film.

Idag mår jag lite bättre. Har inte lika hög feber & sedan börjar jag få tillbaka mitt jävliga humör märker jag. Blir sur så fort det inte blir som jag vill. Jävlar jag måste lära mig att kontrollera mitt humör.
Ialla fall så har jag ätit massa godis idag igen & en semla. Mums!
Nu ikväll har jag mest legat i soffan & kollade på Arn med morsan & farsan. Har iof sett den innan men den är helt okej bra så den går att se igen.  Morsan & jag snackade en del hund med. Vi har planer & det känns rätt bra.

Nu skall jag strax hoppa i säng men innan dess skall jag kika in  läsa mina vänners bloggar.

Ha det fint.

två födelsedags barn

Och jag säger grattis till Malin som fyller 19 idag & Amanda som fyller 19 år idag!
jag skulle typ åkt till malin idag ev. Men jag är sjuk som ett svin . Och imorgon skulle jag nog gått med dem ut på krogen men jag kommer ju inte vara frisk imorgon heller. Jävla influensa blir så arg. Jämt när man ser fram emot saker.
Jag hostar som en gris så jag knappt får luft. ÅH.

idag pallrade jag mej ner till jenn en sväng vi bangade skolan. Drack kaffe & pratade lite istället.
Sedan har det bara varit soffan.

Puss på det.

host..

Usch. Jäkla hosta. Gör mej galen.
Idag har jag mest kollat på film igen, börjar bli rastlöst nu.

mina bästa vänner just nu.

God natt

Dagen har bestått av kaffe drickande, cola, godis & yoghurt .. har legat på soffan hela dagen för jag har inte orkt vara uppe. Jävla sjuka.
Nu har jag suttit vid dator i typ två timmar & jag känner hur tröttheten kommer igen & att jag måste lägga mej ner innan jag somnar sittandes.

God natt allihopa!

dumt nog

Såå blev jag sjukare under natten. Vaknade imorse med värk i hela kroppen & jag orkade inte ens gå ur sängen. När jag satt på kaffe & suttit uppe en liten stund kände jag hur yr jag blev & hur illa jag mådde. Så det blev soffan & en film. mamma Mia. Den filmen kan jag se hur många gånger som helst. Lika bra varje gång!
Det känns ju lite segt att vara sjuk nu när jag hade planerat att vara duktig i skolan denna veckan. Men det är väl så.

Nu skall jag sätta på mer kaffe & slänga mej på soffan. jag väntar på att mamma skall komma hem från jobbet med glas till mej och lite godis kanske?!

börjar nog bli en sjuklning

Usch. Har varit en bra dag idag, fram tills klockan typ 18.00. Mamma & jag skulle precis gå ut på en promenad när jag fick en underbar hosta. Men det tänkte jag inte så mycket på så vi gick ovanligt snabbt i ungefär en timme. rfter att jag kommit hem duschat & ätit & sådär kände jag hur ont jag började få i min hals. Fan. Efter ett litet tag till kände jag hur jag började få värk i kroppen & bli helt seg. Så nu har jag knarkat ipren & hoppas att det går över, vilket det antagligen inte gör. Vem har tid att vara sjuk nu?!
Skall alldeles stax hoppa i säng & kika på film.

Och Jenn har tatuerat sig idag jag väntar med spännig på att få se hur det blev;D

Puss på det.

dagen

har flytit på bra tycker jag. Jag mnåste säga att jag hade rätt kul på studietiden när jag & jennifer läste om den isländska sagan. Haha, helt chockade namn. Bk lektionen var med rätt okej när vi diskuterade Mia & Klara, sjuuukt kul.

Amanda kom hem till mej förrut så vi gick en promenad på ungefär en timme. känns skönt att röra på sig så hoppas jag på att får sova inatt. Vore väl påt iden nu, är helt förstörd pga att jag inte sovit bra på ett tag.
imorgon är det Tisdag & de ända som är bra den dagen är väl att Andra avenyn kommer, jag vet jag är rätt barnslig :)
Börjar tidigt imorgon också. 8.25 helt otroligt segt. usch!

En skev bild på mej.

telefonsamtal.

Hej ...

Inatt pratade jag i telefon med Hanna i tre timmar. Det var roligt & vi pratade om typ nästan allt? Ja, vi får väl ta & träffas någon dag.. Jag har nog inte hatat någon så mycket som jag hatade dej då för tre år sedan. Sjukt roligt. Men de tog inte så lång tid förräns jag kom på att du är en trevlig prick.

Vaknade för en stund sedan & idag blir det nog en lugn dag, känner att jag behöver det. Skall städa mitt rum som ser ut som kriget, inte roligt. Men först skall jag dricka upp mitt kaffe.

hejsvejs.

underart.

