20091129

Denna texten är klockren just nu.

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej





Liseberg

Skall strax göra mig iordning klart sedan ska jag & madde åka till Liseberg. Jag behöver piggas upp & då skall man vara med sin bästa kompis!! Det kommer nog bli en mysig lördag med många skratt.

Skriver mer imorgon om helgen.

Kram på er.

19 år idag ..

Idag fyller jag 19 år. Ja ett år närmare pension:). hihi.
mormor & gubbarna kommer hit idag & vi ska fira mig. Senare ikväll skall jag nog ut med Madde för jag måste hinna med det också! Om hon vill.

Nu skall jag byta kläder & göra mig iordning lite .

Puss på er.

20091125

Om jag skall vara riktigt ärlig så orkar jag inte skriva någonting men jag gör det ialla fall.
Var på småbarnen idag & vi hade 23 barn eftersom de är öppet mellan avdelningarna. jippie de var massor att göra men så himla roligt! Barn är alltid glada & man blir glad.

Klockan är typ nio jag skall lägga mig & klla på film & sedan skall jag sova, imorgon är det min dag så jag skall vara utvilad!

God natt.


bakat

Åh va mätt jag är. Bakade chockladbollar & jag smällde i mig fem stycken. Det känns i magen :).
Skall strax åka & handla med Madde. Vi handlar väldigt ofta nu för tiden . hehe.
praktiken idga gick bra det var jätte kul att komma dit efter helgen. Känns så himla bra & barnen är helt underbara!

Nu skall jag göra mig i ordning lite.



Tjing.

2009114

Oj hann inte skriva igår, hann inte ens sitta vid datorn igår. Det var full fart hela dagen.
Var med på Malins praktik vilket var lärorikt med. De hade andra rutiner än vi ja annorlunda.
Sedan åkte jag & Madde & handlade i Nödinge, stressade hem & ut med hundarna. Och hann precis hoppa in i duschen innan Mikael kom hit. Stressdag men den var helt klart värd det. Det var en trevlig dag & jag hade inte ont i magen på hela dagen  nästan :). Underbart!

Nu väntar jag på att Andreas skal komma hit & köra mig till jobbet jag tror jag kommer komma försent eftersom klockan redan är tio i åtta.
Nåja ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem.

Puss

check this

Hittade en mycket intressant liten film på internet som ni borde se. klicka HÄR för att se.


Söndagsmys

Nu är äntligen ett rum klart här hemma & pappa & jag har börjat att måla hallen. Kommer bli så fintnär det är klart..

Här är en bild på rummet. intge hela men halva :)

Idag skall jag bara vara hemma, städa, dricka thé kolla på film. Ja kanske en promenad med Madde också.

 

 



Bio & mys


God morgon.
Vaknade gör tidigt imorse gick upp & fixade kaffe. Gick och la mig i min varma säng igen & kollade klart på stefan och krister-där fick du. Mysigt det är så en lördags morgon skall vara. Nu har jag precis ätit frukost & skall dricka en kopp thé. Har inte sovit så många timmar inatt så ikväll blir det nog lugnt tror jag.

Var på bio igår med Madde, Mikael & Isaac. Vi såg Paranormal activity eller va den nu hette. Blev lite besviken faktiskt trodde den skulle vara bättre än vad den var visst det var lite humor i den men så äcklig var den faktiskt inte. Efteråt gick vi till donken & köpte glass & så åkte vi runt lite i audin hallaluulijaa innan vi åkte hem.

Ja kvällen idag får se om jag träffar Mikael eller om jag kanske ska träffa Madde? Har ingen aning ens om hon vill hon kanske skulle ut? ja du kan la höra av dig om du läser detta madde?

Nu skall jag dricka mitt thé.

Ha en fin dag .

20091120

Vaknade imorse & hade ont i magen som in i helvete. Det har suttit i hela dagen & jag har varit i valet & kvalet om jag ska ställa in bion. Men jag känner att jag ändå vill gå. Men jobbigt att sitta där med kramp i magen. Usch & blä.
Malin var ialla fall med på min praktik idag & jag hoppas att du fick veta något om hur vi jobbar där. Vi hade knappt några barn alls så det var jätte härligt:). Lugnt & skönt & inte alls mycket att göra... På måndag ska jag till Malins praktik sedan skall jag vara med små barnen i två veckor ska bli så himla roligt .

Nu skall jag föna klart mitt hår.
Ha en bra kväll..

Utflyckt fågeldammarna.



Så himla härligt. Jag fick sluta klockan två idag eftersom jag var så snäll och ställde upp igår och för att jag följde med till fågeldammarna idag. Det var en mysig utflyckt vi hade med oss fyra fem åringar!

