hellluuu

Dagarna har flytit på ganska bra.
Idag känner jag mej lite nere men det får vi ordna upp.
Skulle pluggat med Shmadd idag m en eftersom jag inte könner mej riktigt bra så struntade jag i det. Får förösöka få något gjort här hemma istället.

klockan tre idag skall jag åka iväg och träna agillity tävling snart så känner att jag måste komma igång lite.


Igår var  isaac här och hälsade på.  Sedan åkte jag till mormor och käkade midda, spelade kort, drack kaffe och åt choklad med henne...

Ta hand om er


helg..

Oh yes. Gårdagen beståd till mesta dels av bilkörning och Mamma mia tittande.
Vid ca halvåtta igår kväll fick jag ett telefonsamtal från Sara. "hej madde är jättefull och klockan är baaaaara tjugoöversju."
Jag blev sjukt rädd och tänkte hon kommer typ dö där uppe? "jaha hur mycket har hon druckigt då frågade jag?" Tja några alkoholfriadrinkar och lite mer" Sedan bad jag om att få prata med henne då hör jag hennes skratt. " HAHAHAHA carro jag skojade bara". Ni två i ett nötskal alltså. Hoppas ni får två fortsatt trevliga dagar och jag ser fram emot att få se maaaassa kort därifrån. Love you flickor.

Dagen idag kommer jag ev. tillbringa i stan hos Amanda. Mycket trevligt då det var länge sen vi sågs. Annars blir det myyspys här hemma.

ta hand om er

körlektion

Om ca en halvtimme drar jag ivög på körlektion. Jag hoppas det går bra idag förra gången gick åt helvete. Sedan är det dax för ännu en skoldag

Igår efter skolan gick jag upp till madde för att plugga. Jag ficm ju veta igår vad jag ligger efter i och jag kan ju säga att det är rena mardrömmen. Jag fick ialla fall gjort klart två uppgifter i kommunikationen och min svenska uppgiift som skall vara klar idag.

LOOOV om några timmar . sjuuukt gött

onsdag den tjugoandre


sjön vid fontin.

Nu känner jag hur jag sårade dej för första gången. förlåt.

Snart är det helg och lov. helt underbart!!!!!!!!


kämpa

Det blir bättre sen, tänk framåt. Jag har hört det hur längesomhelst nu. Men det är nu jag behöver stöd, inte om tio år.


Helgen har ialla fall varit ganska bra. Madde och jag åkte till Isaac i lördags och kom hem i söndags. Vi hade trevligt med lite öl(förmindel) sprit och cider för de andras del. mycket trevligt. Klockan 00.15 ungefär blev det helt tyst i huset, ja ni kan ju fråga er själva varför.

Igår var det tillbaka till verkligheten med plugg, segt och hela kroppen skakar så fort man sätter sin fot i skolan. Efter skolan åkte jag med Madde till stan, vi åt och pratade om livets glada och tråkiga dagar. Alltid bra att prata med dej lixom. Sedan kollade vi lite i affärer och jag han


sjuttonde

Äntligen fredag tänkte jag imorse innan jag kastade iväg täcket och klev ur sängen. Dagen började med en hundpromenad innan jag åkte till skolan. Skoldagen har varit ganska bra, Jag har varit på alla lektioner förutom historian och jag har jobbat på ganska bra. Speciellt på naturkunskapen. Det känns bra även om jag var ganska eftergliven och inte fattade hur jag skulle måla ett diagram.
jag har även varit på gymmet idag så har jag ätit en god middag tillsammans med familjen, myspys på det.
Nu sitter jag här och lyssnar på coldplay och pratar strunt på msn.
imorgon blir det att träffa vänner för öl och myspys. trevligt .

Ta hand om er

Onsdag

Kan man ha ont i hjärtat? Kan ett hjärta gå i sönder? kommer de lagas?

en posetiv sak i allt mörker är att Isaac kom hem idag. Honom har jag saknat sådär ganska mycket. Gosenos <3

Hade förövrigt prov i dag i förskola skola och fritidshem det gick väl inte så bra som jag hoppats. Men med tankae på att jag inte pluggat något så har jag bara mej själv att skylla. Fick ialla fall G och skall komplettera en fråga imorgon. Fick även G på min sammanfattning om småbarns pedagogens roll. Känns skönt så att jag ligger nogorlunda bra till i kursen och inte fick mer att ta igen!

Dagen har förövrigt bestått av både skratt och gråt. Skolan tar kål på mej och jag vet inte hur jag skall orka gå dit mer. Hur skall jag förklara vad jag verkligen känner och tänker? Varför blir allt fel som jag gör varför kan jag inte vara liika bra som alla andra.
Du har lyckats trycker ner mej i skiten och jag vet inte hur jag skall göra för att ta mej upp igen. Jag känner att jag bara kommer bli rasande arg om jag går fram och säger till dej, men det är kanske de jag behöver?