Dagarna får så långsamt, jag är galet rastlös & har verkligen ingenting att göra ikväll. Känns så himla tråkigt att bara sitta hemma. Jag måste göra någonting.
Idag har jag verkligen inte gjrot något, typ. tagit en kaffe med Jenn & sedan tvingade mamma ut mej i skogen med hundarna & de va så jävla sjukt halt så det var inte alls roligt. Höll på att ramla flera gånger. Usch.

lyckad eller olyckad dag?

Oh yes. Sovmorgon till halv tio idag. Underbart. Drog till skolan & hade svenska. Sedan åkte jag & jennifer till stan & gjrode mest ngenting? Vi åt en pommes & sedan åkte vi hem typ? Vi drog till henne & gjorde mest ingenting då heller, vi var helt osociala, vi sa ingenting till vardnara typ hur länge som ehlst. Båda satt i egna tankar, vad är sjukt osociala personer? Haha. Båda var sjutk trötta så helt plötsligt skrattade vi så mycket så det dinte fanns något att skratta åt till slut. Bara fula grejer. galet..
Efter att jag hade varit hemma en snabbis för att äta så bestämmde vi oss för att power-walka, vi gick i ungefär fem minuter innan hon skriker. FAN VA TRÅKIGT!!! och jag säger ska vi köpa cola & chips & se på tv? Ohyes vi drog till Netto. Sedan tittade vi på lets dance & rätt personer åkte ut tycker jag. Vi jubblade av glädje.
Nu sitter jag här & är gör trött men har för mycket tankar i huudet för att kunna sova. Kulkul.

Ni får ha en bra kväll allihopa!

förvirrad

Har ni någon gång känt att ni bara vill gå under jorden? den känslan kommer bara oftare & oftare för mej. En känsla som gör att du faller ner i ett svart hål & kan inte ta dej upp igen. Tankarna som gnager i huvudet på dej, man inbillar sej saker som kanske inte ens stämmer?
Jag saknar dej hela tiden, en saknad som kommer direkt från mitt hjärta.
Du är den finaste personen jag vet & jag kommer berätta someday.


hemkommen.

hemkommen från skolan. Galet trött & känner mej helt nera under jorden idag. Men man får väl ta & acceptera de dagarna också. Det gjrode verkligen ont i mej idag. Usch! Får försöka ta nya tag igen ..

Skolan idag var som vanligt sjukt seg utan Jennifer. Men fick gjort en del på hälsopedagogiken idag känns rätt skönt slippa göra det hemma!
Nu väntar jag på att jennifer skall komma hem så skall vi dricka kaffe .


trött trött

Oh yes. Kul kväll igår på Sticky, nu är klockan typ 7.45 och jag är redan uppe med en fortfarande hejdundrande huvudvörk. När jag sate mej på bussen in till stan igår fick jag en huvudvärks attack som var minst sakt helt sjuk. Den satt i hela kvällen såklart. Men Jag fick i mej lite öl ialla fall.
Shout var gör bra & nu var dom bättre än vad dem varit tidigare. Helt grymt !





sticky

Nu har mijn huvudvärk nästan släppt. Helt underbart . Har kört och hämtat mormor förrut & varit ute med hundrna & kollat film.

Nu skall jag ta mej en dusch innan jag ska äta midda med familjen & sedan dra in till stan för att fixa iordning mej de sista innan Amanda & jag drar ut . kommer bli gör roligt :)


migrän typ?

Vaknde klockan 7.30 imorse med en sprängande huvudvärk som började i huvudet & gick ner mot käkarna i ansiktet, sedan bakåt & ner i nacken & ner i ryggen. Käns ju underbart. Nej fy! Sov två timmar till & steg precis upp & sjukanmälde mig. Det känns lite lite bättre & jag hoppas det vill ge med sig utan värktablett för ikväll är det utgång. Kommer bli helt jätte kul.
Nu skall jag sätta på kaffe & sedan slänga mej framför tv.

hellu

Imorse när jag vaknade var jag gör trött. och denna dagen har inte varit min dag precis.  Har inte gjort någoting typ.
Malin & jag spelade gitarr på musik lektionen, det gick väl sådär måste jag säga. Haha. Va e att itne kunna spella samma takt? Jag är grymmast på att göra bort mej, eftersom jag alltid gör först 6 tänker sen. Idag var det väldigt dumt gjort & jag känner att jag bara vill grina över det. Blä.

Nu skall jag lägga mej & kolla på film .


Håkan hellström

Jag älskar denna låten

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

trött.

Idag har det varit skola. Jag har varit gör trött hela dgen & nu känner jag att jag bara vill sova..
Efter skolan idag gick jag vägen om Jennifer & tog kaffe & pratade lite. pitchi komförbi med en sväng..

