27 April

God morgon. Sitter & dricker kaffe & kikar lite på tv. Väntar på en film skall bli klar som vi började kolla på igår på religionen. Lilja 4-ever, skall se färdigt den hemma då jag har en gosig huvudvärk idag så jag stannade hemma.

Idag skulle jag träffat Amanda, men bättre hon sitter hemma & gör sig själv smart. Haha, så nu får vi se vart dagen bär av.


24 April 2010

Var ett bra tag sen nu som jag skrev har inte hänt sådär jätte mycket dagarna har mest spenderats med vänner. Jennifer, Laura, Amanda, Mikael & Karoline. Trevligt värre.

Idag så tränade Amanda & jag agillity  första gången på väldigt länge & det gick hur bra som helst. Boriis är så jäkla duktig, får ta tag i det där igen nu känner jag.

Körde Partin & hans kompisar till stan förrut, alltså de är så gaaalet roliga alltså. Satt typ & skrattade hela vägen haha.

På Måndag händer det grejer men berättar mer då.




två nytagna bilder på min stumpa Amber


Trevlig dag

Idag efter att jag hade jobbat åkte jag ner till mitt gamla dagis. Det var himlans roligt att träffa alla igen har saknat dem väldigt mycket. Måste åka dit oftare & hälsa på känner jag.
Sedan åkte jag hem somnade som en stock i typ en timme, det var helt underbart.
Kusin & moster kom på besök med vi tog en promenad i skogen också det himlans trevligt!

Imorgon skall jag jobba igen i fyra timmar, känns bra det var helt okej där faktiskt. Trevlig personal osv.

Nu är jag himlans trött & skall snart slänga på en film tror jag =).


20 April 2010

Aaaaah va jag sovit dåligt inatt. Vaknat en gång i timmen från 1-6. Nice. Och då undrar ni säkert varför jag är uppe såhär tidigt, jobb. Skall jobba ett par timmar på Bohus förskola idag. Skall bli kul att se hur dem har det där & hur dom jobbar....

På Fredag blire antagligen Värnemo & hälsa på Jenny & Marre med Mikael. Hell yeah


18 April 2010

OOh va trött jag är efter denna helgen & jag hoppas på att Mik vill åka med till helgen istället för att fica sin bil;). Och så hoppas jag det var okej för Jenny att vi kom ner på Fredag. Nåja får svar imorgon får väl försöka övertala Mik i värsta fall ;)

Jennifer & jag var & gjorde en intervju idag med den sötaste journalisten jag någonsin sett. Galet söt var han! Efteråt åkte vi vägen om Backaplan, köpte mig en jeansjacka äntligen.

NU skall jag kolla på tv. Ha det bra allesammans


17 April 2010

Jag är trött som en get. Men glad ändå.
Igår var ganska trevligt, jag Mik, Samuel & Karro var ute. Kontiki blev det. Inte dumt.
Idag har jag mest gjort ingenting, just nu sitter jag hos Jennifer, vi skall snart ut & åka lite bil. Nice.

Detta blev ett väldigt ointressant inlägg :).








15 April 2010

På torsdag händer det grejer mina vänner. Det lönar sig att söka jobb, man skall inte ropa hej men att få komma på intervju är ett steg på vägen.

Igår åkte jag Jennifer & Amanda till slottskogen, satte oss i skogen & drack en kaffe, mysigt voffarna var också med såklart!

På fredag blire utgång iaf, pååg, jag Mikaael & kanske Samuel. Häng på om du vill :)


13 April 2010

Stannade hemma idag pga olika skäl som jag inte orkar dra här, onödigt.
Imorgon åker min klass til stockholm jag skall inte med, så vi får väl se vad jag hittar på istället :).'

Nu skall jag sätta mig på altanen & dricka kaffe.


11 April kväll

I tried to believe every word of your sweet story
But intuition keeps telling me
You're making a fool outta me


Har ingenting att skriva idag, tomt på ord.

Men ni kan lyssna på denna låt som är grym


10 April 2010

Ojojoj klockan e tio i ett. Om en liten stund kommer Mik & hämtar mig . Ut & åka bil i natten e inte dumt det..

Idag har jag varit hos Jennifer, hon fixade mitt hår, med andra ord plattade det så det blev gööör fint. Helt mjukt, glansigt & ja jag passar ju i gör platt hår. :).

Imorgon skulle jag täffat Erika & spårat med hundarna, men hon vart tvungen att jobba. Så nu får vi se vad som händer istället :).


9 April 2010

Nu har jag precis gjort mig iordning & väntar på att Malin skall höra av sig.. Vi skall ta en tripp till Mik idag. Skall bli kul har ju inte träffat varken malin eller Mik på ett tag.

Imorse var kom grannen in på en kaffe med, vilket var najs.

Puss


8 April 2010

Gooood morning! Efter att ha klivit upp ur sängen, gett hundarna mat, ätit själv & druckigt kaffe ligger jag återigen i min säng. Jag har kommit in en period nu där jag inté bryr mig om ett skit & där jag inte orkar göra något åt något. Nåja. Idag skall jag ev träffa Jennifer om jag har bil, vi kanske tar en tripp upp till Mårten för tjöt & trevligt umgänge Haha. Lite komiskt det där, vi gick i samma klass i typ ett år, eller var det ens ett år? Pratade ingenting. Sedan sågs vi 6 tog en cigg vi tre i förre veckan, tjötade som aldrig förr. Man skall ta vara på alla trevliga personer här i världen.