Jag kommer inte sluta kämpa allt kommer ordna sej till slut. kanske imorgon, om en månad om ett år eller kanske om flera år. Någon gång kommer turen vara på min sida och jag kommer bli lycklig.


Härliga fredag

Imorse när jag vaknade såg jag hur mörkt och dystert det var ute. Man kunde känna hur regnet var påväg. Jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om.
Men upp kom jag till slut efter en tid.  Jag tog en promenad med hundarna innan det var dax att gå till bussen påväg till skolan. Det har varit blandande kkänslor. Både roliga och tråkiga. Glada och ledsna. Mitt i allt roligt kunde jag käna hur huvudvärken började värka idag igen. Den vill inte ge med sej.

Att säga farväl till en god vän som bara skall vara borta fem dagar kändes inte roligt. Jag tänkte fem dagar går snabbt..

jag vet att jag säger saker som jag inte alltid menar.
Jag har bara mej själv att skylla när det gäller det.
Men om du nu vill prata en massa skit om mej så
kan du lika gärna säga det direkt till mej istället
för att springa till andra. Om du inte vill ha med
 mej ut så säg det och så kan du ju komma
med en lite bättre andledning själv. Ingen
är perfekt. Inte ens DU!!!


20081008

Vaknade en timme för sent imorse, och jag kände hur paniken började komma. Men till bussen hann jag ialla fall. Som tur var.
Vi hade förskola lektion idag. Trevligt vi svarade på frågor och sånt.
Sedan vare musik, gitarrspelade för hela slanten himlans trevligt och roligt.
Jag och Isaac slog oss ner i en röd soffa på biblioteket när dom andra hade lektion. Han skulle försöka förklara naturkunskap för mej, men dum som jag är så lyssnade jag med halva örat och läste barn böcker istället. När någon kan häjlpa mej och verkligen försöker varför skall jag alltid sabba det då? Och skratta eller prata bort det. Nåja lite förstog jag väl och får väl hoppas att jag kan åtminstonde en fråga på provet imorgon.
På fotografisk bild A lektionen var det segt och tråkigt, Vi fotade digitalt ute.


Ta hand om er


tretimmarshål

är väldigt segt måste jag säga.
Dagen har annars inte varit den bästa. Jag kommer inte gå närmare in på varför.

Imorgon är det torsdag och ännu en dag närmare helgen ;)

Ta hand om er


....

Det värsta som kan hända är när man ser fram emot saker, som sedan blir ändrade eller inte blir av.
När man blivit lovad någon som sedan bryts. Ibland vill man bara gå under jorden försvinna helt.


sjuktisdag

När klockan ringde imorse 06.15 kände jag hur huvudvärken smygande var påväg. Det dunkadet kände man igen. Jag stängde av klockan och somnade om till 10.00. Då var det värre än när jag vaknade innan. Jag kände att skolan var inte att tänka på idag, klockan var ändå så mycket och med huvudvärk får man ingenting gjort. Sjukanmälan stod på schemat härnäst.

Efter ungefär två timmar gav huvudvärken med sig lite. Jag traskade ut i skogen med Hundarna en härlig promenad eftersom det är så underbart väder ute.

Kaffeochpluggdax var det sedan. Så lite naturkunskap har allt fastnat i mitt huvud.Ta hand om er


skolanochfoto

Hade bara en lektion idag. ´Väldigt gött måste jag säga. Vi gjorde inte så mycket satt i en ring och redvisade om vad man skall lära barn. Tex matematik och motorik osv..
Efter skolan hämtade jag Ozzy och Boriis och gick hem till Madde för att sedan fortsätta ut i skogen med henne och Tarzan för att fota. Mycket trevligt och mycket skratt som vanligt.

Jag gick sedan hem och lagade mat och hämtade Amber, drog upp till stallet där Amanda och Wille väntade. Vi pluggade lite och tog oss en liten promenad med våra små valpisar. Trevligttrevligt.

Nu sitter jag här med tankar om morgondagen.

Försenadfödelsedagspressent bioochstan

Ja, nu har jag som de flesta andra skaffat mej en blogg. Får väl se hur duktig jag är på att skriva men skall försöka skriva varje dag ;)

I fredags var jag Madde (shmadd.blogg.se) och Isaac på bio. Vi såg Mirros. En bra film men väldigt äcklig. Det blev en trevlig kväll med många skratt.

Igår åkte jag & Malin in till stan för fika, prat och affärcheckning. Vi köpte en försenad födelsedagspressent till Malin. Hon fyllde år i Januari men fick sin pressent nu. Bättre sent än aldrig .

Och idag skulle jag åkt och ätit mat med Malin och några fler. Men det blir inget med de för jag har åkt på en grym förkyldning.

Så dagen innehåll kommer bli film, kaffe, lite lugn hundträning inomhus, sängen och smoothie.
Ta hand om er

RSS 2.0