Nu skall jag dricka kaffe & göra ingenting.

ha det bra

plugga är inte min grej

Har ett arbete som skall vara inne imorgon & jag kommer inte bli klar. Visst jag skall göra en grej till & sedan renskriva. Men jag känner att jag är inte motiverad alls. Jag känner att jag ligger efter i mycket & det är inte kul. Jag känner att jag kommer inte gå ut med fullständigt gymnasiebetyg för jag har ingen lust med skolan alls. Visst har de börjat ganska bra denna terminen, hr typ missat två eller tre lektion bara. Och det är framsteg jämför med hur de har varit. Hoppas det håller i sej iaf..


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


nytt liv

Hej & hå idag börjar mitt nya liv. tror jag.
Jag har varit på gymmet & så har jag varit ute & gått i en & en halv timme. Jag är sjukt sugen på chpis. Men nej jag ska försöka hålla mig.

söndag morgon

Vaknade i skaplig tid idag, vid 10.15. har drömt både det ena & det tredje inatt.
Igår var ju jag hos jennifer & kollade på film med henne & hennes bror. Vi såg prom night & house of vax. Aldrig mer säger jag bara.- Jag har drömt om den där Vincent hela natten. haha.

Nu skall jag ut på promenix med hundarna, mamma, pappa & en vän.


åh dumma mej

Igår när jag färgade mitt hår, så missade jag mitt på huvudet. Så där är en fin utväxt. Galet störande att jag måste färga om det igen.
Idag har jag städat lite på mitt rum & varit & promenerat med Ozz.
Skall ev till Jenn idag & ta en kaffe & prata skit ..


21 januari

Ja, det var den 21 januari som det spelar. Amanda, jag & ölen skall till sticky. Jaja bättre det för då äre ju närmare dit.
Nu sitter jag med hårfärg i håret, äntligen fick jag det färgad.


ny dag, nya äventyr

Nä inte direkt kanske..
Imorse kom jag verklikgen inte upp ur sängen. Dunkade huvudvärk & en trötthet som inte vill släppa. Känns inte så lockande att ens gå utanför dörren idag.  Men man får väl ställa upp.

Jag & Jenn pluggade igår i typ kanske 20 minuter? Vi fick lite gjort & det kändes bra att man kan plugga med någon. Sedan var vi ute på en bränna fett promenad, men det blev nog mer en soft promenad. jaja trevligt vare iaf. Och jag tycker om Freja <3

Puss på det.

....

Sitter här & lyssnar på musik. Närmare bestämt Mötley crüe. Bra grejer.
Idag har varit en ganska så seg dag. Vaknade imorse & var gööör trött min första tanke var " jag sjukanmäler mej & somnar om"  men min andra tanke var. "lika bra att försöka gå hur värdelöst det än känns". Sagt & gjort drog på m ej kläderna, satte på kaffet & drog till skolan.  Hade bara en lektion typ & jag jobbade på bra tycker jag. Malin & jag satt & snackade om livet under lektionen med. men vi kom inte fram till något speciellt.

Eftersom jag slutade klockan 12.00 så åkte jag direkt hem till jennifer som var hemma idag. Jag måste säga att dina ögon var grymma idag. Äh skämt, Love you girl.
Skall strax tillbaka till henne för att hjälpa henne med vårat arbete & sedan för att plugga lite själv. Känns ganska bra vi måste motivera varandra .

Näe nu får de fan vara slut på surandet. Jag förstår inte varför folk inte kan prata med än istället för att ignorera en. vad är det för fel på folk? 18 år. Varför inte reda ut saker istället för att gå runt & ignorera. Nu räcker det .. hur dum jag än varit kommer jag inte ta tillbaka något av de jag sagt ( med undan tag för något kanske) Men jag saknar Madde. Otroligt mycket......

promenad genom stan

Fick sluta gör tidigt idag. Klockan 10.00 helt underbart. hade bara en lektion, hälsopedagogik. En ny kurs som verkar ganska så slapp Passar mej bra ^^
Så runt elva var jag & jenn hemma. vi hade en mycket hestisk diskution om homosexuallitet. Och vi kom nog fram till näsan samma slutsast . Vi drack massa kaffe & tjötade & kollade på tv osvosvosv.
Sedan runt 13.30 drog jag hem, Amanda ringde & ville att jag skulle komma ner till henne. Sagt & gjort satte mej på bussen med Amanda & Zizza. Vi drack mer kaffe & sedan gick vi till Guldheden från vasaplatsen. och sedan gick vi runt tillbaka. Tog typ lite över en timme, en härlig promenad.

Skall snart lägga mej & kolla på How i met your mother innan jag skall sova. Har iaf sovmorogon imorgon skönt det ialla fall.