Jag har precis pluggat klart. Har mejlat in två armeben till Irmis det känns så bra jag tror att jag kommer få komplettera det ena men då får jag ta det sedan. Har även mejlat Susanne om en uppgift som jag inte tänker göra om! Jag har ju den här hemma lixom.

Idag skall jag bara vara hemma tror jag sall baka en rulltårta och så skall jag städa mitt rum har hållt igång hela veckan så jag behöver ta det lugnt ikväll.

Imorgon kommer Malin till min praktik det skall bli jätte kul att få visa henne hur vi har det och hur vi jobbar!!!


PluggCarro

Åkte aldrig till Jennifer. Freja var dålig så vi tar det en annan dag. Madde & jag promenixade ialla fall & efter de fick jag pluggat. Skrivit rent praktikuppgifterna & gjort en uppgift i pedagogiskt ledarskap som jag hade kvar. Den andra skall jag göra imorgon så kan jag mejla in allt sedan! Känns så GÖTT!

Nu skall jag läsa lite bloggar sedan skall jag hoppa i säng. Är riktigt trött i huvudet nu & vill vara pigg imorgon :)

20091118



God eftermiddag.
Jag skall alldeles strax åka upp till jennifer & hjälpa henne med en grej kan inte säga mer nu utan berättar om ett par dagar:)
Praktiken gick fint idag & jag har fått gjort massor utav uppgifter har bara en kvar nu. & sedan renskriva allt. Känns så himla bra. Funderar på att göra den sista aktiviteten imorgon eller på fredag när Malin kommer har inte riktigt bestämt. Jag skall ialla fall två två st treåringar & en fyraåring & så skall jag se om det kan former. Det skall få hämta saker i ett rum som ser ut som en cirkel, typ en klocka eller mnågot som ser ut som en kvadrat tex en bok. Ja ni kanske inte fattar man det skall bli intressant att se vad de ett år gör i utveckling. Nu är det ju ine utveclingen samma på alla barn men på ett ungefär!
Har varit en ganska tuff dag & jag är glad att jag började klockan nio. Lunchen var lugn iof hade tre barn själv & till mellanmålet hade jag 8 st treåringar, men de var förvånadsvärt lugna jag är imponerad det är så himla duktiga!




Starke arvid :)

Ja nu äntligen börjar de hända något. Jag har flyttat över min brors gamla stora databord vilket känns gööööör gött. Äntligen. Nu får jag lite mer plats känner jag för alla mina prylar & saker som jag har.. Visst att rummet känns mindre nu men det är det värt, om ett tag blire att tapetsera om också men vi får vänta lite med det!

Praktiken idag gick fint. Jag har gjort två observartioner av två barn som är lika gamla, vet inte om jag skall lämna in båda två men det är alltid roligt att ha & kika tillbaka på hur olika de är i sin utveckling.

Nu skall jag fortsätta med rummet innan jag & mami skall till vetrinären med Zizza hon skall få spruta.

& GRATTIS TILL ISAAC SOM FICK KÖRKORT IDAG!!!


stress..

Vilken trevlig dag det blev.
Amanda gjorde gött kaffe Mikael fixade en grym skiva till mig. Så åt vi glass jag fick äta min glass med en gaffel & tallrik, varför tog jag inte en sked? Jaja. Mycket mer än så gjorde vi inte . Men det är sjukt så fort jag åker därifrån så blir jag stressad igen & allt blir kaos i mitt huvud jag borde bara umgås med lugna personer!!!

När jag kom hem promenerade jag med Madde en sväg mycket trevligt, nu skall jag strax kolla på film  innan jag skall nana pillow.
Imorgon skall jag upp tidigt praktik & min lärare kommer dit.

Tjing

20091115

Just de. Jag undrar en sak, det skrämmer mig lite men jag vet ju inte alls som det är sant. Jag & en vän satt igår & pratade om bio & då sa hon att hon ville se 2012.. Sen helt plötsligt sa hon " men tänk om det är sant ", ja att jorden ska gå under?. Hon hade hört att det var en snubbe för läääänge sen som typ "visste" att det skulle bli två värdskrig & att två "stora fårglar" skulle krascha i en stor byggnad. ( word trade center ) med andra ord samma gubbe som sa att jorden skulle gå under 2012. Men ingen utav oss två vet om det är sant grejen är att det känns ju ganska så underligt att en snubbe kan känna av sånt :). Men lite rädd blir man ju ialla fall.



Skall strax sätta mig i bilen & åka till Amanda. Vi skall klunka kaffe & sådär.
undra vad jag skall äta till lunch idag!? Kan man köpa soppa  någon stanns? Kanske färdig soppa. Annars får jag äta en mosad banan :).

Ha en fin dag.

