något för att kolla om jag har en inflammation ialla fall. Inga linser ögonen förräns på Måndag, Noo way att jag går utan dem så länge. Känner jag mej själv rätt så slänger jag i dem imorgon bitti ;)


tillbaka på praktiken

Igen. Kändes bra att vara tillbaka. barnen blev ialla fall glada & personalen också.
Man känner sej gött seg när man varit & jobbat hela dagen, men de är nog värt det tror jag.
Om en liten stund kommer Amanda hit tror jag, vi skall ta en promenad, skall föreslå att vi går upp till jennylund, sedan går heeela elljuspåret & sedan hem. Det är väl runt 5 km & jag måste börja träna så jag blir smal till sommaren. Jag vet jag är inte tjock, men jag vill bli lite smalare än vad jag är. 
Börjar få lite små ångest inför hur fan jag ska få ihop pengar till peace and love biljetten. Jag hoppas du jonthe hänger med hade varit grymt ballt. Får väl ta de samtalet dej någon dag.

Vill ha helg nu. kanske träffa Sebbe om han ska med sina föräldrar hit, om inte så blir det antaglgen utgång med Erika på fredagen. men lördagen då?


Finaste bror i sälen

lördagen blev rätt räddad iaf

Yes. Runt nio igår drog jag till jennifer, vi satt på hennes balkong drack öl & cider & sjung till massa olika låtar. Trevligt. Vi pratade om allt & inget.

Innan jag drog till jennifer så var jag & fikade hos mormor. Haha jag älskar henne! Hon är så jävvla bra & man kan inte annat än att skratta åt hennes kommentarer & sånt hon säger. haha.

Idag skall jag till Amanda & hämta mitt smink & sådär. Skall nog ta med mej ozzy med så kanske vi tar en promenad i stan? Åker lite vagn & kollar runt. Han har inte varit i stan på ett bra tag så det är väl dax nu även om jag vet att han är lugn.

Nu skall jag kila.
ha de ballt.

grym kväll

på sticky.
Drog hem till Amanda runt halv sex tiden, lämnade ut mina grejer & gick & mötte Jonthe. Vi tog en öl på dimon dogs & satt & tjötade om allt och inget typ. trevligt vare.
Sedan drog vi upp till Amanda, gjorde oss iordning & bytte kläder. Galet sexiga blev vi & sjukt snygga. Ah me like. Sedan vid typ halv elva drog vi till sticky & drack öl, lyssnade på grym musik, eller musiken var sådär den kvällen. de spelade typ en motley & det va en besvikelse . men ialla fall. Vi träffade nya människor som var grymt roliga.
Förövrigt så såg jag en mystisk man som försöka ragga upp mej. Jag höll på att dö & sprang iväg. Amanda blev nog besviken att han försökte på mej & inte på henne för hon tyckte han var galet sexi :)




helluuu

Nu skall jag köra till affären, men innan det hinner jag skriva ett par rader.
Min ghandledare från förksolan ringde mej idag. Hon sa att det saknar mej & att de har väntat på mej hela veckan. Aw saknar dem också så passade på att säga att jag har dåligt samvete för jag är hemma, men hon sa att är man sjuk så är man.Det skall man inte ha .!

Nu skall jag åka

mys staden

kom precis hem från en timmes promenad i kungälv med mamma & hundarna. kungälv är en mysig stad, vi gick strand promenaden & upp runt västra gatan typ. det blåste lite mycket men annars var det lagom kallt. jag har inte städat mitt rum ännu, det är verkligen katastrof. Men jag hatar att städa så det får väl bli ännu mer katastrof innan jag verkligen inser hur katastrofallt det är. Många katastrof ord i en mening.

Skall strax fixa lite varm oboý & slänga mej framför tv:n.

ha en bra kväll.




sticky imorgon gubbar.

Sticky imorgon gubbar.

Imorse när jag vaknade var mitt öga helt rödd & ihopklibbad av massa äcke. inte bra! Vaknade vid sju tiden, men märkte snabbt att jag inte orkade att gå idag är fortfarande trött i kroppen & gör förkyld. Så jag somnade om till halv tio ungefär.

idag måste jag städa mitt rum, men först får jag väl traska ut med hundarna en sväng tror jag.


dåligtsamvete

Ah. Jenny du har rätt i att man får dåligt samvete när man är hemma från sin praktik. Jag vet att de behöver mej där nere nu & jag vill dit. Men jävla feber som inte vill försvinna. Men imorgon får jag nog gå dit i vilket fall som helst om jag orkar det. Får se ikväll hur det blir.

Sitter  här & lyssnar på Deep purple riktigt bra, väntar på att Amanda skall komma hit, vi skall ta en liten promenad & dricka lite kaffe. Kommer bli trevligt. Innan det måste jag städa mitt rum & sådär lite grann känner jag.
har badat ozzy idag med, fan vad han fäller han är nästan naken känns det som.

yeye . nu skall jag kila.

Ha det bra

sjuk igen :(

Jaha då var de dax igen . har varit förkyld sen i lördags ungefäre & imorse vadknade jag & hade feber,. lagom kul. jagn som längbtar efter "mina" små ungar på dagis. Helt underbara är dem . och idag kom en inskolning med hade ju varit en bra erfarenhet att vara med på det, men jag får hoppas att jag inte är sjuk allt för länge så jag hinner vara med i slutet av veckan eller så. Åh detta suger jag vill verkligen inte vara sjuk nu, så mycket man missar fan.

I vilket fall som helst så blir det sticky på fredag Amanda. grymt. Du, jag & ölen (L)

Vi hörs.


Heting där.

rb

igår drog vi till rockbaren. Amanda & jag kom in, men inte Manda & jenny tragiskt nog. Och riktigt sjukt. jaja . Det var ballt där & vi träffade Klamydiagrottans kung. Vi drack öl &  pratade med goa gubbar. Sedan kom Erika & det var med skoj. Trollisa råkade krossa två glas på toaletten trotts att Amanda sa åt henne (mej) att stå helt stilla & inte röra sej. Men jag är ju sjuk & inte fattar :) Grymt kul var det & grym musik.
mötte upp jenny på centralen vid halv fyra, vi var hemma ungefär tio över fyra.

idag är man gött seg & jävligt förkyld. Jenny & Manda åkte hem imorse & det blev tomt .






RSS 2.0