Vackra människa du får mitt hjärta att slå dubbla slag.

möööörkt

Klockan är nu 08:02 & jag har precis kommit in efter att ha varitute med hundarna. Skall strax kila bort till Jennifer & vi skall dra till skolan. Tisdagar är den ända dagen som vi börjar tidigt på så man får vä l offra en dag att gå upp tidigt. Jobbigt när man är så morgontrött som jag är!
Efter skolan idag blir det nog att dkriva lite på artetet som skall vara inne nästa vecka. Lika bra att börja i tid.

Igår hade jag möte med skolan. Oc h jag fick byta mentor. Helt underbart. Nu skall jag visa dem att jag kan .. Känns jätte bra.

Nä nu måste jag kila.

under år

tvåtusenåtta har jag gjort följande saker.


Flummat sönder med min då bästaste vän.

haft kul med dessa två.

Flummat i skolan med dessa två

Och dessa två

jag har testat på Johannas underbara ponny

Varit på fästningen med dessa två & Daniel

Kalmarapan har varit i gbg, det bästa som hänt under hela tvåtusenåtta tror jag

Rockbaren med dessa två

Och dessa två var där

jag har vart på erikas 20 års fest med Amanda

Amanda & jag har varit på crusing i lidköping

jag har lärt känna en underbar person

ja det är lite som jag gjort under tvåtusenåtta. Och de är några utav de bästa minnerna jag har.

american cime

Värsta film jag någonsin sätt. jag har aldrig grintat till en film förrut, men denna var för hemsk...

Skolan idag . Sjuukt segt hände ingenting speciellt.

Snutt miss you hela hela hela tiden.

Skolan...

Har börjat igen . Känns sjukt åt helvete. Det första vi fick var att göra två arbeten, helt sjukt. Första dagen & vi får redan massa skit att göra. Förstår inte hur folk tänker.
Idag fick jag brev & på måndag har jag en evk. Känns inte så jätte bra att gå på det känner jag, dra upp allt som jag redan sagt & sitta där med fyra vuxna. :(
 När jag såg dej idag så blev det dubbla hjärtslag & hela jag började skaka. Hur kan jag vara så patetisk? hur kan man trycka ner sej själv i skiten när man vet att det inte kommer bli som man vill. Känslorna tar nog i överahand.
Saknar dej hela tiden snuttis.


gör aldrig testet

För cirka en vecka sedan gjrode jag ett test " hur gammal kommer du bli" . Idag fick jag hem en räkning i brevlådan, och jag skall betala 199 kronor. Det stod ingenting på sidan om att jag ska behöva betala något. Nu har jag skickat mejl till dem & jag hoppas få svar för jag vägrar att betala. hur fan skall man göra ? Sedan stod det om två veckor är du guld blabla då kostar de 500 kronor eller något. Så nu behöver jag hjälp från en smart person.... Som har stridit för att inte betala saker tidigare. GÖR ALDRIG TESTET .

härlig dag .

God morgon gott folk.
Vaknade tidigt idag klockan nio var rätt pigg. har hunnit dricka massa kaffe, vart ute på promenad & plockat ur diskmaskinen. Jag borde städa mitt rum för de ser ut som kriget men vem orkar!?!
Idag kommer Amanda hit, hon skall hjälpa mej att fixa hundarna inför imorgon. Nervositeten börjar komma nu känner jag.


Jag saknar dej !


helgen

har mesta dels spenderats med Amanda. I fredags åkte jag till henne och hjälpte henne att fixa Wille, inför hans klippning. Innan det var vi hos min uppfödare och babade mina hundar...
I lrödags försov jag mej som vanligt när jag ska iväg. Vid halv tio var mamma & jag inne på mässan. Hann se lite av när Amanda & Wille var inne i ringen. Det gick bra tycker jag & Amanda är nog nöjd ;) Jag fick ett trimbord utav mamma & pappa äntligen :D .. På eftermmiddagen gick amanda & jag promenad innan hon stack hem.
Idag har jag mest gjort ingenting, jag har badadt Ozzy & fönat honom, vilket jag strax skall fortsätta med innan vi går ut. jag har städat lite på mitt rum, & druckigt massor av kaffe.





nyår osv.

Blev blandade igår måste jag säga. men det var trevligt ialla fall. Efter mitt besök hos madde och co, så kom amanda vi tog en öl, och tjötade med min mormor. haha. Vi firade in de nya året med att lyssna på galen musik tillsammans med Maggan-Girl.

idag åkte Amanda och jag till henne , käkade pizza drack kaffe och gick runt i stan typ. Trevligt..
har precis kommit hem nu från Jennifer, hon drack the och jag vatten ;D

oc h hoppas nu tvutusennio blir bättre än förra året


RSS 2.0