Shopping





Påväg hem från sommarstugan så åkte madde & jag förbi Freeport. Gjorde ett bra kap där. Sedan så drog vi förbi gina också köpte en sådan tröja som alla har, men de är ju så himla gosiga så jag vart tvungen! & så köpte jag ett par vantar också på HM.

Ikväll har jag varit med Jennifer, vi har hälsat på Pitchi inte träffat honom sen typ Juli så det vart trevligt!

Nu har jag en jävla tandvärk så nu skall jag slänga på en film innan jag söver..

imorgon skall jag ner & kika i Lindas & Andreas lägenhet innan jag skall åka till Mikael.

God natt

Myys i sommarstugan.

Madde & jag har kommit till rätta här i sommarstugan, vi har ätit kvällsmat & massa chips & godis till våra kortspel. Det är trevligt här lugnt & skönt & man kan verkligen koppla av. Och roligt att man är här med en kompis också.

Nu skall vi ut på en promenad i det fina vädret :) Saknr Mikael också!! Men Madde är som tur var här & gör mig på bästa humöret. Love you.....

20091113

Haha jag som sa att det inte gjorde ont med tandställning. Har vaknade varannan timme inatt & trott att mina tänder skall ramla ut. Men jag ska nog överleva dagarna genom att äta ipren, panodil, yoghurt, soppa, kaffe & thé.

var uppe gör tidigt imorse körde pappsen till jobbet.

I eftermiddag åker Madde & jag innan dess skall jag städa rummet & packa & träffa Linda en sväng.

Tjiiing


Såhär blek & osminkad är jag just nu. Dock är denna bilden från 2007

Tandisläkis.

Nu har jag tandställningen i munnen. Jag fick en chock när jag låg i tandläkarstolen & kände ingen smärta alls. Jag trodde det skulle göra lite ont i alla fall, men icke! Däremot är det väldigt jobbigt att äta just nu &  när de byter tråd i december lär de göra ont.  Tandläkaren sa att jag inte fåt tugga tuggummi ILLA. Nu hoppas jag att dessa två åren går snabbt & att jag får det som jag önskar mig mest av allt just nu. Ja önsketankar mina vänner lär inte slå in :).

Imorgon har jag lovat att köra pappa till jobbet så skall kliva upp 6.30. Jobbit! Men Madde & jag skall ialla fall åka till sommarstugan & äta godis, kolla idol & bara ha de gött. Jag måste komma bort lite nu känner jag det har blivit för mycket här nu. Men vi skall åka förbi Billdal snabbt & slänga in lite ny musik. Ohyes. På lördag skall vi på julmarknad i Säro, lite annorlunda men det blir nog trevligt det med! En helg med sin bästa vän!


20091112

God morgon. Har precis kollat på efter tio där Kenza & Foki var med. Den fega Kissie som skall vara så tuff var aldrig där, antar att hon fegade ur i sista sekund ;) Stackarn det kan inte vara lätt att ha så dåligt självförtroende att man måste klanka ner på andra. Sedan vågar man inte komma & berätta om allt!

Skall strax göra mig iordning för att åka till tandläkaren. Ligga i stolen i typ en & en halv timme. Jippiiiie .
Dagen outfit får ni sen:)

Tandläkaren

Nu skall jag strax hoppa i säng & kika på film. & gosa med Zizza & Amber mina små älsklingar Skall bli gött för jag är helt seg i huvudet nu. Sen får vi se hur mycket man vänder & vrider på sig innan man somnar.

Imorgon äre tandläkaren som gäller & sedan synsam för att göra syntest & beställa nya linser. Kommer bli DYRT.


Promenix


Skall strax ringa Madde vi skall ut & gå. Blir nog fontin om jag får bestämma :) Men får se vart hon vill gå någon stanns.

Balsam.

Minns ni att jag skrev att jag köpt ett nytt schampoo i märket syoos. Sprang in på mxi imorse & köpte ett balsam också. Jätte bra är så nöjd med det Jennifer sa att det var extra pris så schampoot kostade 49 kronor istället för 60 kronor & balsamet kostade med 49 kronor istället för 60. Så varför inte köpa då när det är lite billigare :).
Ni borde testa det ni lär inte bli missnöjda.

Gårdagens outfit


Shorta: Fått av Madde köpt på Lindex
Leggins: Gina tricot

Onsdag Morgon


Hm jag har ont i min rygg, kanske borde gå till han massör gubben som mamma snackar om ialla fall? Fast äh vill inte berätta för henne att hon har rätt i vissa saker;) hihi.
Imorgon skall jag få min tandställning det känns faktiskt ganska bra nu ( tror det eller ej ) men jag tror inte det kommer vara sådär hemskt som jag tror. Kommer nog bara göra jävligt ont ett tag men sedan så ska de nog gå fint! Än så länge är jag inte ens nervös inför att sätta in den jag som brukar skita på mig en vecka innan jag ska till tandläkaren för ett vanligt besök. Haha.