Vovvarna är fortfarande dåliga jag som var taggad på en lång promenad med dem, men så blev det icke!


7 April 2010

God kväll, idag har jag inte gjort någonting & har därför inget intressant att skriva. Jo jag har sökt jobb. Så nu har jag sökt sju stycken. Men jag lär väl inte få något av dem men nu skall vi tänka posetivt här.

På fredag skall jag träffa Hp, det var galet länge sen. Vi skall ta en tripp te Mik. Miss him. En av mina bösta vänner. Saknar Jennifer med även om vi sågs igår. Hon är min räddning :D


I love you stumpan


Miksson. Och jag hade turen i oturen att lära känna dig!


Haha galet fula. 15 & 14 år ;)


6 April 2010

Helloo.
Jag måste ha kaffe men ha rinte orkat sätta på något ännu. Nice det.  Om ett par timmar, närmare bestämmt halv fyra skall jag till tandläkaren. Stänna tandställningen, kommer bli gött det händer ju sake ri min kät allt för långsamt. Haha.

Ozzy har väckt mig hela natten & jag är galet trött. Stackars min lilla älskling som inte mår bra:/. Jag hoppas att alla fyra piggnar till snart så Manda & jag kan promenera det var fööör länge sen nu.

Och för övrigt är det lov & jag är fattig, helt underbart. Näe inte direkt.

Nä nu ska jag sätta på kaffe & städa upp på mitt rum, det ser ut som någon har släppt en bomb där inne.

Ha en fin dag .


Måndag sega måndag

Blä vilken seg dag. Har mått illa nu i flera timmar, inte kunat käka något & är helt slut. Fattar inte vad det kan vara, inte fan går de över heller. Riktigt skumt. Får hoppas det går över snart..

Näe nu skall jag ut med voffarna en sväng se om man piggnar till.


5 April 2010

Jag har beställt en balklänning :).

& idag har jag även köpt en klänning till. Hoppas det blir en bra sommar i år säger jag bara.


filmläge

Nu har jag bäddat ner mig i sängen & skall snart slänga på en film. Vet inte riktigt vilken jag skall se men. Jag är rätt trött efter att ha sovit lite inatt.

Åkte ialla fall till en mycket seg Jenn förrut. Haha har nog aldrig sett henne så seg tror jag. ¨

Imorgon blire kanske promenix med Manda. Nice var ett jäkla tag sen alltså.

Sov gott allesammans!


4 April 2010

Har precis ätit mat, kladdkaka & dricker nu kaffe. Seg Söndag vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag faktiskt. Känns lite segt vill inte sitta hemma heeeela dan.

Nåja natten var gött kaos ialla fall. Mer än såkan jag nog inte säga.


you make it real


3 April 2010

Jahapp. Då var denna påsk typ över. Fick inte gjort det jag skulle. Träffade Patrick & min underbara, fina bästa Jennifer. Kaffe på en varm balkong. Kört runt med bilen & pratat om bara allt. Jag älskar det!

Nu vet jag inte vad jag skall göra, vi får se :)


2 april 2010- grattis mammsen på födelsedagen

Det blev inget Elmia för vår del. Det var tråkigt, hade sett fram emot det. Men kommer fler gånger.
Eftersom jag inte skall dit nu kommer jag ha pengar till annat, så därför blir det en tripp till Allum idag för att kolla kläder. Hihi galet shoppingsugen nu, det kliar i fingrarna på mig. Men bara för det kommer man väl inte hitta något ;). Dock finns det en mycket söt klänning på bik bok som jag skall kika på igen, minns inte vad den kostade!


Kalas för mami

Vilken dag inte gjort ett smack. Jo tränat lite agillity med hundarrna. Har börjat lära in ställande under gång med Amber med, hon har nästan fattat vad hon skall göra. Min duktiga tjej.

Nu har vi precis ätit middag, en go kladdkaka & druckigt kaffe. Mätt & belåten är jag.

Vet dock fortfarande inte om vi skall åka imorgon, får ju inte tag på Isaac. Bra att man har telefonen på när man vet att man behöver planera.


1 April 2010

aaaah va dåligt jag mått hela morgonen. Vaknade upp klockan halv nio med fetaste mensvärken jag någonsin haft & som grädde på moset mådde jag illa, vatten kunde jag inte ens dricka till en början & jag kunde absolut inte äta. Grät som en stucken gris & ville bara försvinna för en dag.  Kunde inte röra mig en cm i sängen utan att det känndes som jag skulle kräkas. Nu känns det dock bättre & jag skall försöka få i mig något att äta. Sätta på en kopp thé istället för kaffe. Man blir ju så himla rastlös av att bara ligga i sängen en halv dag lixom.


Boriis är bästa sjuksällskapet. Här är han dock bara runt nio månader gamal


RSS 2.0