28 Juni 2010

Sitter just nu i min säng med en flämtande Amber bredvid mig. Vet inte om det är för hon är varm eller om de är dags snart. Jag hoppas på det sistnämda för jag orkar inte vänta längre :) Hon hade 37.0 i temp förrut ialla fall skall kolla om en stund igen .Hon är ju inte sådan som brukar vilja gosa i sängen så ofta så.

Idag skall jag jobba vid fyra innan dess skall jag inte göra någonting alls.
Och jag har hittat en så fin klänning från limit jag måste bara ha den problemet är ju att jag har ju inte pengar just nu. Vilket är väldigt synd får se om mami vill låna ut lite till mig :). Man kan ju alltid fjäska lite :D


AMber igår då hon var på dygn 60.


27 Juni 2010Idag var en sådan dag då man bara ville ligga kvar i sängen & gosa med Boriis. Stackarn har lite ont i magen.
Har sovit så jäkla hårt inatt så min rygg sitter fan fast haha.

Inga valpisar ännu iaf & idag är hon på dygn 60 skall tempa henne strax ialla fall.

Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra men jag ser iaf att jag behöver städa mitt rum.


21 Juni 2010


fååågel


17 juni 2010

Sitter & käkar frukost just nu skall strax kila iväg & jobba. Börjar 9.30 & slutar 17.00 idag. Lång dag :).

Igår efter jobbet tog jag med mig Zizza & Malin så tog vi en promenenad över till fästningen & köpte glass. Var länge sen jag träffade henne nu så det var trevligt.
I övrigt har de inte hänt något intressant på lördag åker vi ju till Värnamo jajamän.

Ha en fin dag


15 Juni 2010

God kväll..
Dagarna flyter på som vanligt, imorgon är det jobb på förskola som gäller efter det skall jag träffa Malin. Vi skall till fästningen & äta glass om vädret är fint.
På lördag blir det antagligen att åka till Värnamo med Mik & hälsa på Jenny. Fan va nice..

Idag har jag ialla fall solat med Jenn & Jasmin, men inte fan blev det någon skillnad . Haha helt otorligt, men det var trevligt ialla fall!

Nu är det filmläge & mys med Zizza innan jag skall sova.


9 juni 2010


Jajamän jag har fått jobb två dagar i veckan än så länge. Imorgon skall jag dit första gången jag tror inte det är så svårt. Jag behöver pengar.
Igår var jennifer & jag på arbetsförmedlingen och skrev in oss vi är påväg in i vuxen världen nu haha.

Idag blire att städa har lovat mig själv det i två dagar nu men har inte hunnit. Resten av vecka blir nog ganska soft som sagt imorgon skall jag ev träffa Erika beror på hur vädret är, sedan skall jag ju till jobbet.
På fredag på dagen vet jag inte ännu, på kvällen kommer Mik. Lördag skall jag ev träffa Malin en stund var ju för länge sen nu vi har mycket att ta igen stumpan :)

Nä nu måste jag sätta fart annars blir väl städningen aldrig av
Bjuder på lite gamla bilder .


4 juni 2010

God morgon!
I Onsdags tog jag studenten det blev en lyckad dag & jag hade gör trevligt. Minns inte så mycket från utspringet men de hör nog till, var så jäkla nervös :D.

Igår var Jennifer & jag på Backaplan jag köpte en tunnika typ, en ljusblå känner att jag inte bara kan ha svart vita kläder. Haha. Den var billig med, kostade bara 149 :-

Skall alldeles strax gå upp ur sängen & käka frukost, sedan skall mamma & jag åka till kusin & hälsa på.
1 juni 2010

Hell yeah imorn är de dags för studenten. Jag är nervös :).


RSS 2.0