Måste rensa min dator. Rensade bort MASSA musik igår & brännde ut en massa. Nu är det bilder & filmer kvar.

skall börja småfixa i mitt rum nu, rensa gaderober & se om det finns något som jag kan lägga in i Partins gamla rum nu när han flyttar. JAG BLIR ENSAMBARN ;D. Nja det kommer nog bli ganska tomt när man tänker efter. Vem ska jag nu tjafsa med om vem som skall plocka ur diskmaskinen eller hänga tvätten eller dammsuga?

Nu skall jag dricka upp mitt kaffe innan jag skall åka in till fontin & gå en lugn promenad med mina fina älsklingar.
Och i eftermiddag blire nog promenad med Madde om hon fortfarande vill.

tjiiiing


Baboo & jag :)

20091110



Skall strax klä på mig kläder slänga på lite smink & sedan åka till skolan & skriva av mig från teckenspråkskursen.  Jag hoppas att det går nu annars kan dom ju banga att sätta frånvaro på mig!


Katt kvävde bebis!?

Sitter & läser aftonbladet & snubblade över denna artikel & min första tanke är varför inte ha mer uppsikt över barnet? Det går väl visst att ha uppsikt jämt, låt inte barnet sova utomhus om du själv är inomhus. Helt sjukt! Blir så irriterad över människor alltså. Och nej jag överdriver inte. Vad tycker ni?



Dagens vill ha

Allt från Hm

20091108


Bild från 2007. Inte ett hårstrå som var slitet då. vad händer med mitt hår egentligen?

Oj hann inte skriva något igår & jag hade ingen större lust till det heller.  I vilket fall som helst har helgen varit helt okej. I fredags såg jag & Mikael Bröllopsfotografen den vart bra. Rätt rolig & jag rekomenderar andra att se den!
I Lördags tog jag Zizza & Ozzy & bilen till Amanda. Vi drack kaffe pratade & promenerade en timme runt vid chalmers. Mysigt & trevligt inte sett henne på jätte länge! På kvällen träffade jag Madde & Isaac det var kul det med även om mitt humör gick i botten i slutet & jag satt mest som en idiot & sa inte ett ord :)

Nu skall jag ut & träna Zizza mitt lilla hjärta!



Bio ikväll :)

Just nu sitter jag hos Madde. Hon håller på att rensa bland sitt smink & jag har precis gjort mig iordning. Jag blev mycket förvånad när jag hade 38 graders feber innan jag gick till Madde. Men eftersom bio biljetterna är bokade & det ska bli en trevlig kväll så hoppas jag att jag lyckas håla både ögon & humör öppe hela kvällen.

Madde sitter just nu & säer CARRO KOLLA VAD JAG HAR. med varje grej som hon tar upp. Haha :).

Om typ tjugo minuter kommer Billdal & hämtar mig nu ska jag tjöta mer med Madde.

Ha en fin dag

20091106


Åh idag skall jag & mamma ......... Ni vill allt veta va? :)

Skall träffa madde en ockås en sväng innan jag skall på bio ikväll. Bröllopsfotografen vi får se om den är något att ha!


mitt nya schampoo :)


Sommardagar



Saknar våren & saknar sommaren. Gör ni det också?

Bildcollage.

En av det bästa utekvällarna jag varit med om :)


20091104

inte faan trodde jag att de skulle göra ont att ha två gummiband i käften. hahaha skrattretande!!
Nu blire en liten  promenad med hundarna. mer uppdatering när jag kommer hem..


Vjuder på en gamal bild

11 år & mamma!?

Sitter & läser aftonbladet nu & hittade en artikel om en 11 åring som blivit mamma. vad är det för fel på folk? 11 år. Patetiskt barn skall inte skaffa barn!
Läs artikeln här. Vad tycker ni?


20091103

God morgon.
Sitter & dricker mitt kaffe för att föröska vakna till liv lite. Skall strax ta bilen & åka & promenera en liten sväng med hundarna.. Sedan skall jag kasta mig i sängen & kolla på Andra avenyn på svtplay. Jag tror att jag känner mig lite bättre idag men jag skall ta det lugnt idag med..

Ska till tandläkaren vid ett tiden, ser inte fra emot, nu är det ungefär 1 vecka kvar tills jag får tandställning. Nu får vi tänka posetivt:)

Ha en fin dag

Sjuk :(

Åh va det är tråkigt att vara sjuk. Finns nog inget värre. Jäkla feber alltså. Fattar inte varför jag har feber?

Äh skall återgå till soffan & kolla klart på Saturday night fever.

Ha en fin dag


RSS 2.0